![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut, Sunt obţinerea de jocuri, calculator, iar acesta va avea un GeForce 9600GT în el. Ar putea, te rog, să-mi spuneţi care ar fi mai bine, o NVIDIA GeForce 9600GT sau un PS3? Mulţumesc CodeFreakC |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Este în principal, depinde de ceea ce vă place, dacă vă place mai mult de console de jocuri jocuri PC, de PS3 ar fi mai bine, dar pe care o preferaţi jocuri PC, PC-ul ar fi mai bine. Şi când spunem că sunt "Primesc un computer de jocuri, si va avea un GeForce 9600GT în ea" nu spune nimic despre restul de PC, care ar contribui, dacă de exemplu, va primi un 9600GT şi a lua un P4 CPU de P4 vor fi probleme, dar dacă tu a lua un 9600GT cu un procesor Core 2, de 9600GT va fi limitarea. Deci, dacă doresc să se ştie care va juca mai bine, post restul dvs. specs, jocuri şi care doriţi să-l joace, atunci putem să încercaţi şi să decidă care va juca mai bine la jocuri. Dar principalul factor este, dacă doriţi, în schimb, PC sau consolă de jocuri.
| |||
| |||
| Mulţumesc, dar ceea ce am vrut a fost, care este mai puternic. aici sunt specificatiile meu: AMD Athlon 6400 + X2 2G de RAM NVIDIA GeForce 9600GT (Nu stiu numele de placa de bază, dar se poate ocupa de carte) |
|
| |||
| |||
| Mi-ar spune, probabil, PC-ul atunci. |
|
| |||
| |||
| OK, Awesome! Multumesc pentru tot ajutorul! mulţumesc CodeFreakC |
|
| |||
| |||
| Bine ati venit dvs., aţi putea să aşteptaţi un pic de ale altor oameni de opinii, deşi înainte de a merge cumpar ceva. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmmm nu sunt asa de sigur. Este adevărat doar depinde de ce fel de jocuri pe care doriţi să îl joacă - toate jocurile arata la fel de bine pe PS3, ci ca noi jocuri pentru PC ieşi ei începe nu uita la fel de bun. V-aţi cumpărat pe PC încă? Cât de mult vor face pentru ea?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| În general vorbind, dacă compara un tip cu un PS3 si un tip cu un 9600GT, tipul cu 9600GT este probabil ca o sa fie pe un monitor mai mare decât media pe un tip PS3 care pot avea un SD sau 720p TV. Aceasta depinde de mai multe cu privire la calitatea dvs. de afişare mult de calitatea sistemului.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ei solicită, obţine acest lucru, 420 dolari! Mi-LL au un monitor de 20 "Gama |
|
| |||
| |||
| Am 9600GT OC cu un AMD 4600 + dualcore procesorului şi un PS3 în adevărul id spune du-te pentru PC-ul, Am Asasini crez şi racedriver GRID pentru ambele PC şi PS3 atât pe aceeaşi 40''hitachi HD LCD TV execută aceeaşi rezoluţie şi PC, versiunea arată mai crocante şi pare a fi mai mult deatail pe el, la care se adaugă bucăţi pare să se încarce de joc / misiunea urmatoare etc prea mult mai repede decât PS3 singurul lucru care-mi pare să faceţi este să le joace mai mult pe PS este mai mult ca un avantaj de care nu are să se aştepte să boot pe PC, foarte leneşi. |