![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, én vagyok új ezen a fórumon, és hogy a világ számítógép-épületben. Nemrég szerettem volna venni egy új videókártya, mint a régi egy elrontott. Azt akartam megvenni Geforce bármely sorozat 8 (8500, 8600 stb.) Ugyanakkor ott volt valaki, aki azt mondta nekem, hogy szükség van legalább egy DDR2 RAM típusú tudják használni ezeket videocards. Igaz ez? És van olyan dolog, hogy fontolja meg a felvásárlást, ha a videókártya? Mint a processzor sebessége mindezen ... Én jelenleg használ: K8 Neo 4 Alaplap MSI AMD Athlon 64 3200 + DDR 1GB RAM Geforce 7300GS 512MB Thanks for any help in advance |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| No akkor nem kell DDR2! Mi a költségvetés?
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha mi beszélünk az MSI K8N Neo 4 platina, akkor bármit kibír, hogy a PCI-E slot akarsz. Azonban, azt ajánljuk, hogy olvassa el az én stickied hardver katalógus vagy legalábbis elküldhesse költségvetés és mit csinál a számítógép további tanácsért.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Videó kártya kérdés - Comparing ATi és az Nvidia | földimogyoró | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 23. május 2009 01:48 |
| Nvidia Control Panel gyûlöl Nvidia kártya? | CodeFreakC | Grafikus kártyák és monitorok | 0 | 25. november 2008 01:42 |
| Melyik videókártya a legjobb legújabb játékok | rejuvenated | Grafikus kártyák és monitorok | 4 | 15. október 2008 12:36 |
| Ati vs nvidia | deeajz | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 29. december 2007 18:15 |
| Nvidia és az ATI | Reuben | Általános fémáru Chat | 1 | 23. október 2006 02:10 |
| Téma eszközök | |
| |