menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Nvidia Quadro FX HELP pls

Reply

Thread Tools
Old 23. októbra 2007, 03:22
Člen Skupina

Ahoj, já budu budovanie PC nasledujúcej Jan a bude pre architecure účely (napr. prostredníctvom CAD, 3D modelovanie, atď ..) + foto editácia. Šlo koupit 8800GTX, ale potom zistil, že sa prostredníctvom fóra Quardo by mal robiť prácu ne GTX

Takže čo by ste mi odporučiť ku kúpe. Chtěl bych kartu na rozhranie DirectX 10, ale že náklady 1,264.95 SKK, ktorá by sa takmer polovica môjho rozpočtu

Čo navrhujete kluci.
Old 23. októbra 2007, 04:13
Darcu Skupina

Quadro je možné hru, na štipku, ale to nie je to, čo pre. Já bych sa dívajú na FX1500, niečo iného je očividnej byť úprimný pre domáce počítače.

Nastaví vám späť okolo 320 libier.

-Kanoakavirus

Môj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základná doska:
Asus P5K Premium
Pamäť RAM:
2GB vládca 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladovanie. 2TB int skladovanie
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chladenie:
AC7
Sieť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operačný systém (y):
Vista 32P
Old 23. októbra 2007, 04:44
Člen Skupina

Tnx Alex. Od miesta, kde by som mohol kúpiť, že? Tiež si myslím, že môžem ísť na FX1700, čo je najnovší model, a teda má DirectX10. Viete tiež, kde by som mohol kúpiť, rovnako tak, že by som mohol urobiť nejaké comparission.
Old 23. októbra 2007, 10:19
Darcu Skupina

FX1500

FX1700

-Kanoakavirus
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.