![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba, Bu forum ve bilgisayar binanın dünyanın yeni duyuyorum. Yakın zamanda eski bir yeni bir videocard satın almak istedi nazlı olduğunu. Herhangi bir dizi 8 (8500, 8600 vb of GeForce satın almak) istedim. Ancak, o ihtiyacın bir DDR2 RAM tipi, en az bu videocards kullanabilmemiz için bana birisi oldu. Bu doğru mu? Ve her şey bir videocard satın alma olarak nedir? Işlemci bu hızı gibi ... Şu anda kullanıyorum: K8 Neo 4 Anakart MSI AMD Athlon 64 3200 + DDR 1GB RAM GeForce 7300GS 512MB Önceden herhangi bir yardım için teşekkür ederiz |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hayır DDR2 gerek yok! Bütçeniz nedir?
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer MSI K8N Neo 4 Platin konuşuyor, o PCI birşey olabilir sopa-E yuvası istiyorum. Ancak, okuyup tavsiye benim stickied donanım rehberi veya en azından ve bütçenizi sonrası daha fazla tavsiye için bilgisayar ile ne yapmak.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|