![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, én leszek az épület a PC és a jövő január lesz architecure célokra (pl. CAD használatával, 3D modellezés, stb ..) + photo editing. Azt akartam megvenni a 8800GTX, de aztán kiderült, hogy a fórumokon keresztül Quardo kell elvégezni a munkát nem a GTX Akkor mit ajánl, hogy vegyek. Szeretném, ha a kártya, hogy a DirectX 10, de hogy a költségeket 1,264.95 GBP, ami akár az én költségvetésének csaknem a felét Mit javasol srácok. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Quadro lehet a játék, ha minden kötél szakad, de nem ez, amit tenni. Én lennék ránézünk egy FX1500, semmi más nem túlzás, hogy Frank egy otthoni számítógépre. Akarat készlet ön hát kb 320 £.
|
| |||
| |||
| Tnx Alex. Honnan tudnám, hogy vásároljon? Én is úgy gondolom, hogy én megyek az FX1700, ami a legújabb modell és így DirectX10. Tudja is, hol lehet megvenni ezt az is, hogy tudtam némi comparission. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| DELL 3007WFP és PNY Quadro NVS 295 | saniagupta | Grafikus kártyák és monitorok | 0 | 16. június 2009 14:02 |
| Nvidia Control Panel gyûlöl Nvidia kártya? | CodeFreakC | Grafikus kártyák és monitorok | 0 | 25. november 2008 01:42 |
| Kérdések a Quadro FX 3700M | Kaže Enji | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 26. október 2008 17:02 |
| Csatlakoztatása quadro 3500 + NVidia GeForce 8800 GTX PLEASE READ | dubs89 | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 1. január 2008 08:04 |
| NVidia Quadro és ATI FireGL | coldalarm | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 14. Szeptember 2007 08:25 |
| Téma eszközök | |
| |