![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, já jsem na toto nové fórum a do sveta počítačových budovy. Nedávno som chcel kúpiť novú grafickú kartu ako môj starý je neplatný. Chcel som si kúpiť Geforce niektoré z radu 8 (8500, 8600 atď). Avšak, tam bol niekto, kto mi povedal, že budete potrebovať aspoň RAM typu DDR2, ktoré majú byť schopní používať tieto videocards. Je to pravda? A je tu nejaké veci, ktoré je potrebné pri kúpe grafickú kartu? Ako procesor rýchlosti všetkých týchto ... Ja som práve používate: K8 Neo 4 Základná doska MSI AMD Athlon 64 3200 + 1 GB DDR RAM GeForce 7300GS 512mb Vďaka za pomoc vopred |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie nemusíte DDR2! Aký je váš rozpočet?
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak budeme hovoriť o MSI K8N Neo 4 Platinum, môžete držať nič v tomto PCI-E slot chcete. Avšak, já vám doporučuji prečítať môj stickied Hardware Guide alebo aspoň post svojho rozpočtu, a to, čo robiť s počítačom pre ďalšie poradenstvo.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|