![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Већ сам обавио ове картице ради на другој матичној плочи коју сам заменио са АСРоцк775и65г & НВИДИА се не би порадити на томе. Било који идеја? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имате ли инсталиран дривер?
| |||
| |||
| Ыеп, учинили су да |
|
| |||
| |||
| Ова заједница има интегрисана графика видим. Можда морате отићи у БИОС и променити подешавања тако да се користи уместо АГП слот. |
|
| |||
| |||
| Прошло је дуго времена јер сам Погледано БИОС, јесте да је Ф тастер на чизма сеттле? |
|
| |||
| |||
| Можда то зависи о Ф мотхербоард.Маыбе један кључ или Избрисати или Есцапе.Цхецк приручника. |
|
| |||
| |||
| ОК хвала, ја ћу дати га ићи у недељи и пустити те кноткле. Клицање за сада! |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Замена за НВИДИА ГеФорце 7600ГС | Флумпер | Грапхицс Цардс & Мониторс | 6 | 20 април 2009 18:38 |
| НВИДИА ГеФорце 9600ГТ вс. Пс3 | ЦодеФреакЦ | Грапхицс Цардс & Мониторс | 9 | 20 октобар 2008 00:52 |
| НВИДИА ГеФорце 6200 ЛЕ | Уутз | Грапхицс Цардс & Мониторс | 15 | 26 октобар 2007 02:09 |
| НВИДИА (Р) ГеФорце (Р) Идите 6150 | Јеси | Грапхицс Цардс & Мониторс | 2 | 4 мај 2007 23:27 |
| НВИДИА ГеФорце 5300? | Џош С | Грапхицс Цардс & Мониторс | 5 | 20 март 2007 13:50 |
| Тхреад Тоолс | |
| |