![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| mój komputer nie robi, aby umożliwić mi wydaje się odgrywać MMORPG o nazwie Legend of Mir 3, jeżeli kiedykolwiek i zalogować się do niego dostać i czarny ekran http://img408.imageshack.us/img408/6061/untitledrs8.png ave i wszystkie najnowsze sterowniki, jak komputer jest 4 dni stary, mój specz są następujące osoby, powiedziałem, że na jego forum gry mojej karty graficznej thats na [jego przyczyną problemu zbyt potężny jak na grę, ale powiedzieli niektórzy mają udało się uczynić to działa na tej samej karcie, ale wont mi powiedzieć, ponieważ moje r ingame wrogów (tak i nie sad lol) może ktoś pomoże mi rozwiązać ten Intel Core 2 Quad Extreme QX6850 3.00GHz overclocked do 4,1 NVIDIA nForce 650i Ultra SLI Motherboard Dual 768MB NVIDIA GeForce 8800 Ultra SLI Enabled 4096MB DDR2 PC6400 OCZ nVIDIA pamięci (CL 4-4-4-15 1T) 500GB 7200RPM SATA Hard Drive II 8MB Zalman Reserator 2 Water Cooling System Specyfikacja potrzebne 2 play gry Minimalne wymagania Wyższe niż Celeron 433 128M Wsparcie 3D karty graficznej DirectX kompatybilna karta dźwiękowa Wyższe niż DirectX 8.0 Szybciej niż 56K Modem Zalecane wymagania Pentium III 800 256M Wsparcie 3D karty graficznej DirectX kompatybilna karta dźwiękowa Wyższe niż DirectX Wysoka prędkość internetu (ADSL, kabel, itp.) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi Ripz. Może to być bardzo dobrze kierowcy związane pierwszy port zawinięcia jest wyłączyć SLI. Wyciągnij jedną z GPU i spróbować gry na jednej karcie. Co ci kierowcy są wyświetlane? Brak zainteresowania, jakie chłodzenie masz uruchomione w systemie i jakie FSB? jako że to jest bardzo dobre OC na CPU.
|
| |||
| |||
| Cytat:
FSB i dunno, ale zapytałem mojego oficera n on sed i wud b 1333fsb uruchomiony, jeżeli nie powoduje poczucie, mam Zalman Reserator 2 Water Cooling System i sprawy, że ma 5 fanów wbudowane obudowy sam (jego przypadku o grach) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie wiem, ale jeśli przy użyciu ur Vista Myślę tere wydają się być problemy
|
| Zakładki |