menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Nvlddmkm zpráva +

Reply

Thread Nástroje
Old 4. října 2008, 18:53
Člen Skupina

Hele, já nejsem jistý, je-li to opravdu hardwarový problém softwaru problém, či řidič problém, ale z výzkumu nvlddmkm zprávy, spousta lidí říká, že jeho buď grafické karty, paměti nebo nejnovější ovladače nainstalované v počítači

Mám nVidia GeForce 8600 GT, grafické karty a minulý týden ji začal se zprávou, že "nvlddmkm selhal a znovuzískaných" něco ve smyslu, že. Tu novou věc začala kde obrazovce by jakýsi odstín fialové a pak by se počítač kompletně vypnut. Do doby, než před několika dny v počítači nebude boot na desktopu. V BIOSu by být zelená bloků na obrazovce, a kdy by Vista zatížení by mělo být zelená vlna linie probíhající po celé obrazovce, a od té doby se nemůžu dostat ani na uživatelské účty obrazovce.

Nicméně já jsem schopen dosáhnout na ploše o nouzovém režimu a zelené vlny tratě jsou stále viditelné. To mělo mě přesvědčila, že se jedná o grafickou kartu

Ostatní Specs:
Quad Core 2.4GHz
RAM 3GB.
Vista Home Premium x32
250gigabajt hardrive
NVIDIA GeForce 8600gt
Dell Inspiron 9200?

Pomoc by byla velmi oceňována
Old 4. října 2008, 21:46
Dárce Skupina

Hardware, pokud je to, že mají problém v BIOSu.

Nejjednodušší věc, kterou se pro kontrolu přehřátí - čisté ventilátor. Přehřát může způsobit artefakty.

Jinak vaše VRAM je pryč jih.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "

Můj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Základní deska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Paměť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chlazení:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Síť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operační systém (y):
Windows XP + 7
Old 4. října 2008, 22:15
Banned Skupina

Citace:
Původně Poslal polakstanek View Post
Hele, já nejsem jistý, je-li to opravdu hardwarový problém softwaru problém, či řidič problém, ale z výzkumu nvlddmkm zprávy, spousta lidí říká, že jeho buď grafické karty, paměti nebo nejnovější ovladače nainstalované v počítači

Mám nVidia GeForce 8600 GT, grafické karty a minulý týden ji začal se zprávou, že "nvlddmkm selhal a znovuzískaných" něco ve smyslu, že. Tu novou věc začala kde obrazovce by jakýsi odstín fialové a pak by se počítač kompletně vypnut. Do doby, než před několika dny v počítači nebude boot na desktopu. V BIOSu by být zelená bloků na obrazovce, a kdy by Vista zatížení by mělo být zelená vlna linie probíhající po celé obrazovce, a od té doby se nemůžu dostat ani na uživatelské účty obrazovce.

Nicméně já jsem schopen dosáhnout na ploše o nouzovém režimu a zelené vlny tratě jsou stále viditelné. To mělo mě přesvědčila, že se jedná o grafickou kartu

Ostatní Specs:
Quad Core 2.4GHz
RAM 3GB.
Vista Home Premium x32
250gigabajt hardrive
NVIDIA GeForce 8600gt
Dell Inspiron 9200?

Pomoc by byla velmi oceňována
Nazdar,

Pokud si nejste jisti, hardware nebo software, chyby, můžete použít kartu do PC test test celý mainobard hardware za jakékoli chyby a vadné části rychlý první.
Old 4. října 2008, 23:12
Moderátor skupiny

PcTestCardcom

Jsme velmi přísné o spam tady v počítačových Juice. To jsou dvě místa, která jste naznačující výrobek používat. Mějte se v domě a poradenství zdarma.

Nevadí. SiteAdvisor zprávu o pctestcard.com.

Citace:
Když jsme se zkouší tomto místě jsme zjistili, odkazy na qq.com, které jsme zjistili, že je distributorem BitTorrent někteří lidé domnívají, adware, spyware nebo jiný nežádoucí programy.
Zakázány.

Old 5. října 2008, 11:00
Člen Skupina

Uhm Myslel jsem, že to bylo to, že počítač wasn't čisté, takže jsem téměř všechny prachu a já si myslel, že pevné problém, protože počítač byl spuštěn i na chvíli, až hodinu později ho vypnout, protože o tomto problému a od té doby i cant knihy na ploše pouze v nouzovém režimu

když je moje VRAM je zatkli Jak mohu zjistit, jestli to je? a to by znamenalo i nutnost zcela novou grafickou kartu, nebo ...?
Old 5. října 2008, 11:48
Dárce Skupina

máš palubní GFX kartu taky? Pokud tak učiníte, zkuste užívat vašeho 8600 a právě pomocí palubní kartu a uvidíme, jestli to stále havaruje. Pokud nemáte na palubě GFX kartu, máte náhradní (nebo přítele, který si můžete půjčit) GFX karty, které lze nahradit jej dočasně kontrolovat?

Můj systém: První OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základní deska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Paměť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palubě
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chlazení:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Síť / Internet:
na palubě / údajně 10Meg panna kabel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operační systém (y):
XP Home
Old 5. října 2008, 12:24
Člen Skupina

im nejsou jisti, zda mám na palubě GFX kartu a náhradní? pochyb o tom bych mohl dostat své ruce na jednom dohledné době

pokud je to moje grafická karta i když, myslím, že mám volat dell v průběhu tohoto týdne Myslím, že jsem měl jeden rok díly nebo něco a uvidíme, jestli by mohly nahradit mé grafické karty, ale já ještě zkontrolovat, zda jeho 100%, že se karta / karty VRAM, která je zatkli

i když otevřel můj počítačů případě bych měl být schopen zjistit, jestli jeden theres GFX kartu?
Old 5. října 2008, 16:48
Člen Skupina

můj počítač a nakonec opět naložena na desktop, ale im jistý problém stále není vyřešen
její jen otázkou času, než fialový nádech přichází zpět a můj počítač vypne

tak jako tak, IVE pokusil testování VRAM im ale není si docela jist, pokud im děláte správně, nebo je-li to bude vykazovat chyby, pokud je počítač naložen na ploše lehce najednou, což vyvolává další otázku pro mne, proč se všichni na náhlé udělal počítače nahrát na desktop a včera i den předtím nemohl?

to je prostě příliš frustrující, doufejme, že má někdo odpověď na tento problém, než jsem nahradit mé grafické karty
Old 5. října 2008, 18:07
Dárce Skupina

Pokud nemáte otevřel případ udělat hned a kontrolu prachu a cupanina. Většinu času artefakty jsou způsobené přehřátím. Je to jednodušší řešení, než se dostat novou grafickou kartou.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "
Old 5. října 2008, 18:13
Člen Skupina

Ive už jsem řekl: "Domnívám se, že i vyčistit ji, jsem čistý pro prach a řekl, že můj výkon lepší jen chvilka, a počítač se vrátil zpět do umazávání zase

Také jsem našel program, který testy pro tyto artefakty a dosud bylo jeho spuštění přes hodinu a půl a žádné artefakty tak i opravdu nevíte, co je špatně, ale já jsem téměř pozitivní, že to bude brzo zkomplikovat nebo přes noc.

Uvidíme nechte to na jednodenní vidět výsledky, je-li její pokuty, a pokutu pro příštích pár dní si myslím, že bych mohl zůstat s grafickou kartou, pokud její lepší volat dell a dejte jim vědět?

dobře .. nemocní po pokroku tomoro díky za pomoc, pokud Carbon
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.