![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas, aš pastatas PC Kitas saus ir bus skirta architecure tikslais (pvz., naudojant CAD, 3D modeliavimo ir kt ..) + foto redagavimą. Ketino pirkti 8800GTX, tačiau vėliau sužinojau per forumai, kad Quardo turėtų daryti darbą ne GTX Taigi ką patartumėte man pirkti. Noriu turėti kortelę su DirectX 10, bet kad išlaidos 1,264.95 LTL kuri užima beveik pusę savo biudžeto Ką galite pasiūlyti vaikinai. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Quadro's gali žaidimas, Kraštutiniu atveju, bet tai ne tai, ką jie numatyti. Būčiau Pažvelgus FX1500, bet kas yra Overkill būti nuoširdus ir namų kompiuteryje. Sukurs jums atgal maždaug £ 320.
|
| |||
| |||
| Tnx Alex. Iš kur galėčiau įsigyti, kad? Taip pat manau, kad gali eiti FX1700, kuri yra naujausia versija, todėl jis turi DirectX10. Ar žinote, taip pat iš kur galėčiau nusipirkti šio bei to, kad aš galėčiau padaryti kai comparission. |