![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Već sam obavio ove kartice radi na drugoj matičnoj ploči koju sam zamijenio sa ASRock775i65g & nvidia se ne bi poraditi na tome. Bilo koji ideja? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Imate li instaliran drivere?
| |||
| |||
| Yep, učinili su da |
|
| |||
| |||
| Ova zajednica ima integrirana grafika vidim. Možda morate otići u BIOS i promijeniti postavke tako da se koristi umjesto AGP utor. |
|
| |||
| |||
| Prošlo je dugo vremena jer sam pogledana BIOS, jest da je F taster na čizma gore? |
|
| |||
| |||
| Možda to ovisi o F motherboard.Maybe jedan ključ ili Izbrisati ili Escape.Check priručnika. |
|
| |||
| |||
| OK hvala, ja ću dati ga ići u tjednu i pustiti te znati. Klicati za sada! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Zamjena za NVidia Geforce 7600GS | Flumper | Graphics Cards & Monitors | 6 | 20. travanj 2009 18:38 |
| Nvidia GeForce 9600GT vs. PS3 | CodeFreakC | Graphics Cards & Monitors | 9 | 20. listopad 2008 00:52 |
| Nvidia geforce 6200 LE | Wutz | Graphics Cards & Monitors | 15 | 26. listopad 2007 02:09 |
| NVIDIA (R) GeForce (R) Idite 6150 | JESI | Graphics Cards & Monitors | 2 | 4. svibanj 2007 23:27 |
| Nvidia GeForce 5300? | Josh S | Graphics Cards & Monitors | 5 | 20. ožujak 2007 13:50 |
| Thread Tools | |
| |