![]() |
|
| |||
| |||
| שלום, אני מקבל את המשחקים של המחשב וזה יהיה GeForce 9600GT בו. האם אתה יכול לספר לי בו יהיה טוב יותר, של Nvidia GeForce 9600GT או PS3? תודה CodeFreakC |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה בעיקר תלוי מה אתה רוצה, אם אתה רוצה קונסולת משחקים יותר במשחקי מחשב, את PS3 יהיה יותר טוב, אבל הוא מעדיף את משחקי המחשב, המחשב יהיה טוב יותר. וכאשר אתה אומר שאתה "מקבל משחק מחשב והוא יהיה GeForce 9600GT בה" זה לא אומר כלום לגבי שאר ה-PC אשר תורמים, אם למשל, אתה מקבל 9600GT ולקבל P4 CPU את P4 יהיה צואר הבקבוק, אבל אם אתה מקבל 9600GT עם מעבד Core 2, ה 9600GT יהיה הגבלה. אז אם אתה יודע איזה שרוצים יהיה משחק טוב יותר, לכתוב את שאר מפרט שלך, ואילו משחקים אתה רוצה לשחק, אז אנחנו יכולים לנסות ולהחליט אילו היה לשחק טוב יותר במשחקים. אבל הגורם העיקרי הוא אם אתה מעדיף מחשב או קונסולת משחקים.
| |||
| |||
| תודה, אבל מה שהתכוונתי היה שהוא יותר חזק. הנה מפרט שלי: AMD Athlon 6400 + X2 2G של זיכרון RAM Nvidia GeForce 9600GT (לא יודע את שמו של לוח האם, אבל הוא יכול להתמודד בקלות את הכרטיס) |
|
| |||
| |||
| כנראה הייתי אומר את המחשב לאחר מכן. |
|
| |||
| |||
| אישור, Awesome! תודה על כל העזרה שלך! תודה CodeFreakC |
|
| |||
| |||
| ברוך הבא שלך, אולי אתה רוצה לחכות קצת על דעות של אנשים אחרים אך לפני שאתה הולך לקנות משהו. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmmm אני לא כל כך בטוח. זה באמת רק תלוי איזה סוג של משחקים אתה רוצה לשחק - כל המשחקים נראים לא פחות טוב על PS3 אבל משחקים חדשים יוצאים ל-PC הם לא מסתכלים בתור התחלה טובה. האם קנו את המחשב עדיין? כמה הם רוצים לעשות את זה?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ככלל, אם להשוות עם איזה בחור PS3 וחלק הבחור עם 9600GT, האיש עם 9600GT הוא ככל הנראה יהיה על צג ברזולוציה גבוהה יותר מאשר הממוצע בחור על PS3 אשר עלולה להיות SD 720p או טלוויזיה. זה תלוי יותר על איכות מאשר להציג את האיכות של המערכת.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| הם מבקשים, קבל את זה, 420 $! אני ll יש לפקח על 20 "טווח |
|
| |||
| |||
| יש לי 9600GT OC עם AMD 4600 + מעבד dualcore וכן ב-PS3 מזהה האמת לומר לך על המחשב, רוצחים יש לי אני מאמין ו racedriver טבלה לשני PC ו PS3 הן על אותו hitachi HD 40''LCD טלוויזיה ברזולוציה מפעיל אותו ואת גרסת PC נראה יותר פריך ו נראה כי יש יותר deatail על זה, בתוספת PC נראה לטעון את המשחק / הבא וכו המשימה הרבה יותר מהר מאשר גם את PS3 רק מה שאני עושה זה נראה להם לשחק יותר על נ.ב. כפי יותר של נוחות שלא תצטרך להמתין עד אתחול המחשב, עצלן באמת. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Nvidia geforce 6200 Le | Wutz | כרטיסי מסך & Monitors | 15 | 26 אוקטובר 2007 02:09 |
| Nvidia geforce mx4000 | tiaki | כרטיסי מסך & Monitors | 6 | 9 ספטמבר 2007 12:10 |
| NVIDIA GeForce 8800 Ultra עזרה | Ripz | כרטיסי מסך & Monitors | 3 | -10 אוגוסט 2007 12:24 |
| NVIDIA (R) GeForce (R) Go 6150 | Jesi | כרטיסי מסך & Monitors | 2 | 4th מאי 2007 23:27 |
| Nvidia GeForce 5300? | ג 'וש S | כרטיסי מסך & Monitors | 5 | 20 מרץ 2007 13:50 |
| שרשרת כלים | |
| |