![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Hele, já nejsem jistý, je-li to opravdu hardwarový problém softwaru problém, či řidič problém, ale z výzkumu nvlddmkm zprávy, spousta lidí říká, že jeho buď grafické karty, paměti nebo nejnovější ovladače nainstalované v počítači Mám nVidia GeForce 8600 GT, grafické karty a minulý týden ji začal se zprávou, že "nvlddmkm selhal a znovuzískaných" něco ve smyslu, že. Tu novou věc začala kde obrazovce by jakýsi odstín fialové a pak by se počítač kompletně vypnut. Do doby, než před několika dny v počítači nebude boot na desktopu. V BIOSu by být zelená bloků na obrazovce, a kdy by Vista zatížení by mělo být zelená vlna linie probíhající po celé obrazovce, a od té doby se nemůžu dostat ani na uživatelské účty obrazovce. Nicméně já jsem schopen dosáhnout na ploše o nouzovém režimu a zelené vlny tratě jsou stále viditelné. To mělo mě přesvědčila, že se jedná o grafickou kartu Ostatní Specs: Quad Core 2.4GHz RAM 3GB. Vista Home Premium x32 250gigabajt hardrive NVIDIA GeForce 8600gt Dell Inspiron 9200? Pomoc by byla velmi oceňována |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hardware, pokud je to, že mají problém v BIOSu. Nejjednodušší věc, kterou se pro kontrolu přehřátí - čisté ventilátor. Přehřát může způsobit artefakty. Jinak vaše VRAM je pryč jih.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Citace:
Pokud si nejste jisti, hardware nebo software, chyby, můžete použít kartu do PC test test celý mainobard hardware za jakékoli chyby a vadné části rychlý první. |
|
| |||
| |||
| PcTestCardcom Jsme velmi přísné o spam tady v počítačových Juice. To jsou dvě místa, která jste naznačující výrobek používat. Mějte se v domě a poradenství zdarma. Nevadí. SiteAdvisor zprávu o pctestcard.com. Citace:
|
|
| |||
| |||
| Uhm Myslel jsem, že to bylo to, že počítač wasn't čisté, takže jsem téměř všechny prachu a já si myslel, že pevné problém, protože počítač byl spuštěn i na chvíli, až hodinu později ho vypnout, protože o tomto problému a od té doby i cant knihy na ploše pouze v nouzovém režimu když je moje VRAM je zatkli Jak mohu zjistit, jestli to je? a to by znamenalo i nutnost zcela novou grafickou kartu, nebo ...? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| máš palubní GFX kartu taky? Pokud tak učiníte, zkuste užívat vašeho 8600 a právě pomocí palubní kartu a uvidíme, jestli to stále havaruje. Pokud nemáte na palubě GFX kartu, máte náhradní (nebo přítele, který si můžete půjčit) GFX karty, které lze nahradit jej dočasně kontrolovat?
| |||
| |||
| im nejsou jisti, zda mám na palubě GFX kartu a náhradní? pochyb o tom bych mohl dostat své ruce na jednom dohledné době pokud je to moje grafická karta i když, myslím, že mám volat dell v průběhu tohoto týdne Myslím, že jsem měl jeden rok díly nebo něco a uvidíme, jestli by mohly nahradit mé grafické karty, ale já ještě zkontrolovat, zda jeho 100%, že se karta / karty VRAM, která je zatkli i když otevřel můj počítačů případě bych měl být schopen zjistit, jestli jeden theres GFX kartu? |
|
| |||
| |||
| můj počítač a nakonec opět naložena na desktop, ale im jistý problém stále není vyřešen její jen otázkou času, než fialový nádech přichází zpět a můj počítač vypne tak jako tak, IVE pokusil testování VRAM im ale není si docela jist, pokud im děláte správně, nebo je-li to bude vykazovat chyby, pokud je počítač naložen na ploše lehce najednou, což vyvolává další otázku pro mne, proč se všichni na náhlé udělal počítače nahrát na desktop a včera i den předtím nemohl? to je prostě příliš frustrující, doufejme, že má někdo odpověď na tento problém, než jsem nahradit mé grafické karty |
|
| |||
| |||
| Pokud nemáte otevřel případ udělat hned a kontrolu prachu a cupanina. Většinu času artefakty jsou způsobené přehřátím. Je to jednodušší řešení, než se dostat novou grafickou kartou.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| |||
| |||
| Ive už jsem řekl: "Domnívám se, že i vyčistit ji, jsem čistý pro prach a řekl, že můj výkon lepší jen chvilka, a počítač se vrátil zpět do umazávání zase Také jsem našel program, který testy pro tyto artefakty a dosud bylo jeho spuštění přes hodinu a půl a žádné artefakty tak i opravdu nevíte, co je špatně, ale já jsem téměř pozitivní, že to bude brzo zkomplikovat nebo přes noc. Uvidíme nechte to na jednodenní vidět výsledky, je-li její pokuty, a pokutu pro příštích pár dní si myslím, že bych mohl zůstat s grafickou kartou, pokud její lepší volat dell a dejte jim vědět? dobře .. nemocní po pokroku tomoro díky za pomoc, pokud Carbon |