![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok, ja ću biti pokraj zgrade PC siječanj i bit će za architecure svrhe (tj. pomoću CAD, 3D modeliranje, itd. ..) + foto uređivanje. Se događalo da kupi 8800GTX ali onda doznao preko foruma da Quardo trebali obaviti posao ne GTX Pa što biste mi preporučili za kupnju. Htjela bih to imati kartica DirectX 10, ali da košta 1,264.95 HRK koji bi potrajati gotovo pola mog proračuna Što vam predlažemo momci. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| QUADRO može igra, u slučaju krajnje nužde, ali to nije ono što je napravio za. Htio se gleda na FX1500, sve ostalo je nuklearnog uništenja na mnogo načina da se Frank za dom pc. Postavit će vam vratiti oko 320 £.
|
| |||
| |||
| Tnx Alex. Odakle sam mogao da se kupi? Također mislim da sam svibanj ići za FX1700 koja je najnoviji model, a time je DirectX10. Znate li gdje je i iz ovoga sam mogao kupiti i tako da sam mogao napraviti neki comparission. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Dell 3007WFP i PNY QUADRO NVS 295 | saniagupta | Graphics Cards & Monitors | 0 | 16. lipnja 2009 14:02 |
| Nvidia Control Panel mrzi Nvidia kartica? | CodeFreakC | Graphics Cards & Monitors | 0 | 25. studeni 2008 01:42 |
| Pitanje o QUADRO FX 3700M | Kaže Enji | Graphics Cards & Monitors | 3 | 26. listopad 2008 17:02 |
| Povezivanje NVidia QUADRO 3500 + Geforce 8800 GTX POZORNO PROČITAJTE | dubs89 | Graphics Cards & Monitors | 1 | 1. siječanj 2008 08:04 |
| NVidia QUADRO i ATI FireGL | coldalarm | Graphics Cards & Monitors | 1 | 14. Ruj 2007 08:25 |
| Thread Tools | |
| |