![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Хей, аз не съм сигурен дали това наистина е хардуерен проблем софтуерни проблеми, или шофьор проблема, но от изследването на nvlddmkm съобщението, много хора казват, че неговата или графична карта, RAM или късно драйвер, инсталиран на компютъра Имам NVIDIA GeForce 8600 GT графична карта и миналата седмица той започна със съобщението, че "nvlddmkm провали и възстановени" нещо по линия на това. След това ново нещо започва, когато на екрана ще видите нюанс лилаво, а след това и компютърът ще напълно изключен. До преди няколко дни на компютъра няма да зареждане на работния плот. В BIOS ще има зелени блокове на екрана и при Vista ще натоварване ще има зелена вълна линии ще целия екран, и от тогава аз дори не може да стигнем до потребителски акаунти екран. Все пак аз съм в състояние да стигне до компютъра по безопасен режим и зелената вълна линии са все още видими. Това ме убеди, че тя е най-графична карта Други спецификации: Quad Core 2.4ghz 3gb RAM Vista Home Premium x32 250gb hardrive NVIDIA GeForce 8600gt Dell inspiron 9200? Помощ ще бъде много оценявам |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хардуер, ако това е, че имат проблем в BIOS. -Лесният е да се провери за прегряване - почистване на вентилатора. Може да предизвика прегряване артефакти. В противен случай, вашите VRAM отиде на юг.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Цитат:
Ако не сте сигурни, хардуер или софтуер, грешки, които можете да използвате компютъра тест картата да тествате целия си mainobard за повреден хардуер и грешка част бърз първи. |
|
| |||
| |||
| PcTestCardcom Ние сме много стриктни за спам тук в Компютърни сок. Това е две мнения, които предлагат своя продукт се използва. Имайте съветите в къщата и безплатно. Няма значение. SiteAdvisor доклад за pctestcard.com. Цитат:
|
|
| |||
| |||
| Uhm аз помислих, че беше, че на компютъра wasn't чисти, така че имам почти всички прах и си помислих, че на определен проблем, тъй като компютърът е действал в продължение на известно време, докато един час по-късно го затвори отново, защото на проблема и от тогава аз арго Книгата на работния плот само в безопасен режим ако ми е VRAM счупения как да проверя дали е? и това би означавало, имам нужда от изцяло нова графична карта или ...? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имате ли на борда gfx карти прекалено? Ако го направите, опитайте да приемате Вашия 8600 и само с помощта на борда на картата и вижте дали той все още се срива. Ако все още нямате борда gfx карта, имаш резервен (или приятел, който може да заеме) gfx карти, които можете да го замените с временно да се провери?
| |||
| |||
| Im не сигурен дали имам борда gfx карти и резервни? съмнение, мога да си взема ръцете на един по всяко време най-скоро ако тя е моята графична карта все пак, мисля, че имам разговор Dell през тази седмица мисля, че имаше една година по-късно части или нещо и да видим дали те биха могли да замени моята графична карта, но аз все още трябва да се провери, ако нейният 100%, че в карта / карти VRAM, че е счупен ако не ми отвори компютри случая ще бъде в състояние да видим дали Терес gfx една карта? |
|
| |||
| |||
| на компютъра ми и накрая отново натоварени на работния плот, но Im че проблемът все още не е решен му само въпрос на време преди лилав нюанс се връща и на компютъра ми се затваря Както и да е, Айв Опитах изпитване на vram Im но не съвсем сигурен дали Im правиш правилно, или ако той ще се появи някоя грешка, ако на компютъра е натоварен на работния плот с лекота всички изведнъж, което поставя още един въпрос за мен, защо всички от внезапно направи компютърът натоварване на работния плот и вчера и ден, преди то да не? това е просто твърде разочароващ, се надяваме, че някой има отговор на този проблем преди да се замени моята графична карта |
|
| |||
| |||
| Ако не сте открит случай го направя сега и чек за прах и влакънца. По-голямата част от времето артефакти са причинени от прегряване. Това е по-лесен разтвор от получаването на нова графична карта.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| Айв вече казах, че смятате, че аз го почистват, Направих почистване на прах и каза, че тя подобрява ефективността си само за кратко време и компютъра Върнах се messing отново също намерих програма, която тестове за тези артефакти и доколкото му е движение в рамките на час и половина и не артефакти така че наистина наистина не знам какво има, но аз съм почти положително, че ще изпоцапвам веднага или през нощта. Аз ще го оставите за през нощта за да видите резултатите, ако му глоба, както и глоба за следващите няколко дни, мисля, че може да ръгам с графична карта, освен ако не е по-добре да се обадя на Dell и да ги знам? добре .. зле след постигнатия tomoro благодаря за помощ досега Carbon |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Съобщение за грешка | мегабайта | Мултимедия & Codecs | 6 | 8 Март 2008 18:14 |
| Интернет добавяне на съобщение | dobermangolfer | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 4 | 5-и парламентарен Март 2008 09:53 |
| Просто получите това съобщение, | slimboy42 | Windows операционни системи | 2 | 16-то Jan 2008 10:43 |
| MS Windows съобщение! помощ! | Kona1984hawaii | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 5 | 13 Дек 2007 03:02 |
| Съобщение за грешка | legweak | Общи Софтуер Чат | 1 | 25 Окт 2007 09:54 |
| Нишка Инструменти | |
| |