![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| môj počítač doesnt Zdá sa, dovoľte mi, aby som hrať MMORPG s názvom legenda mir 3, niekedy aj pri prihlásení k nemu dostať aj čiernu obrazovku http://img408.imageshack.us/img408/6061/untitledrs8.png i ave všetkých najnovších ovládačov, ak je PC 4 dni staré, mojej specz boli takto ľudia povedal, že na hry fóra svoje mojej grafickej karty to je na [problém spôsobiť príliš silný pre hru páči, ale niektoré z nich uviedlo, že majú Podarilo sa zabezpečiť, aby fungovala na rovnakej karty, ale povedzte mi, ako je zvyknutý, že moje r u prídavku v hre Travian nepriateľov (áno aj nie sad lol) sa môže ktokoľvek, pomôžte mi vyriešiť tento Intel Core 2 Quad Extreme QX6850 3.00GHz overclocked až 4,1 NVIDIA nForce 650i Ultra SLI Motherboard Duálny 768megabajt NVIDIA GeForce 8800 Ultra SLI Povolené 4096megabajt DDR2 PC6400 OCZ nVIDIA Memory (CL 4-4-4-15 1T) 500 GB 7200RPM SATA II 8 MB Pevný disk Žalman Reserator 2 Vodné chladenie špecifikácia potrebných 2 hrať hru Minimálne požiadavky Vyššia ako Celeron 433 128M 3D podporu grafickej karty DirectX kompatibilná zvuková karta Vyššia ako DirectX 8.0 Rýchlejšie ako 56K Modem Odporúčané požiadavky Pentium III 800 256M 3D podporu grafickej karty DirectX kompatibilná zvuková karta Vyššia ako DirectX Vysokorýchlostný internet (ADSL, kábel, atď) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj Ripz. Mohlo by to byť veľmi dobre vodič súvisiace prvého prístavu hovoru vypnúť SLI. Vytiahnite jednu z GPU a vyskúšať hru na jednu kartu. Aké ovládače sú používate? Z úrokov, čo ste chladenia beží v systéme a čo FSB? ako je to veľmi dobré OC na CPU.
|
| |||
| |||
| Citácia:
FSB Neviem, ale aj požiadal môj kámoš n mu sed aj WÜD b systémom pre 1333fsb-li pocit, že robí nie, mám Žalman Reserator 2 Vodné chladenie a veci, ktoré má 5 ventilátory zabudovaná do púzdra sám (jeho herné case) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie som si istý, ale ak používate ur priehľad Myslím tere tendenciu byť problémy
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Přetaktování NVIDIA GeForce 8800 GTX GPU | lozerx | Graphics Cards & Monitory | 0 | 15. jún 2009 05:23 |
| EVGA 8800 Ultra vo Veľkej Británii? | Cew27 | Graphics Cards & Monitory | 11 | 14. január 2008 00:25 |
| Nvidea 8800 ultra | Cew27 | Graphics Cards & Monitory | 22 | 2. januára 2008 14:26 |
| Pripojenie NVidia Quadro 3500 + GeForce 8800 GTX PREČÍTAJTE SI | dubs89 | Graphics Cards & Monitory | 1 | 1. januára 2008 08:04 |
| 8800 GTX alebo Ultra | r1k | Graphics Cards & Monitory | 1 | 18. októbra 2007 12:14 |
| Thread Tools | |
| |