![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas, Gaunu žaidimų kompiuteris ir jis turės GeForce 9600GT joje. Gal galėtumėte pasakyti, kuris būtų geriau, Nvidia GeForce 9600GT ar PS3? Ačiū CodeFreakC |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai daugiausia priklauso nuo to, kas jums patinka, jei norite konsolės Žaidimai daugiau nei PC žaidimai PS3 bus geresnis, tačiau norite PC žaidimai PC bus geriau. Ir kai jums sako jums "susitvarkyti žaidimų kompiuteris ir jis turės GeForce 9600GT joje", jis tau nieko nepasako apie kompiuterio, kuris padės pailsėti, jei, pavyzdžiui, jums 9600GT ir gaukite P4 CPU P4 bus silpnoji, bet jei jums 9600GT su 2 Core procesorius, 9600GT bus apriboti. Taigi, jei yra norinčių žinoti, kurios bus žaisti geriau, po savo įrašų, ir kokius žaidimus nori žaisti poilsio, tai mes galime bandyti spręsti, kurie žaisti geriau. Bet pagrindinis veiksnys, jeigu norite kompiuterį ar žaidimų konsolę.
| |||
| |||
| Ačiū, bet ką reiškia buvo kuris yra daug galingesnė. Čia yra mano Specifikacijos: AMD Athlon 6400 + X2 2G RAM NVIDIA GeForce 9600GT (Nežinau iš plokštės pavadinimas, bet jis gali lengvai susidoroti su kortele) |
|
| |||
| |||
| Aš tikriausiai pasakys PC tada. |
|
| |||
| |||
| Gerai, Awesome! Dėkojame už jūsų pagalbą! ačiū CodeFreakC |
|
| |||
| |||
| Jūsų Sveiki, galbūt norėsite palaukti šiek tiek kitų žmonių nuomones, nors prieš išvykdami nieko pirkti. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmmm aš nesu tikras. Tai tikrai tiesiog priklauso nuo to, kokios rūšies žaidimus nori žaisti - visus žaidimus atrodyti taip pat gerai ant PS3, bet kaip naujus žaidimus lauk PC jie pradės ieškoti ne tokia gera. Ar pirkote kompiuterį dar? Kiek jie nori už tai?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Apskritai, jei lygintume kai kurių su PS3 ir kai kurie su 9600GT vaikinas vaikinas, su 9600GT vaikinas greičiausiai bus dėl didesnės skiriamosios gebos monitorius, nei vidutinis vyrukas ant PS3, kuris gali turėti SD arba 720p televizija. Tai daugiau priklauso nuo Jūsų ekrano nei sistemos kokybės kokybės.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Jie prašo, gauna tai, $ 420! I 'll turėti ir monitorius 20 "diapazonas |
|
| |||
| |||
| Aš 9600GT OC su AMD 4600 + dualcore cpu ir tiesa PS3 ID sakyti eiti PC Turiu Assassins Creed ir racedriver Grid PC ir PS3 tiek apie patį 40''Hitachi HD LCD televizorius veikia tos rezoliucijos ir PC versija atrodo labiau trapumą ir, atrodo, turi daugiau deatail apie tai, plius PC atrodo įkelti žaidimo / Kitas misija ir tt taip pat daug greičiau negu PS3 vienintelis dalykas man atrodo, kad tai yra žaisti daugiau apie PS, nes daugiau patogumo ne laukti, kad paleisti kompiuterio, tingus tikrai. |