![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Здравствуйте, Я отримую ігрового комп'ютера і він буде мати GeForce 9600GT в ньому. Не могли б ви сказати мені, який був би краще, NVIDIA GeForce 9600GT або PS3? Спасибо CodeFreakC |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це, в основному залежить від того, що вам подобається, якщо ви хотіли консольних ігор більше, ніж комп'ютерні ігри, PS3 буде краще, але ви віддаєте перевагу комп'ютерних ігор, ПК буде краще. І коли Ви говорите, що "отримання комп'ютерні ігри і буде мати GeForce 9600GT в цьому" воно нічого не говорить про інші ПК, який буде сприяти, якщо, наприклад, ви отримаєте 9600GT і отримати процесор P4 P4 стане вузьким місцем, але якщо ви отримуєте 9600GT з процесором Core 2, 9600GT буде граничною. Так що якщо ви, охочих дізнатися, який буде грати в ігри краще, посаду іншої частини специфікації, і в які ігри ви хочете грати, то ми можемо спробувати і вирішити, що буде грати в такі ігри краще. Але головним чинником, якщо ви віддаєте перевагу ПК або ігрових консолей.
| |||
| |||
| Спасибі, Але що я мав на увазі, який є більш потужним. Ось мої специфікації: AMD Athlon 6400 + X2 2G ОЗУ NVIDIA GeForce 9600GT (Не знаю назву материнської плати, але воно може легко працювати з картою) |
|
| |||
| |||
| Я, напевно, скажуть тоді ПК. |
|
| |||
| |||
| ОК, Awesome! Дякуємо за вашу всю допомогу! спасибо CodeFreakC |
|
| |||
| |||
| Ваш прийом, ви можете почекати трохи для думки інших людей, хоча, перш ніж піти купити що-небудь. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хммм я не так впевнений. Це дійсно залежить тільки від якої гри ви хочете грати - всі ігри виглядають однаково добре на PS3, але як нова гра вийшла на PC вони починаються не дивлячись як добрий. Ви купили комп'ютер ще? Скільки вони хочуть за це?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Взагалі кажучи, якщо порівняти якийсь хлопець з PS3 і якийсь хлопець з 9600GT, хлопець з 9600GT, ймовірно, буде на моніторі високого дозволу, ніж в середньому хлопець на PS3, які можуть мати SD або 720p телевізора. Це більше залежить від якості вашого дисплея, ніж якість системи.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Вони просять, отримайте це $ 420! Я LL є монітор в 20 "Діапазон |
|
| |||
| |||
| Я отримав 9600GT OC з AMD 4600 + CPU DualCore і PS3 у правді ID Say Go для ПК, Я Assassins Creed і racedriver ГРІД для PC і PS3, як на тій же 40''Hitachi HD LCD TV працює однакове дозвіл і PC версії виглядає більш чітким і, схоже, більше deatail на ньому, а також комп'ютер здається завантажити гру / наступна місія і т.п. теж набагато швидше, ніж PS3 Тільки я річ, здається, роблять це грати на них більш PS Поки це більше зручностей, не чекаючи завантаження ПК, дійсно ледачі. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| NVIDIA GeForce 6200 LE | Wutz | Графічні карти & Монітори | 15 | 26 жовтня 2007 02:09 |
| Nvidia GeForce MX4000 | tiaki | Графічні карти & Монітори | 6 | 9 вересня 2007 12:10 |
| NVIDIA GeForce 8800 Ultra допомогу | Ripz | Графічні карти & Монітори | 3 | 10 серпня 2007 12:24 |
| NVIDIA (R) GeForce (R) Go 6150 | Йезі | Графічні карти & Монітори | 2 | 4 травня 2007 23:27 |
| Nvidia GeForce 5300? | Джош S | Графічні карти & Монітори | 5 | 20 березня 2007 13:50 |
| Різьба Інструменти | |
| |