![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, já budu budování PC příští Jan a bude pro architecure účely (např. pomocí CAD, 3D modelování, atd. ..) + foto editace. Šlo koupit 8800GTX, ale pak zjistil, že se prostřednictvím fóra Quardo by měl dělat práci ne GTX Takže co by jste mi doporučit ke koupi. Chtěl bych kartu na rozhraní DirectX 10, ale že náklady 1,264.95 CZK, která by se téměř polovina mého rozpočtu Co navrhujete kluci. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Quadro je možné hru, na špetku, ale to není to, co pro. Já bych se dívají na FX1500, něco jiného je přemíra být upřímný pro domácí počítače. Bude vám zpět kolem 320 liber.
|
| |||
| |||
| Tnx Alex. Od místa, kde bych mohl koupit, že? Také si myslím, že můžu jít na FX1700, což je nejnovější model, a tudíž má DirectX10. Víte také, kde bych mohl koupit, stejně tak, že bych mohl udělat nějaké comparission. |