![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Zdravo,
Im 'uzimajući gaming računala i ona će imati GeForce 9600GT u njemu. Možete li molim recite mene što bi bilo bolje, jedan Nvidia GeForce 9600GT ili PS3? Hvala CodeFreakC |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
To uglavnom ovisi o tome što vam se sviđa ako vam se svidi konzole PC igre više od igre, PS3 će biti bolje, ali to vam je draže PC igre, PC će biti bolje. A kada kažemo ste "uzimajući gaming računala i ona će imati GeForce 9600GT u njoj", to ne kažu ništa o ostala računala koja bi pridonijeti, ako na primjer, dobivate 9600GT i dobiti P4 CPU na P4 će biti usko grlo, ali ako dobijete 9600GT sa Core 2 CPU, 9600GT je biti ograničavanja. Dakle, ako ste u nedostatku to znati što će igramo bolje, post ostatak vaše naočale, i koje igre koju želite igrati, onda možemo probati i odlučiti koje će igrati igrice bolje. No, glavni faktor je ako više volite PC ili konzole igre.
|
|||
|
|||
|
Hvala,
ali ono što mi je značilo što je više moćna. ovdje su moje naočale: AMD Athlon 6400 + X2 2G RAM Nvidia GeForce 9600GT (Ne znam ime matične ploče, no to može lako rukovati kartice) |
|
|
|||
|
|||
|
Ja bih vjerojatno reći PC onda.
|
|
|
|||
|
|||
|
OK, Awesome! Hvala za svu vašu pomoć!
hvala CodeFreakC |
|
|
|||
|
|||
|
Vaš dobrodošli, možda želite pričekati malo za tuđe mišljenje iako prije odlaska kupiti ništa.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Hmmm nisam tako siguran.
To stvarno ovisi samo o kakav igre koju želite igrati - svi izgledaju jednako dobre igre na PS3 nego kao nove igre izlaze za PC početi oni ne gleda kao dobro. Da li ste kupili PC yet? Koliko oni žele za nju?
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Općenito govoreći, ako usporedimo neki momak sa PS3 i neki momak sa 9600GT, Gvido sa 9600GT je vjerojatno idući u biti na višu rezoluciju monitora od prosjeka Gvido na PS3 koji svibanj imati SD ili 720p TV.
To više ovisi o kvaliteti vašeg zaslona od kvalitetu sustava.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "
My System: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Oni traže, get this, $ 420!
I 'll imate monitor u 20 "raspon |
|
|
|||
|
|||
|
Dobio sam 9600GT OC sa AMD 4600 + dualcore CPU i PS3 u istini id reći idi za PC,
Imam Assassins vjerovanje i racedriver GRID i za PC i PS3 oba na istom Hitachi HD 40''LCD TV prikazuju istu rezoluciju i PC verziju izgleda još jedar i izgleda da ima više deatail na to, plus pc izgleda za učitavanje igre / etc slijedeću misiju puno brže nego previše PS3 jedina stvar i, čini se da je njih više igrati na PS jer više pogodnost ne moraju čekati da boot računala, zaista lijeni. |