![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok, ja sam novi na ovom forumu i svijetu računalnih zgrade. Nedavno sam željela kupiti novu videocard kao moj stari je pokvaren. Htjela sam kupiti Geforce bilo serije 8 (8500, 8600 itd.). Međutim, postojao je netko tko mi je rekao da vam je potreban barem jedan tip DDR2 RAM-a da biste mogli koristiti te videocards. Je li to istina? I je li to u obzir pri kupnji videocard? Kao što je brzina procesora svim tim ... Ja sam trenutno koristite: K8 Neo 4 matične ploče MSI AMD Athlon 64 3200 + DDR 1GB ram Geforce 7300GS 512MB Hvala za bilo kakvu pomoć u unaprijed |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| No ne morate DDR2! Što je proračun?
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako smo pričati na MSI K8N Neo Platinum 4, možete staviti u bilo koje PCI-E utor želite. Međutim, ja preporučam da pročitate moje stickied hardvera vodič ili barem post proračun i što učiniti s računalom za daljnje savjete.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|