![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
Здраво, ја ћу бити поред зграде ПЦ јануар и бит ће за арцхитецуре сврхе (тј. помоћу ЦАД, 3Д моделирање, итд ..) + фото уређивање. Се дешавало да купи 8800ГТКС али онда дознао преко форума да Куардо требало обавити посао
не ГТКС Па шта бисте ми препуштено за куповину. Хтела бих то имати картица ДирецтКс 10, али да кошта 1,264.95 УСД који би потрајати готово пола мог буџета Шта вам предлажемо момци. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
КУАДРО може да игра, у случају крајње нужде, али то није оно што је направио за. Хтео се гледа на ФКС1500, све остало је нуклеарног уништења на много начина да се Франк за дом пц.
Поставиће вам вратити око 320 £.
|
|
|
|||
|
|||
|
Тнкс Алекс. Одакле сам могао да се купи? Такође мислим да сам мај ићи за ФКС1700 која је најновији модел, а тиме је ДирецтКс10. Знате ли где је и из овог сам могао купити и тако да сам могао направити неки цомпариссион.
|