![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Witaj, I'm getting o grach komputerowych i będzie mieć GeForce 9600GT w nim. Czy może mi Pani powiedzieć, co byłoby lepsze, NVIDIA GeForce 9600GT lub PS3? Dzięki CodeFreakC |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To głównie zależy od tego, co chcesz, jeśli chcesz więcej niż konsola gier PC Games, PS3 byłoby lepiej, ale wolisz PC Games, PC byłoby lepiej. A kiedy mówisz jesteś "dostaję gier komputerowych i to będzie miało GeForce 9600GT w nim" to nie mówi nic na temat reszty komputera, które mogłyby przyczynić się, jeśli na przykład, pojawi się 9600GT i dostać procesora P4 w P4 będzie wąskie gardło, ale jeśli pojawi się 9600GT z procesora Core 2, w 9600GT będzie ograniczenie. Więc jeśli chcą wiedzieć, jakie będą lepsze gier, po resztę swojego specyfikacje, i jakie gry chcesz grać, a potem będziemy mogli wypróbować i zdecydować, które odgrywają gry lepiej. Jednak głównym czynnikiem jest, jeśli wolisz komputera lub konsoli gier.
| |||
| |||
| Dzięki, ale co mam na myśli raczej coś co jest bardziej skuteczne. Oto moje SPECS: AMD Athlon 6400 + X2 2G RAM Nvidia GeForce 9600GT (Nie wiem nazwę płyty głównej, ale może z łatwością obsługiwać karty) |
|
| |||
| |||
| Chciałbym powiedzieć, że prawdopodobnie wtedy PC. |
|
| |||
| |||
| OK, Awesome! Dziękujemy za pomoc! dzięki CodeFreakC |
|
| |||
| |||
| Your welcome, możesz poczekać trochę na innych ludzi opinie choć przed wyjazdem kupić wszystko. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmmm nie jestem tak pewny. To naprawdę zależy tylko na jakie gry chcesz grać - wszystkie gry wyglądają równie dobrze na PS3, ale jak wyjdą nowe gry na PC zaczną się nie tak dobry. Czy kupił PC jeszcze? Ile chcą za to?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ogólnie rzecz biorąc, jeśli porównać niektórych facet z PS3 i niektórych facet z 9600GT, facet z 9600GT prawdopodobnie będzie na monitor o wyższej rozdzielczości niż przeciętny facet na PS3, który może mieć SD 720p lub telewizora. To zależy bardziej na jakość ekranu niż jakość systemu.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| They're prośbą o, zabierz to, 420 dolarów! I 'll się w monitor 20 "zakres |
|
| |||
| |||
| Mam na 9600GT OC z AMD 4600 + CPU dualcore i PS3 w prawdzie powiedzieć, id go do komputera, Mam Assassins Creed i racedriver GRID zarówno dla komputerów PC i PS3 zarówno na tej samej 40''LCD TV HD hitachi uruchomiony samej uchwale i wersji PC wygląda bardziej szorstki i wydaje się mieć więcej deatail na to, wraz z komputerem wydaje się załadować gry / etc następnej misji zbyt dużo szybciej niż PS3 only thing I wydaje się, że nie jest nim grać więcej na PS, gdyż więcej udogodnienie nie czekać do uruchomienia komputera, bardzo leniwy. |