manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

+ Nvlddmkm poruku

Reply

Thread Tools
Old 4. listopad 2008, 18:53
Member Group

Default + Nvlddmkm poruku

Hey, Im 'ne siguran ako ovaj je stvarno hardverski problem software problem, ili driver problem, ali iz istraživanju nvlddmkm poruke, puno ljudi govore da su joj oba grafička kartica, RAM ili najnoviji upravljački program instaliran na računalo

Imam nvidia GeForce 8600 GT grafička kartica i prošli tjedan je započeo isključivanje s porukom da je "nvlddmkm nije oporavio i" nešto uzduž linije od toga. Tada je započeo novu stvar na kojoj se zaslon bi vrsta boja ljubičasta, a zatim bi kompletno računalo pričepiti dolje. Sve do prije nekoliko dana na računalu ne bi boot desktop. U BIOS ne bi zeleno blokova na zaslonu, a kada bi opterećenje Vista ne bi zeleni val linija ide preko ekrana, i od tada ne mogu čak i doći do korisničkog računa ekrana.

Ipak sam ja mogao doći do desktop na siguran način, a zeleni val linije su još uvijek vidljive. To mi je uvjeren da je grafička kartica

Ostali Specifikacije:
Quad Core 2.4ghz
3gb RAM
Vista Home Premium x32
250GB hardrive
nvidia geforce 8600gt
Dell inspiron 9200?

Pomoć bi bilo mnogo poštovati
Old 4. listopad 2008, 21:46
Donatorska Grupa

Hardver, ako je ona koja imaju problema u BIOS.

Najjednostavnija stvar za provjeriti je za pregrijavanja - očistite ventilator. Pregrijavanja može uzrokovati artefakata.

U suprotnom, vaš VRAM je otišao jugu.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "

My System: 日夏子

Procesor (i):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Matične ploče:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memorija:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafička kartica (e):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Tvrdi disk (i):
80GB + 500GB
Optički pogon (e):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hlađenje:
4x-120mm Yate šunjalo + 200mm top
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacijski sustav (e):
Windows XP + 7
Old 4. listopad 2008, 22:15
Zabranjen Group

Quote:
Originally Posted by polakstanek View Post
Hey, Im 'ne siguran ako ovaj je stvarno hardverski problem software problem, ili driver problem, ali iz istraživanju nvlddmkm poruke, puno ljudi govore da su joj oba grafička kartica, RAM ili najnoviji upravljački program instaliran na računalo

Imam nvidia GeForce 8600 GT grafička kartica i prošli tjedan je započeo isključivanje s porukom da je "nvlddmkm nije oporavio i" nešto uzduž linije od toga. Tada je započeo novu stvar na kojoj se zaslon bi vrsta boja ljubičasta, a zatim bi kompletno računalo pričepiti dolje. Sve do prije nekoliko dana na računalu ne bi boot desktop. U BIOS ne bi zeleno blokova na zaslonu, a kada bi opterećenje Vista ne bi zeleni val linija ide preko ekrana, i od tada ne mogu čak i doći do korisničkog računa ekrana.

Ipak sam ja mogao doći do desktop na siguran način, a zeleni val linije su još uvijek vidljive. To mi je uvjeren da je grafička kartica

Ostali Specifikacije:
Quad Core 2.4ghz
3gb RAM
Vista Home Premium x32
250GB hardrive
nvidia geforce 8600gt
Dell inspiron 9200?

Pomoć bi bilo mnogo poštovati
Bok,

Ako niste sigurni hardvera ili softverske pogreške, možete koristiti kartice na PC-test test ti cijelo mainobard neispravan hardver za bilo kakve pogreške i brzi dio prvi.
Old 4. listopad 2008, 23:12
Moderator / ica grupe

PcTestCardcom

Mi smo vrlo strogim o spam ovdje na Računalna soka. To je dva postove koje predlažu se koristiti svoj proizvod. Molimo zadržite savjet u kuću i besplatno.

Nema veze. SiteAdvisor izvješće o pctestcard.com.

Quote:
Kada smo testirani ovim stranicama ćemo naći linkove na qq.com, koje smo pronašli da je distributer downloads neki ljudi razmislite adware, spyware ili druge potencijalno neželjene programe.
Zabranjen.

