mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Graphics Cards & Monitoriai

Register

NVIDIA Quadro FX HELP pls

Reply

Temos įrankiai
Old Spalis 23, 2007, 03:22
Narys

Labas, aš pastatas PC Kitas saus ir bus skirta architecure tikslais (pvz., naudojant CAD, 3D modeliavimo ir kt ..) + foto redagavimą. Ketino pirkti 8800GTX, tačiau vėliau sužinojau per forumai, kad Quardo turėtų daryti darbą ne GTX

Taigi ką patartumėte man pirkti. Noriu turėti kortelę su DirectX 10, bet kad išlaidos 1,264.95 LTL kuri užima beveik pusę savo biudžeto

Ką galite pasiūlyti vaikinai.
Old Spalis 23, 2007, 04:13
Donorų grupės

Quadro's gali žaidimas, Kraštutiniu atveju, bet tai ne tai, ką jie numatyti. Būčiau Pažvelgus FX1500, bet kas yra Overkill būti nuoširdus ir namų kompiuteryje.

Sukurs jums atgal maždaug £ 320.

-Kanoakavirus

Mano sistema: Zoomy

Procesorius (-iai):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15V
Pagrindinė plokštė:
Asus P5K Premium
RAM atmintis:
2GB Dominator 8.500
Graphics Card (-ai):
BFG 8800GT
Garso plokštė:
Xfi Extremegamer
Kietasis diskas (-ai):
3.35TB ext saugykla. 2TB LC saugykla
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720W
Aušinimas:
AC7
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
245B, 931B (LG)
Operacinė sistema (-os):
Vista 32P
Old Spalis 23, 2007, 04:44
Narys

Tnx Alex. Iš kur galėčiau įsigyti, kad? Taip pat manau, kad gali eiti FX1700, kuri yra naujausia versija, todėl jis turi DirectX10. Ar žinote, taip pat iš kur galėčiau nusipirkti šio bei to, kad aš galėčiau padaryti kai comparission.
Old Spalis 23, 2007, 10:19
Donorų grupės

FX1500

FX1700

-Kanoakavirus
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.