![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, Se mi herní počítač a bude mít GeForce 9600GT v něm. Mohl byste mi říct, která by byla lepší, je Nvidia GeForce 9600GT nebo PS3? Díky CodeFreakC |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To závisí hlavně na tom, co máte rádi, pokud se vám líbí víc než konzole hry PC hry, v PS3 by bylo lepší, ale chcete PC hry, PC by bylo lepší. A když řeknete si "získat herní počítač a bude mít GeForce 9600GT v něm" to neříká nic o zbytek PC, které by přispělo, pokud například budete mít 9600GT a získat P4 CPU na P4 bude překážkou, ale pokud budete mít 9600GT s procesorem Core 2, je 9600GT bude omezení. Takže pokud jste chtěla vědět, který bude hrát hry lepší, po zbytek svého specifikace, které hry chcete hrát, pak můžeme vyzkoušet a rozhodnout se, které by hrát hry lepší. Ale hlavním faktorem je, chcete-li PC či konzoli hry.
| |||
| |||
| Díky, ale to, co jsem byla, která je mnohem silnější. Zde jsou mé specifikace: AMD Athlon 6400 + X2 2G RAM Nvidia GeForce 9600GT (Nevím název základní desky, ale to lze snadno manipulovat s kartou) |
|
| |||
| |||
| Já bych asi říct, na PC potom. |
|
| |||
| |||
| OK, Awesome! Díky za pomoc! díky CodeFreakC |
|
| |||
| |||
| Vaše vítáme, budete chtít počkat trochu na názory jiných lidí, než když jdete koupit cokoliv. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmmm nejsem tak jistý. To opravdu záleží jen na tom, jaký typ hry chcete hrát - všechny hry vypadají stejně dobré na PS3, ale jako nové hry pro PC vyjde začnou nehledáme jako dobré. Už jste koupil PC ještě? Kolik chtějí za to?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Obecně řečeno, pokud si porovnat některé chlapa s PS3 a některé chlapa s 9600GT, ten chlápek s 9600GT se pravděpodobně bude na vyšší rozlišení monitoru než průměrný chlap na PS3, které mohou mít SD nebo 720p TV. Záleží spíše na kvalitu zobrazení, než je kvalita systému.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| They're shánět, dostat to, 420 dolarů! I 'll mít monitor v 20 "řady |
|
| |||
| |||
| Mám 9600GT OC s AMD 4600 + dualcore CPU a PS3 v pravdě říci id jít na PC, Mám Assassins Creed a racedriver GRID pro PC a PS3 i na stejných 40''Hitachi HD LCD TV běží stejné rozlišení a PC verze vypadá více ostrý a zdá se, že mají více deatail na tom, plus PC Zdá se, že zatížení hry / příští mise etc hodně rychlejší než PS3 taky jediná věc, se zdá, že i to je hrát více na PS, pokud je více pohodlí bez čekání na startu PC, opravdu líné. |