![]() |
|
| |||
| |||
| Γειά, Είμαι πάρουμε gaming υπολογιστή και θα έχει GeForce 9600GT σε αυτό. Μπορείτε σας παρακαλώ να μου πει που θα ήταν καλύτερα, μια Nvidia GeForce 9600GT ή ένα PS3; Ευχαριστώ CodeFreakC |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αυτό εξαρτάται κυρίως από ό, τι θέλετε, αν σας αρέσει περισσότερο από κονσόλα παιχνιδιών PC games, το PS3 θα είναι καλύτερο, αλλά θα προτιμούσα PC games, το PC θα είναι καλύτερη. Και όταν λέτε ότι είστε "και αν έχετε ένα υπολογιστή και των τυχερών παιχνιδιών θα έχει GeForce 9600GT σε αυτό" δεν λέει τίποτα για το υπόλοιπο του PC το οποίο θα συμβάλει, αν για παράδειγμα, έχετε μια 9600GT και P4 CPU το P4 θα είναι το σημείο συμφόρησης, αλλά αν έχετε 9600GT με επεξεργαστή Core 2, η 9600GT θα είναι περιοριστική. Έτσι, εάν είστε θέλουν να γνωρίζουν που θα παίζουν παιχνίδια καλύτερα, μετά την υπόλοιπη σας specs, και τα παιχνίδια που θέλετε να παίξετε, τότε μπορούμε να προσπαθήσουμε και να αποφασίσει που θα παίζουν τα παιχνίδια καλύτερα. Αλλά ο κυριότερος παράγοντας είναι αν προτιμάτε υπολογιστή ή κονσόλα παιχνιδιών.
| |||
| |||
| Ευχαριστώ, αλλά αυτό που εννοούσα ήταν η οποία είναι πιο ισχυρή. specs μου είναι εδώ: AMD Athlon 6400 + X2 2G μνήμη RAM Nvidia GeForce 9600GT (Δεν ξέρω το όνομα της μητρικής πλακέτας, αλλά μπορεί εύκολα να χειρίζονται την κάρτα) |
|
| |||
| |||
| Θα έλεγα μάλλον το PC τότε. |
|
| |||
| |||
| Εντάξει, Awesome! Ευχαριστώ για τη βοήθειά σου! ευχαριστώ CodeFreakC |
|
| |||
| |||
| Σας καλωσορίζω, ίσως να θέλετε να περιμένουμε λίγο για τις απόψεις άλλων ανθρώπων και αν πριν πάτε αγοράσετε οτιδήποτε. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmmm δεν είμαι τόσο σίγουρος. Είναι πραγματικά ακριβώς εξαρτάται από το είδος των παιχνιδιών που θέλετε να παίξετε - δείτε όλα τα παιχνίδια εξίσου καλό για το PS3, αλλά ως νέα παιχνίδια βγαίνουν για PC που θα αρχίσουν να μην αναζητούν τόσο καλή. Έχετε αγοράσει το PC ακόμα; Πόσα θέλουν για αυτό;
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Σε γενικές γραμμές, εάν συγκρίνουμε κάποιον τύπο με ένα PS3 και κάποιον τύπο με μια 9600GT, ο τύπος με την 9600GT είναι πιθανόν θα είναι σε υψηλότερη ανάλυση από το μέσο όρο παρακολουθούν τύπος σε PS3 που μπορεί να έχει μια κάρτα SD ή 720p τηλεόραση. Αυτό εξαρτάται περισσότερο από την ποιότητα της οθόνης σας από την ποιότητα του συστήματος.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Είναι ζητούν, πάρε αυτό, $ 420! I 'll έχουν παρακολουθήσει στο 20 "φάσμα |
|
| |||
| |||
| Έχω την 9600GT OC με AMD 4600 + dualcore cpu και PS3 στην αλήθεια id πω πάμε για τον υπολογιστή, Έχω δολοφόνοι θρήσκευμα και racedriver GRID και για τις δύο PC και PS3 τόσο για τα ίδια 40''LCD TV HD Hitachi λειτουργίας ίδιο ψήφισμα και η PC έκδοση δείχνει πιο τραγανή και φαίνεται να έχει περισσότερο deatail σε αυτό, συν το pc φαίνεται να φορτώσει το παιχνίδι / επόμενη αποστολή κ.α. πολύ πιο γρήγορα από ό, τι το PS3 και εγώ μόνο που φαίνεται να κάνει είναι να παίξει περισσότερο για το PS, καθώς περισσότερο από την ευκολία που δεν έχουν να περιμένουν για την εκκίνηση του υπολογιστή, πραγματικά τεμπέλης. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Nvidia GeForce 6200 LE | Wutz | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 15 | 26 Οκτ 2007 02:09 |
| Nvidia GeForce mx4000 | tiaki | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 6 | 9η Σεπτεμβρίου 2007 12:10 |
| NVIDIA GeForce 8800 Ultra βοήθεια | Ripz | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 10 Αυγ 2007 12:24 |
| NVIDIA (R) GeForce (R), Go 6150 | Jesi | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 2 | 4η Μαΐου 2007 23:27 |
| Nvidia GeForce 5300; | Josh S | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 5 | 20 Μαρ 2007 13:50 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |