![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Sveiki, aš naujokas šiame forume ir kompiuterių pastatas pasaulyje. Aš neseniai norėjau įsigyti naują videocard kaip mano senas yra sugedęs. Noriu pirkti Geforce bet serija 8 (8500, 8600 ir kt.) Tačiau ten buvo kažkas, kas man pasakė, kad reikia bent DDR2 RAM tipo, kad būtų galima naudoti šias videocards. Ar tai tiesa? Ir nėra jokių dalykų apsvarstyti pirkdami videocard? Kaip procesoriaus greičio visi šie ... Aš šiuo metu naudojate: K8 Neo 4 Motherboard MSI AMD Athlon 64 3200 + DDR 1GB RAM GeForce 7300GS 512MB Ačiū už bet kokią pagalbą iš anksto |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne nereikia DDR2! Kokia jūsų biudžetui?
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeigu mes kalbame MSI K8N Neo Platinum 4, jūs galite laikytis nieko, kad PCI-E lizdas tik norite. Tačiau, aš rekomenduoju jums perskaityti mano stickied Hardware Guide arba bent jau po savo biudžetą ir ką daryti su tolesnio patarimo kompiuterio.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Vaizdo plokštė Klausimas - lyginant su ATI ir Nvidia | Peanut | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | Gegužė 23, 2009 01:48 |
| NVIDIA Control Panel Hates Nvidia atviruką? | CodeFreakC | Graphics Cards & Monitoriai | 0 | Lapkritis 25, 2008 01:42 |
| Kuris VideoCArd yra geriausias naujausius žaidimus | Atnaujintą | Graphics Cards & Monitoriai | 4 | 15 spalis 2008 12:36 |
| ATI vs NVIDIA | deeajz | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | 29 gruodis 2007 18:15 |
| NVIDIA ar ATI | Reuben | General Hardware Chat | 1 | 23 spalis 2006 02:10 |
| Temos įrankiai | |
| |