![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, θα είμαι σε έναν υπολογιστή κτίριο δίπλα Ιανουάριο και θα είναι για σκοπούς architecure (δηλαδή με τη χρήση CAD, 3D μοντέλων, κλπ. ..) + επεξεργασίας φωτογραφιών. Επρόκειτο να αγοράσει την 8800GTX, αλλά στη συνέχεια, διαπίστωσε ότι το φόρουμ μέσω Quardo θα πρέπει να κάνει την δουλειά δεν την GTX Λοιπόν, τι θα σας συστήσει να μου να αγοράσει. Θα ήθελα η κάρτα να έχει το DirectX 10, αλλά ότι το κόστος 1,264.95 GBP που θα αναλάβει το ήμισυ σχεδόν του προϋπολογισμού μου Τι προτείνεις παιδιά. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| QUADRO του παιχνιδιού μπορεί, σε μια πρέζα, αλλά δεν είναι αυτό που πρόκειται για. Θα ήθελα να εξετάσουμε σε FX1500, οτιδήποτε άλλο είναι Overkill για να είμαι ειλικρινής για ένα σπίτι τεμ. Που θα σας επαναφέρει περίπου £ 320.
|
| |||
| |||
| Tnx Αλεξ. Από πού μπορώ να αγοράσω αυτό;; Επίσης πιστεύω ότι μπορεί να απευθυνθεί για την FX1700 που είναι το τελευταίο μοντέλο και, κατά συνέπεια, έχει DirectX10. Γνωρίζετε, επίσης, από όπου θα μπορούσα να αγοράσω αυτό και προκειμένου να μπορέσω να κάνω κάποια comparission. |
![]() |
|
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| DELL 3007WFP και PNY QUADRO NVS 295 | saniagupta | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 0 | 16 Ιουν 2009 14:02 |
| Nvidia Control Panel Nvidia Card μισεί;; | CodeFreakC | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 0 | 25 Νοε 2008 01:42 |
| Ερώτηση σχετικά με την QUADRO FX 3700M | Kaze Enji | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 26 Οκτ 2008 17:02 |
| Σύνδεση QUADRO 3500 + Nvidia GeForce 8800 GTX ΔΙΑΒΑΣΤΕ | dubs89 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 1η Ιαν. 2008 08:04 |
| QUADRO Nvidia και ATI FireGL | coldalarm | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 14η Σεπ 2007 08:25 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |