![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, já budu budovanie PC nasledujúcej Jan a bude pre architecure účely (napr. prostredníctvom CAD, 3D modelovanie, atď ..) + foto editácia. Šlo koupit 8800GTX, ale potom zistil, že sa prostredníctvom fóra Quardo by mal robiť prácu ne GTX Takže čo by ste mi odporučiť ku kúpe. Chtěl bych kartu na rozhranie DirectX 10, ale že náklady 1,264.95 SKK, ktorá by sa takmer polovica môjho rozpočtu Čo navrhujete kluci. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Quadro je možné hru, na štipku, ale to nie je to, čo pre. Já bych sa dívajú na FX1500, niečo iného je očividnej byť úprimný pre domáce počítače. Nastaví vám späť okolo 320 libier.
|
| |||
| |||
| Tnx Alex. Od miesta, kde by som mohol kúpiť, že? Tiež si myslím, že môžem ísť na FX1700, čo je najnovší model, a teda má DirectX10. Viete tiež, kde by som mohol kúpiť, rovnako tak, že by som mohol urobiť nejaké comparission. |