![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hé, nem vagyok biztos benne, ha ez tényleg a probléma hardver szoftver probléma, vagy a járművezetői probléma, de a kutató nvlddmkm üzenetet, sokan azt mondják, hogy vagy a grafikus kártya, RAM és a legújabb illesztőprogramot telepített a számítógépen Én az NVIDIA GeForce 8600 GT grafikus kártya, és a múlt héten indult el az üzenetet, hogy "nvlddmkm nem sikerült behajtani, és" valami mentén meg. Aztán egy új dolog kezdődött, amikor a képernyőn is egyfajta árnyalat, lila, majd a számítógépet, majd teljesen leállt. Amíg néhány nappal ezelőtt a számítógép nem indítható az asztalon. A BIOS-ban ott lesz a zöld tömb a képernyőn, és ha Vista lenne teher lenne a zöld hullám vonal megy át a képernyőn, és azóta sem tud eljutni a felhasználói fiókok képernyőn. Ugyanakkor tudom, hogy az asztalon, a biztonságos módja és a zöld hullám vonalak is láthatók. Ez volt győződve, hogy nekem ez a grafikus kártya Egyéb Specs: Quad Core 2.4GHz 3GB RAM Vista Home Premium x32 250GB hardrive NVIDIA GeForce 8600gt Dell Inspiron 9200? Segítség lenne nagyon méltányol |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hardver, ha ez annak, hogy a probléma a BIOS. A legegyszerűbb dolog, hogy ellenőrizze az a túlmelegedés - tiszta a ventilátort. Túlmelegedését okozhatja artifacts. Ellenkező esetben a VRAM ment délre.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Idézet:
Ha nem biztos benne, hogy a hardver vagy szoftver hiba, akkor használja a PC-kártya test test egész mainobard esetleges hardver hiba és a hibás rész első gyors. |
|
| |||
| |||
| PcTestCardcom Nagyon szigorúan spamming itt Computer Juice. Ez két álláshely Ön arra utal, hogy a termék használható. Kérjük, hogy a ház és a tanácsadás ingyenes. Gyerünk. SiteAdvisor jelentést pctestcard.com. Idézet:
|
|
| |||
| |||
| Uhm azt hittem, hogy a számítógép wasn't tiszta, így szinte minden megvan a port, és azt gondoltam, hogy a rögzített a probléma, mert a számítógép jól futott egy darabig, amíg egy óra múlva ismét leállt, mert a problémát, és azóta én vidám könyv asztalon csak csökkentett módban ha a VRAM is lebuktak Hogyan tudom ellenőrizni, ha van? és az azt jelentené, hogy szükségem van egy teljesen új grafikus kártya, vagy ...? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Van egy beépített gfx-kártyát is? Ha nem, próbálja meg a 8600 és csak a fedélzeti kártya, és ha még mindig összeomlik. Ha nincs a fedélzeten gfx-kártyát, van még egy tartalék (vagy egy barátja, amit Kölcsönkérhetem) gfx-kártyát, hogy akkor cserélje ki időben ellenőrizni?
| |||
| |||
| im nem persze ha van egy fedélzeti gfx-kártyát, és a tartalék? Kétség tudtam hogy a kezem egy bármikor hamarosan ha az én grafikus kártya is, azt hiszem, hogy hívás közben a Dell ezen a héten azt hiszem, még egy év, alkatrészek vagy valamit, és ha ezek helyettesíthetik én grafikus kártya, de még mindig van, hogy ellenőrizze, ha a 100%, hogy a kártya / kártyák VRAM hogy lebuktak ha én kinyitottam a számítógépek esetében lenne látják, ha ott a gfx-kártya? |
|
| |||
| |||
| a számítógépet, és végül ismét terhelni asztalon, de a PM, hogy a probléma még nem megoldott , hogy csak idő kérdése a lila árnyalatot jön vissza, és a számítógépet kikapcsolja Egyébként, ive próbált vizsgálati VRAM im, de nem egészen biztos abban, im Ennek megfelelően, vagy ha megjelenik a hiba, ha a számítógép terhelt desktop könnyedén hirtelen, ami felvet egy másik kérdést nekem, hogy miért az összes olyan hirtelen nem teher, hogy a számítógép és az asztali és a tegnapi nap előtt nem? ez csak is frusztráló, remélhetőleg valaki a választ erre a problémára, mielőtt a helyébe én grafikus kártya |
|
| |||
| |||
| Ha még nem nyitotta meg az ügy nem most, és ellenőrizze, a por-és kötszer. Legtöbbször a artifacts által okozott túlmelegedés. Ez egy egyszerűbb megoldás, mint a szerzés egy új grafikus kártyát.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| |||
| |||
| Ive már mondtam, hogy Kitakarítottam, én is tiszta por, és azt mondta, hogy a jobb teljesítmény én csak egy rövid ideig, és a számítógép visszament messing újra Én is találtam egy programot arról, hogy az ilyen mesterségesen és amennyiben az nem működik több mint egy és fél óra, és nem artifacts Szóval tényleg igazán nem tudom, mi baj van, de én szinte pozitív hogy elront hamarosan vagy egy éjszakán át. Majd hagyja, hogy az éjszakai eredményeket, ha a finom, szép, és a következő napokban Azt hiszem marad a grafikus kártya, kivéve, ha a jobb, hogy a Dell és hadd tudjam? jó .. rosszul utáni fejlődés tomoro köszönhetően segítséget eddig Carbon |