![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Helló, Én kapok a számítógépes játékokhoz, és ez lesz a GeForce 9600GT van. Tudna ön legyen szíves mondja meg, amely jobb lenne, az Nvidia GeForce 9600GT vagy a PS3? Köszönöm CodeFreakC |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez elsősorban attól függ, mit akarsz, ha úgy tetszik konzolos játékok több, mint a PC játékok, a PS3 jobb lenne, de akkor inkább PC-s játékok, a számítógép lenne. És amikor azt mondta, hogy a "szerzés egy számítógépes játékokhoz, és ez lesz a GeForce 9600GT meg" ez nem mond semmit a többi számítógép, amely hozzájárul, ha az például, hogy egy 9600GT és egy P4 CPU A P4 lesz a szűk, de ha egy 9600GT a Core 2 CPU, a 9600GT lesz korlátozva. Szóval, ha meg akarja tudni, hogy melyikük fog játszani jobb, post többi specs el, és mely játékokat akarsz játszani, akkor próbálja meg, és dönt, amely lejátssza a játékok jobb. De a fő tényező az, ha inkább a PC vagy konzol játékok.
| |||
| |||
| Köszönöm, de mit is jelentett, ami sokkal erősebb. Itt vannak a specifikációk: AMD Athlon 6400 + X2 2G RAM Nvidia GeForce 9600GT (Nem tudom a nevét az alaplap, de ez könnyen kezelhető legyen a kártya) |
|
| |||
| |||
| Azt mondják, a PC talán akkor. |
|
| |||
| |||
| OK, Awesome! Köszi a segítséget! köszönöm CodeFreakC |
|
| |||
| |||
| Az Ön által üdvözölt, akkor várjon egy kicsit a mások véleményét, hogy mielőtt vásárol semmit. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmmm Én nem vagyok olyan biztos. Tényleg csak attól függ, milyen játékokat akarsz játszani - minden játékokat keresni ugyanilyen jó a PS3, de az új játékok kijön PC megkezdésekor nem keresnek olyan jól. Már megvásárolta a számítógép még? Mennyit akarnak érte?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Általánosságban szólva, ha egy fickó összehasonlítani a PS3 és néhány srác egy 9600GT, a srác a 9600GT valószínűleg lesz egy nagyobb felbontású monitor, mint az átlagos fickó a PS3, aki lehet egy SD vagy 720p TV. Attól függ, inkább a minősége a kijelzőn, mint a minőség, a rendszer.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Õk kérnek, hogy ezt, $ 420! I 'll a monitor a 20 "-tartomány |
|
| |||
| |||
| Megvan a 9600GT OC egy AMD 4600 + dualcore CPU és a PS3 az igazságot mondom el id a számítógéphez, Van Assassins Creed és racedriver GRID mind a PC és a PS3 mind a 40''Hitachi HD LCD TV futó azonos felbontás és a PC-változat jobban néz ki, ropogós és úgy tűnik, hogy egyre több deatail rajta, plusz a pc úgy tűnik, hogy betölti a játékot / következő misszió stb sokkal gyorsabban is, mint a PS3 Csak azt úgy tűnik, hogy a játék azokat a PS, mint inkább a kényelem nem kell várni, hogy a PC-boot, lusta igazán. |