![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| мій ПК doesn't мабуть, щоб дозволити мені грати MMORPG називають легендою Mir 3, коли я будь-коли увійти на її я отримую чорний екран http://img408.imageshack.us/img408/6061/untitledrs8.png і пр. всі останні драйвери, ПК 4 днів тому, моя specz є люди говорили на цьому форумі свою гру моєї відеокартою Thats [проблема через його надто потужний для такої гри, але деякі заявили, що вони мають вдалося зробити її роботу на тій же картці, але зазвичай скажіть мені, як р вороги мої ігри (так, я не сумно LOL) Чи можна допомогти мені вирішити цю Intel Core 2 Quad Extreme QX6850 3.00GHz розігнаний до 4,1 NVIDIA NForce 650i Ultra SLI Motherboard 768MB Dual NVIDIA GeForce 8800 Ultra SLI Включено 4096MB DDR2 PC6400 OCZ NVIDIA пам'яті (CL 4-4-4-15 1T) 500GB 7200RPM SATA II 8MB Жорсткий диск Zalman Reserator 2 Система водяного охолодження Специфікації необхідно 2 гру Мінімальні вимоги Вище, ніж Celeron 433 128M Підтримка 3D графічною картою DirectX-сумісна звукова карта Вище, ніж DirectX 8.0 Швидше, ніж 56K модем Рекомендовані системні вимоги Pentium III 800 256M Підтримка 3D графічною картою DirectX-сумісна звукова карта Вище, ніж DirectX Швидкісний інтернет (ADSL, кабель, і т.д.) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Привіт Ripz. Це цілком можуть бути пов'язані драйвера, перший порт заходу є відключення SLI. Витягніть один з ГПУ і спробувати гру на жодній карті. Який драйвер Ви використовуєте? Виходячи з цього, що охолодження ви біжите з системою і що ФСБ? як це дуже хороший OC на процесор.
|
| |||
| |||
| Цитата:
ФСБ я знаю, але я запитала моя подруга N він Sed я WUD B балотуватися на 1333FSB, якщо це має сенс NE, у мене є Zalman Reserator 2 Система водяного охолодження і справа, яка має 5 вбудованих вентиляторів у корпусі себе (свою гру випадок) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я не впевнений, але якщо ур допомогою я думаю, перспектива Tere, як правило, проблеми