menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Nvidia Quadro FX HELP pls

Reply

Thread Nástroje
Old 23. října 2007, 03:22
Člen Skupina

Default Nvidia Quadro FX HELP pls

Ahoj, já budu budování PC příští Jan a bude pro architecure účely (např. pomocí CAD, 3D modelování, atd. ..) + foto editace. Šlo koupit 8800GTX, ale pak zjistil, že se prostřednictvím fóra Quardo by měl dělat práci ne GTX

Takže co by jste mi doporučit ke koupi. Chtěl bych kartu na rozhraní DirectX 10, ale že náklady 1,264.95 CZK, která by se téměř polovina mého rozpočtu

Co navrhujete kluci.
Old 23. října 2007, 04:13
Dárce Skupina

Quadro je možné hru, na špetku, ale to není to, co pro. Já bych se dívají na FX1500, něco jiného je přemíra být upřímný pro domácí počítače.

Bude vám zpět kolem 320 liber.

-Kanoakavirus

Můj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základní deska:
Asus P5K Premium
Paměť RAM:
2GB vládce 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladování. 2TB int skladování
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chlazení:
AC7
Síť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operační systém (y):
Vista 32P
Old 23. října 2007, 04:44
Člen Skupina

Tnx Alex. Od místa, kde bych mohl koupit, že? Také si myslím, že můžu jít na FX1700, což je nejnovější model, a tudíž má DirectX10. Víte také, kde bych mohl koupit, stejně tak, že bych mohl udělat nějaké comparission.
Old 23. října 2007, 10:19
Dárce Skupina

FX1500

FX1700

-Kanoakavirus
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.