![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, δεν είμαι σίγουρος αν είναι πράγματι ένα πρόβλημα υλικού λογισμικού πρόβλημα ή από οδηγό του προβλήματος, αλλά από την έρευνα nvlddmkm μήνυμα, πολλοί άνθρωποι λένε ότι η κάρτα γραφικών ούτε η, RAM ή το τελευταίο πρόγραμμα οδήγησης στον υπολογιστή Έχω την NVIDIA GeForce 8600 GT κάρτα γραφικών και την περασμένη εβδομάδα που ξεκίνησε με το μήνυμα ότι "nvlddmkm απέτυχε και ανάκτηση" κάτι που σύμφωνα με τις γραμμές του. Στη συνέχεια, ένα νέο πράγμα άρχισε όταν η οθόνη θα είδους μωβ απόχρωση και, στη συνέχεια, ο υπολογιστής θα κλείσει εντελώς. Μέχρι πριν από λίγες ημέρες ο υπολογιστής δεν θα εκκίνησης για την επιφάνεια εργασίας. Στο BIOS θα υπάρχει πράσινο μπλοκ στην οθόνη και όταν Vista θα φορτίο θα υπάρχει πράσινο κύμα θα γραμμές σε όλη την οθόνη, και από τότε δεν μπορώ ακόμα να το πάρετε λογαριασμούς χρήστη της οθόνης. Ωστόσο, είμαι σε θέση να φθάσουν στην επιφάνεια εργασίας για την ασφαλή λειτουργία και το πράσινο κύμα γραμμές είναι ακόμη ορατά. Αυτό είχε την πεποίθηση μου ότι είναι η κάρτα γραφικών Άλλα Χαρακτηριστικά: Quad Core 2.4GHz 3GB RAM Vista Home Premium x32 250GB hardrive NVIDIA GeForce 8600gt Dell Inspiron 9200; Βοήθεια θα ήταν ιδιαίτερα |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Υλικού, αν είναι με αυτό το πρόβλημα στο BIOS. Πιο εύκολο πράγμα είναι να ελέγξει για την υπερθέρμανση - τον καθαρισμό του ανεμιστήρα. Μπορεί να προκαλέσει υπερθέρμανση αντικείμενα. Σε αντίθετη περίπτωση, σας VRAM της πήγε νότια.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Αν δεν είστε βέβαιοι για σφάλματα υλικού ή του λογισμικού, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή δοκιμής για τη δοκιμή της κάρτας σας ολόκληρο mainobard ελαττωματικού υλικού για κάθε σφάλμα και γρήγορο πρώτο μέρος. |
|
| |||
| |||
| PcTestCardcom Είμαστε ιδιαίτερα αυστηροί σχετικά με το spamming εδώ στο Computer Juice. Πρόκειται για δύο θέσεις που σας προτείνουμε να χρησιμοποιηθεί το προϊόν σας. Παρακαλώ κρατήστε τις συμβουλές στο σπίτι και δωρεάν. Nevermind. SiteAdvisor έκθεση για pctestcard.com. Απόσπασμα:
|
|
| |||
| |||
| Uhm Νόμιζα ότι ήταν ότι ο υπολογιστής wasn't clean, έτσι έχω σχεδόν όλες τις σκόνες και σκέφτηκα ότι το πρόβλημα σταθερό υπολογιστή γιατί λειτούργησε καλά για κάποιο διάστημα, μέχρι μια ώρα αργότερα θα κλείσουν και πάλι λόγω του προβλήματος και από τότε i επίκλισης βιβλίο στην επιφάνεια εργασίας μόνο σε ασφαλή λειτουργία αν μου είναι σπασμένο VRAM Πώς ελέγχω αν είναι; και αυτό θα σημαίνει ότι χρειάζεται μια νέα κάρτα γραφικών ή ...; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχετε εποχούμενου gfx κάρτα πολύ; Αν το κάνετε, προσπαθήστε να σας λαμβάνοντας 8600 και μόνο με τη χρήση του πλοίου με την κάρτα και να δούμε εάν εξακολουθεί να κολλάει. Αν δεν έχετε εποχούμενου gfx κάρτα, πρέπει να έχεις ανταλλακτικά (ή ενός φίλου σας που μπορούν να δανειστούν) gfx κάρτα, την οποία μπορείτε να την αντικαταστήσει με χρονικά για να ελέγξετε;
| |||
| |||
