![]() |
|
|
|||
|
|||
|
mans pc doesn't šķiet, ļaujiet man spēlēt MMORPG sauc par leģendu 3 mir, ja kādreiz Es piesakos uz to man melns ekrāns
http://img408.imageshack.us/img408/6061/untitledrs8.png i ave visas jaunākās vadītāju pc ir 4 dienām, mani specz ir šādi, cilvēki teica, ka spēles forumos tā mana grafikas karte thats [problēma, kas rada pārāk spēcīgu, lai spēle nepatīk, bet daži teica, ka viņi ir izdevies padarīt darbu tajā pašā kartē, bet paradis man pastāstīt, kā viņi r mani spēlē ienaidnieki (jā i nē skumjš lol) var kāds man palīdzēt iegūt šo atrisināt Intel Core 2 Quad Extreme QX6850 3.00GHz overclocked līdz 4,1 nVIDIA nForce 650i Ultra SLI Motherboard Dual 768MB NVIDIA GeForce 8800 Ultra SLI Enabled 4096MB DDR2 PC6400 OCZ nVIDIA Memory (CL 4-4-4-15 1T) 500GB 7200RPM SATA II 8MB Cietais disks Zalman Reserator 2 Water Cooling System specs vajadzīgs 2 spēle Minimālās prasības Lielāks par 433 Celeron 128M 3D atbalsta grafiskā karte DirectX saderīga skaņas karte Lielāks par 8,0 DirectX Ātrāk nekā 56K Modem Recommended Requirements Pentium III 800 256M 3D atbalsta grafiskā karte DirectX saderīga skaņas karte Augstāka nekā DirectX Ātrgaitas internets (ADSL, Cable, uc) |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Hi Ripz.
Tas varētu ļoti labi vadītāju saistītiem, pirmajā ostā piestāj, ir izslēgt SLI. Pull viens GPU's un izmēģināt spēli uz vienu karti. Kas vadītāja are you running? No nozīmes, kas dzesēšanas jūs darbojas ar sistēmu un to FSB? kā tas ir ļoti labs oc uz CPU.
|
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
FSB i dunno bet man jautāja manu mates n viņš sed i WÜD b darbojas jau 1333fsb, ja tas padara ne nozīmē, man ir Zalman Reserator 2 Ūdens dzesēšanas sistēmā, un gadījums, kas ir 5 fani iebūvēts korpusā pats (tās spēļu lietu) |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Es neesmu pārliecināts, bet ja ur izmanto vista es domāju, ka tere mēdz būt problēmas