![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bună, eu sunt nou în acest forum, precum şi la computer din lume clădirii. Recent am vrut să cumpere un nou videocard ca vechiul meu este un răsfăţat. Am vrut să cumpăr GeForce din oricare din seria 8 (8500, 8600 etc.) Cu toate acestea, nu a fost cineva care mi-a spus că ai nevoie de cel puţin un tip DDR2 RAM, pentru a putea folosi aceste videocards. E adevărat? Şi este o orice lucruri să aibă în vedere atunci când cumpără un videocard? Ca si procesor de viteză toate aceste ... Eu sunt în prezent, folosind: K8 Neo 4 Plăci de bază MSI AMD Athlon 64 3200 + DDR 1GB RAM GeForce 7300GS 512MB Multumesc pentru orice ajutor în avans |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu de care nu aveţi nevoie DDR2! Care este bugetul?
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dacă suntem de vorbit de MSI K8N Neo 4 platină, puteţi lipi nimic în care slot PCI-E pe care o doriţi. Cu toate acestea, recomand să citiţi meu stickied hardware ghid sau, cel puţin, post-vă bugetul şi ceea ce faci cu calculatorul pentru mai multe sfaturi.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|