| im δεν σίγουρος αν έχω επιβιβαστεί gfx κάρτας, καθώς και των ανταλλακτικών; αμφιβολία θα μπορούσα να πάρετε τα χέρια μου σε μία οποιαδήποτε στιγμή σύντομα αν είναι δική μου κάρτα γραφικών όμως, νομίζω ότι έχω dell κλήση κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας νομίζω ότι είχε έναν χρόνο τμημάτων ή κάτι και να δούμε εάν θα μπορούσε να αντικαταστήσει την κάρτα γραφικών μου, αλλά έχω ακόμα για να ελέγξετε αν το 100% ότι η η κάρτα / κάρτες VRAM ότι είναι σπασμένο αν μου άνοιξε υπολογιστές μου περίπτωση θα είμαι σε θέση να δείτε εάν Theres ένα gfx κάρτα; |
|
| |||
| |||
| υπολογιστή μου και, τέλος, για άλλη μια φορά να φορτωθεί επιφάνεια εργασίας, αλλά im βέβαιος ότι το πρόβλημα δεν έχει ακόμη επιλυθεί το μόνο θέμα χρόνου πριν από το μωβ απόχρωση επανέρχεται και ο υπολογιστής μου κλείνει off Tελoσπάvτωv, IVE TRIED δοκιμές της VRAM im αλλά δεν είναι απολύτως βέβαιος αν αυτό im κάνει σωστά, ή αν θα δείξει κανένα σφάλμα, αν ο υπολογιστής έχει φορτωθεί στην επιφάνεια εργασίας με ευκολία ξαφνικά, το οποίο συνιστά ένα άλλο ζήτημα για μένα, γιατί το σύνολο μιας ξαφνική έκανε την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή με φορτίο και χθες και την ημέρα πριν από αυτή δεν θα μπορούσε; αυτό είναι πολύ απογοητευτικό, ελπίζω κάποιος έχει την απάντηση σε αυτό το πρόβλημα πριν από θ αντικαταστήσει μου κάρτα γραφικών |
|
| |||
| |||
| Εάν δεν έχετε ανοίξει την περίπτωση το κάνουμε τώρα και να ελέγξει για τη σκόνη και χνούδι. Τις περισσότερες φορές είναι αντικείμενα που προκαλούνται από την υπερθέρμανση. Αυτό είναι μια πιο εύκολη λύση από το να μια νέα κάρτα γραφικών.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| IVe ήδη πει πιστεύω ότι καθαρίζονται έξω, το έκανα καθαρά για τη σκόνη και δήλωσε ότι θα μου τη βελτίωση της απόδοσης μόνο για ένα μικρό χρονικό διάστημα και τον υπολογιστή, επέστρεψε και πάλι στην Messing Επίσης, βρήκα ένα πρόγραμμα δοκιμών για τις εν λόγω αντικείμενα και τα μέχρι στιγμής λειτουργεί πάνω από μια ώρα και το ήμισυ και δεν αντικείμενα έτσι πραγματικά Πραγματικά δεν γνωρίζω whats λάθος, αλλά είμαι σχεδόν θετικό ότι θα συσταθεί σύντομα χάος ή διανυκτέρευση. Θα αφήσω σε μια νύχτα για να δείτε τα αποτελέσματα, αν το πρόστιμο, και πρόστιμο για τις προσεχείς ημέρες πιστεύω ότι μπορεί να κολλήσει με την κάρτα γραφικών, εκτός αν το καλύτερο για να καλέσετε dell και αφήστε τους να γνωρίζουν; .. και μετά την κακή εξέλιξη tomoro χάρη για βοήθεια μέχρι στιγμής Carbon |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Μήνυμα λάθους | megabyte | Multimedia & Codecs | 6 | 8η Μαρ 2008 18:14 |
| Internet προσθέσετε μήνυμα | dobermangolfer | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 4 | 5 Μαρ 2008 09:53 |
| Πάρτε αυτό το μήνυμα, | slimboy42 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 2 | 16 Ιαν 2008 10:43 |
| MS WINDOWS μήνυμα! βοήθεια! | Kona1984hawaii | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 5 | 13 Δεκ. 2007 03:02 |
| Μήνυμα λάθους | legweak | Γενικά Λογισμικό Chat | 1 | 25 Οκτ 2007 09:54 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |