![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, já jsem na toto nové fórum a do světa počítačových budovy. Nedávno jsem chtěl koupit novou grafickou kartu jako můj starý je neplatný. Chtěl jsem si koupit Geforce některé z řady 8 (8500, 8600 atd.). Nicméně, tam byl někdo, kdo mi řekl, že budete potřebovat alespoň RAM typu DDR2, které mají být schopni používat tyto videocards. Je to pravda? A je tu nějaké věci, které je třeba při koupi grafickou kartu? Jako procesor rychlosti všech těchto ... Já jsem právě používáte: K8 Neo 4 Základní deska MSI AMD Athlon 64 3200 + 1 GB DDR RAM GeForce 7300GS 512mb Díky za pomoc předem |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne nemusíte DDR2! Jaký je váš rozpočet?
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokud budeme mluvit o MSI K8N Neo 4 Platinum, můžete držet nic v tomto PCI-E slot chcete. Nicméně, já vám doporučuji přečíst můj stickied Hardware Guide nebo alespoň post svého rozpočtu, a to, co dělat s počítačem pro další poradenství.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Grafická karta Otázka - Porovnání ATi a Nvidia | arašídy | Graphics Cards & Monitory | 1 | 23. května 2009 01:48 |
| Nvidia Ovládací panely Hates karta Nvidia? | CodeFreakC | Graphics Cards & Monitory | 0 | 25. listopadu 2008 01:42 |
| Grafickou kartu, která je nejlepší pro nejnovější hry | rejuvenated | Graphics Cards & Monitory | 4 | 15. října 2008 12:36 |
| Ati vs nvidia | deeajz | Graphics Cards & Monitory | 3 | 29. prosince 2007 18:15 |
| Nvidia nebo ATI | Ruben | Obecné Hardware Chat | 1 | 23. říjen 2006 02:10 |
| Thread Nástroje | |
| |