Old 5. listopad 2008, 11:00
Member Group

Uhm ja mislio to je bio da se računalo nije čista, tako da sam se gotovo sve iz prašine, a ja mislio da je problem jer je fiksno računalo je trčanje dobro za neko vrijeme, sve do jedan sat kasnije ga ponovno zatvorena jer je problem i od tada ja licemjerje knjizi desktop samo u sigurnom načinu rada

ako je moj VRAM busted Kako mogu provjeriti, ako je to? i da bi značilo da mi je potreban cijeli novi grafičkom karticom ili ...?
Old 5. listopad 2008, 11:48
Donatorska Grupa

Nudite li onboard gfx card previše? Ako to učinite, pokušajte uzimajući vaše van 8600 i pravedan koristeći onboard kartici i vidjeti ako se i dalje crashes. Ako nemate onboard gfx karticu, da li ste je dobio zamjenski (ili prijatelja koje možete posuditi) gfx karticu, koje možete zamijeniti s vremenski provjeriti?

My System: Prvo OC

Procesor (i):
Intel E2180@2.85
Matične ploče:
Gigabajt GA-P35-DS3L
RAM memorija:
2x1GB OCZ PC2-9200 žetelac CL5
Grafička kartica (e):
Gainward ATI 3850
Sound Card:
na brodu
Tvrdi disk (i):
7200,7 SEAGATE BARRACUDA 120GB
Optički pogon (e):
Hitachi DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Gusar VX450
Hlađenje:
AC Pro freezer7, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
na brodu / navodno 10Meg djevičansko kabel
Monitor (e):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacijski sustav (e):
XP Home
Old 5. listopad 2008, 12:24
Member Group

im ne siguran ako imam onboard gfx karticu i rezervni? dvojbe sam mogao dobiti moje ruke na jednom bilo uskoro

ako mi je grafička kartica ipak, mislim da sam poziv Dell tijekom ovog tjedna ja mislim da je jedna godina na dijelove ili Nešto i vidjeti ako to može nadomjestiti moje grafičke kartice, ali ja još uvijek morati ček ako svojim 100% da su joj se kartica / kartice VRAM koji je busted

ako sam otvorio moj računala slučaju bih se moći vidjeti ako theres jedan gfx karticu?
Old 5. listopad 2008, 16:48
Member Group

moj računalo i konačno ponovo učitava u radnu površinu, ali sigurno im je problem i dalje nije riješen
njen samo pitanje vremena prije ljubičasta boja vraća i moje računalo pričepiti off

anyways, ive pokušao testiranja VRAM, ali im ne siguran ako im prilično radiš pravilno, ili ako će se prikazati bilo koju pogrešku, ako na računalu postoji loaded desktop s lakoćom sve iznenada, što predstavlja još jednu pitanje za mene, zašto se od svih nagle učinio opterećenje računala na desktopu i jučer i danas prije nego što bi to moglo ne?

to je jednostavno previše frustrirajuće, nadamo se da netko ima odgovor na ovaj problem prije nego što sam zamijeniti moju grafičkom karticom
Old 5. listopad 2008, 18:07
Donatorska Grupa

Ako niste otvorili slučaju učinite to sada i ček za prah i otpaci. Većinu vremena su artefakata uzrokovanih pregrijavanja. To je lakše nego što dobijete rješenje nove grafičke kartice.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "
Old 5. listopad 2008, 18:13
Member Group

Ive već rekao ja vjerujem da sam očistio ga, ja sam čist za prašinu i rekao da je popravila moje performanse za samo kratko vrijeme i otišli natrag u kompjuter messing up opet

Također sam pronašao program koji testove za te predmete i do sada je trčanje preko svojih sat i pol i bez artefakata pa JA stvarno stvarno ne znam što je krivo, ali sam skoro da će pozitivan raščerupati brzo ili preko noći.

Ja ću ostaviti ga preko noći da vidim rezultate, ako njihova dobra, i fino za narednih nekoliko dana ja mislim da bi mogli staviti s grafičkom karticom, osim ako je bolje da se njen poziv Dell i neka ih znali?

dobro .. bolestan post napredak tomoro hvala za pomoć tako daleko Carbon
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Poruka o pogrešci megabajt Multimedija i kodeci 6 8. ožujak 2008 18:14
Internet dodaj na poruku dobermangolfer Virus, Spyware i sigurnost 4 5. ožujak 2008 09:53
Pravedan dobiti tu poruku, slimboy42 Windows Operating Systems 2 16 siječanj 2008 10:43
MS WINDOWS poruku! pomoć! Kona1984hawaii Virus, Spyware i sigurnost 5 13. prosinac 2007 03:02
Poruka o pogrešci legweak Općenito Software Chat 1 25. listopad 2007 09:54
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.