![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Γεια σας, είμαι νέος σε αυτό το φόρουμ και για τον κόσμο των υπολογιστών κτιρίου.
Πρόσφατα ήθελα να αγοράσω μια νέα κάρτα οθόνης όπως παλιά μου είναι άκυρα. Ήθελα να αγοράσει κάποια από Geforce της σειράς 8 (8500, 8600 κ.λπ.). Ωστόσο, υπάρχει κάποιος που μου είπε ότι χρειάζεται τουλάχιστον ένα είδος DDR2 RAM να είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει αυτά τα videocards. Είναι αλήθεια αυτό; Και υπάρχει κάποια πράγματα για να εξετάσει κατά την αγορά μια κάρτα οθόνης; Όπως και την ταχύτητα του επεξεργαστή όλα αυτά ... Είμαι σήμερα με τη χρήση: K8 Neo 4 Motherboard MSI AMD Athlon 64 3200 + 1GB RAM DDR Geforce 7300GS 512MB Ευχαριστώ για οποιαδήποτε βοήθεια εκ των προτέρων |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Δεν δε χρειάζεται DDR2!
Τι είναι ο προϋπολογισμός σας;
Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Αν μιλάμε την MSI K8N Neo 4 Platinum, μπορείτε να κολλήσετε κάτι σε αυτό το PCI-E slot θέλετε.
Ωστόσο, σας συνιστώ να διαβάσετε μου stickied υλικού οδηγός ή, τουλάχιστον, μετά τον προϋπολογισμό σας και αυτό που κάνετε με τον υπολογιστή για περαιτέρω συμβουλές.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "
Το σύστημά μου: 日夏子
|