![]() |
|
| |||
| |||
| Sveiki, Es saņemu spēļu dators un tam būs GeForce 9600GT tajā. Vai jūs, lūdzu, pasakiet man, kas būtu labāk, Nvidia GeForce 9600GT vai PS3? Pateicība CodeFreakC |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tas galvenokārt ir atkarīgs, kas jums patīk, ja vēlaties konsole spēles vairāk nekā PC spēles, PS3 būtu labāk, bet vēlaties PC spēles PC būtu labāk. Un, kad tu saki, ir "iegūt spēļu dators un tam būs GeForce 9600GT ir tas" tas neko nesaka par pārējo PC kas sekmētu, ja, piemēram, jums 9600GT un saņemt P4 CPU P4 būs sašaurinājums, bet, ja jums 9600GT ar 2 Core CPU, 9600GT būs ierobežojoša. Tātad, ja esat vēlas zināt, kas spēlē spēles labāki, pēc pārējo Jūsu specs, un spēļu vēlaties spēlēt, tad mēs varam mēģināt un jānolemj, kurā spēlētu spēles labāki. Bet galvenais faktors ir, ja vēlaties PC vai konsoles spēles.
| |||
| |||
| Pateicība, Bet ko es gribēju bija, kas ir spēcīgāki. šeit ir manas specs: AMD Athlon 6.400 + X2 2G RAM NVIDIA GeForce 9600GT (Nezinu nosaukumu mātesplatē, bet to var viegli apstrādāt karti) |
|
| |||
| |||
| Es droši vien teikt PC tad. |
|
| |||
| |||
| OK, Awesome! Paldies visiem your help! pateicība CodeFreakC |
|
| |||
| |||
| Your welcome, jūs varētu vēlēties gaidīt mazliet citu cilvēku viedokli gan pirms dodaties pirkt jebko. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmmm es neesmu tik pārliecināts. Tā patiešām ir tikai atkarīgs no kāda veida spēles jūs vēlaties spēlēt - visas spēles izskatās vienlīdz labi uz PS3 bet kā jaunas spēles noplūst PC viņi sāk neskatās kā labs. Vai esat iegādājies datoru yet? Cik viņi grib par to?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vispārīgi runājot, ja jūs salīdzināt dažas puisis ar PS3 un daži puisis ar 9600GT, ar 9600GT puisis visticamāk būs uz augstākas izšķirtspējas monitors nekā vidēji puisis uz PS3, kas varētu būt SD vai 720p TV. Tas atkarīgs no tā vairāk par kvalitāti, displeja par kvalitātes sistēmu.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Viņi lūdz, saņemt to, 420 $! I "ll nav kontrolieris 20" diapazons |
|
| |||
| |||
| Man 9600GT OC ar AMD 4.600 + DualCore procesors un PS3 patiesībā id teikt iet par PC, Man ir Assassins ticība un racedriver GRID gan PC un PS3 gan pašā 40''Hitachi HD LCD TV darbojas pašu izšķirtspēju un pc versija izskatās vairāk kraukšķīga un, šķiet, ir vairāk deatail par to, kā pc šķiet ielādēt spēli / Nākamā utt daudz ātrāks arī par PS3 vienīgā lieta, man šķiet, to darīt, ir būt viņiem vairāk par PS, jo tā vairāk ērtības nav jāgaida, lai boot PC, slinki, tiešām. |
![]() |
|
| Bookmarks |