![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, я буду на базі ПК наступного січня і буде для architecure цілей (тобто використання САПР, 3D моделювання, і т.д. ..) + фото редагування. Чи збирається купити 8800GTX, але потім з'ясувалося, що через форуми Quardo повинні зробити роботу Чи не GTX Отже, що б ви порекомендували мені купити. Я хотів би, щоб карта DirectX 10, однак, що витрати 1,264.95 GBP яка займе майже половину мого бюджету Що ви пропонуєте хлопці. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Може Quadro грі, в крайньому випадку, але це не те, що вони зробили для. Я б дивилася на FX1500, все інше є надмірністю бути відвертими для домашнього ПК. Встановить вам близько £ 320.
|
| |||
| |||
| Tnx Алекс. Звідки я міг купити що? Крім того, я думаю, що я можу піти на FX1700 яка є самою останньою моделлю і, отже, воно DirectX10. Ви знаєте також, де я могла купити, а так що я міг зробити деякі comparission. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Dell 3007WFP і PNY Quadro NVS 295 | saniagupta | Графічні карти & Монітори | 0 | 16 червня 2009 14:02 |
| NVIDIA Control Panel Hates карт Nvidia? | CodeFreakC | Графічні карти & Монітори | 0 | 25 листопада 2008 01:42 |
| Питання про Quadro FX 3700M | Kaze Enji | Графічні карти & Монітори | 3 | 26 жовтня 2008 17:02 |
| Підключення NVidia Quadro 3500 + GeForce 8800 GTX ПРОЧИТАЙТЕ | dubs89 | Графічні карти & Монітори | 1 | 1 січня 2008 08:04 |
| Nvidia Quadro і ATi FireGL | coldalarm | Графічні карти & Монітори | 1 | 14 вересня 2007 08:25 |
| Різьба Інструменти | |
| |