![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| PC-ul meu doesnt par să permiteţi-mi să joace un MMORPG-ul numit legenda mir 3, atunci când i mai pot conecta la acesta I a lua un ecran negru http://img408.imageshack.us/img408/6061/untitledrs8.png ave i toate cele mai recente drivere ca PC-ul este de 4 zile, mi specz sunt după cum urmează, oamenii au spus că jocurile de pe forum sa-mi placă grafică thats a [cauza problemei sale prea puternic pentru un joc de genul asta, dar unii au spus că ei au reuşit să o facem să meargă pe aceeaşi carte, dar obiceiul să-mi spui ca au r mea ingame duşmani (i da nici un trist lol) oricine poate ajuta-ma sa rezolvat această Intel Quad Core 2 Extreme QX6850 3.00GHz overclocked la 4.1 NVIDIA nForce 650i Ultra SLI Plăci de bază Dual 768MB NVIDIA GeForce 8800 Ultra SLI Enabled 4096MB DDR2 PC6400 OCZ NVIDIA Memory (CL 4-4-4-15 1T) 500GB 7200rpm SATA II 8MB Hard Drive Zalman Reserator 2 Sistemul de apă de răcire specificaţiile necesare 2 joc joc Cerinţe minime Mai mare decât Celeron 433 128M Sprijinirea grafic 3D carte DirectX compatibil placă de sunet Mai mare decât DirectX 8.0 Mai repede decât 56K Modem Recomandat Cerinte Pentium III 800 256M Sprijinirea grafic 3D carte DirectX compatibil placă de sunet Mai mare decât DirectX Internet de mare viteza (ADSL, Cable, etc) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Max Ripz. S-ar putea foarte bine să fie legate de conducător auto, primul port de escală este să dezactivaţi SLI. Trage-o de la GPU şi încercaţi de joc pe o singură carte. Ce sunt driver fugi? Afară de interese ce răcire sunt fugi cu FSB de sistem şi pentru ce? ca asta e una extrem de buna oc pe CPU.
|
| |||
| |||
| Citat:
FSB Nu stiu, dar am întrebat colega mea n el sed i wud b să fie difuzate pentru 1333fsb în cazul în care nu face sens, am un Zalman Reserator 2 Sistemul de apă de răcire şi un caz care are 5 fani construit în carcasa sine (sa de jocuri, un caz) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu sunt sigur, dar dacă ur folosind vista cred tere tind să fie probleme