![]() |
|
| |||
| |||
| Sveiki, es esmu jaunā šo forumu un pasaules datoru ēkā. Es nesen gribēju nopirkt jaunu videocard kā mans vecais viens ir sabojāt. Es gribēju nopirkt Geforce kādu no 8 sērijas (8500, 8600 uc). Tomēr bija kāds, kurš man pastāstīja, ka jums ir nepieciešams vismaz DDR2 RAM, lai varētu izmantot šīs videocards. Vai tas ir taisnība? Un ir kāds lietas izskatīt pērkot videocard? , Piemēram, procesora ātrumu visu šo ... Es šobrīd, izmantojot: K8 Neo 4 Motherboard MSI AMD Athlon 64 3200 + DDR 1gb ram Geforce 7300GS 512mb Thanks for any help iepriekš |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Neviens jums nav nepieciešams ddr2! Kāds ir jūsu budžets?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja mēs runājam MSI K8N Neo 4 Platinum Jūs varat stick neko, ka PCI-E slot vēlaties. Es tomēr ieteiktu jums izlasīt manu stickied hardware guide vai vismaz pēc jūsu budžetu un to, ko jūs ar datora papildu konsultācijas.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|