![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| мој пц се чини да ми допустите да игра ММОРПГ легенди називају Мир 3, кад сам икада пријавите на то да ја добијем црни екран хттп://имг408.имагесхацк.ус/имг408/6061/унтитледрс8.пнг Аве ја све најновије дривер и пц је 4 дана, мој спецз су људи рекли да се на својим играма форуме моје графичком картицом на тај [проблем узрок његове превише моћан за игру као што је то, али неки су рекли да су успео је да то раде на истој картици навика, али реците ми како су р мој ингаме непријатеља (да ја не тужно лол) може било ко помоћ мене добити овај решено Интел Цоре 2 Екстреме ККС6850 Куад 3.00ГХз оверцлоцкед до 4,1 НВИДИА нФорце 650и Ултра сли матичне плоче Дуал 768МБ НВИДИА ГеФорце 8800 Ултра сли омогућене 4096МБ ДДР2 ПЦ6400 ОЦЗ НВИДИА Меморија (ЦЛ 4-4-4-15 1Т) 500ГБ 7200рпм САТА Хард Дриве ИИ 8МБ Залман Ресератор 2 Уатер цоолинг Сыстем наочаре потребне 2 играти игру Минимални захтеви Најбољи од Целерон 433 128М Подржавањем 3Д графичка картица ДирецтКс компатибилна звучна картица Већи од 8,0 ДирецтКс Брже од 56К Модем Препоручљиви захтеви Пентиум ИИИ 800 256М Подржавањем 3Д графичка картица ДирецтКс компатибилна звучна картица Најбољи од ДирецтКс Хигх Спеед Интернет (АДСЛ, Цабле, етц) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Бок Рипз. Могло би бити јако добро, возачу се односе, прва лука позива је да онемогућите сли. Превуците једно од ГПУ-а и покушајте игру на једној картици. Шта сте возач приказују? Од интереса за хлађење што сте се изводи са системом и што ФСБ? као да је то изузетно добре оц на ЦПУ.
|
| |||
| |||
| Куоте:
ФСБ дунно али ја сам питао мој мате н сед он сам ууд б за покретање 1333фсб ако се то не чини смислу, имам Залман Ресератор 2 Водени систем хлађења и случај који има 5 навијача уграђене у кућиште себи (својој играчкој једном случају) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| нисам сигуран, али ако ур помоћу видик мислим тере имају тенденцију да се проблеми
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Оверцлоцкинг НВИДИА ГеФорце 8800 ГТКС ГПУ | лозеркс | Грапхицс Цардс & Мониторс | 0 | 15. јуна 2009 05:23 |
| ЕВГА 8800 Ултра у Великој Британији? | Цеу27 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 11 | 14 јануар 2008 00:25 |
| Нвидеа 8800 ултра | Цеу27 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 22 | 2 јануар 2008 14:26 |
| Повезивање НВИДИА КУАДРО 3500 + ГеФорце 8800 ГТКС Пажљиво ПРОЧИТАЈТЕ | дубс89 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 1 јануар 2008 08:04 |
| 8800 ГТКС или Ултра | р1к | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 18 октобар 2007 12:14 |
| Тхреад Тоолс | |
| |