פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כרטיסי מסך & Monitors

Register

Nvlddmkm הודעה +

Reply

שרשרת כלים
Old 4 אוקטובר 2008, 18:53
חבר קבוצת

Default Nvlddmkm הודעה +

היי, אני לא בטוחה אם זה באמת בעיית חומרה תוכנה בעיה, או בעיה של הנהג, אבל מ למחקר nvlddmkm הודעה, הרבה אנשים אומרים את זה או את כרטיס המסך, זיכרון RAM או את מנהל ההתקן העדכני ביותר מותקן במחשב

יש לי Nvidia GeForce 8600 GT כרטיס המסך ואת זה התחיל בשבוע שעבר הסתלק את ההודעה הבאה: "nvlddmkm נכשל ו התאושש" משהו לאורך הקווים של זה. אז התחיל דבר חדש שבו המסך היה מין צבע סגול ואז המחשב היה completly כיבוי. עד לפני מספר ימים את המחשב לא לאתחל את שולחן העבודה. ב-BIOS תהיה ירוקה בלוקים על המסך וכאשר יהיה לטעון Vista תהיה הגל הירוק שורות הולך על פני המסך, ומאז אני אפילו לא יכול להגיע חשבונות משתמש המסך.

עם זאת, אני מצליח להגיע לשולחן העבודה על מצב בטוח ואת הגל הירוק שורות עדיין גלויים. זה היה משוכנע כי היא לי את כרטיס המסך

אחר מפרט:
Quad Core 2.4ghz
3gb RAM
Vista Home Premium x32
250GB hardrive
Nvidia geforce 8600gt
Dell inspiron 9200?

עזרה יהיה מאוד מוערך
Old 4 אוקטובר 2008, 21:46
קבוצת תורמים

Default Nvlddmkm הודעה +

חומרה, אם הוא נתקל בבעיה כי ה-BIOS.

הקלה ביותר היא לבדוק דבר עבור overheating - נקי המאוורר. לחמם יותר מדי יכול לגרום artifacts.

אחרת, את VRAM של דרום נעלמו.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "

המערכת שלי: 日夏子

מעבד (ים):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
לוח האם:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
זיכרון RAM:
2GB פטריוט ביצועי אקסטרים
כרטיס מסך (S):
PNY 8800GTS 320MB
כרטיס קול:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
כונן אופטי (S):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Cooling:
4x-120mm Yate טבלן + 200mm הדף
רשת / אינטרנט:
Qwest
צג (S):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
מערכת הפעלה (S):
ב-Windows XP + 7
Old 4 אוקטובר 2008, 22:15
קבוצת מגורש

Default Nvlddmkm הודעה +

ציטוט:
פורסם במקור על ידי polakstanek View Post
היי, אני לא בטוחה אם זה באמת בעיית חומרה תוכנה בעיה, או בעיה של הנהג, אבל מ למחקר nvlddmkm הודעה, הרבה אנשים אומרים את זה או את כרטיס המסך, זיכרון RAM או את מנהל ההתקן העדכני ביותר מותקן במחשב

יש לי Nvidia GeForce 8600 GT כרטיס המסך ואת זה התחיל בשבוע שעבר הסתלק את ההודעה הבאה: "nvlddmkm נכשל ו התאושש" משהו לאורך הקווים של זה. אז התחיל דבר חדש שבו המסך היה מין צבע סגול ואז המחשב היה completly כיבוי. עד לפני מספר ימים את המחשב לא לאתחל את שולחן העבודה. ב-BIOS תהיה ירוקה בלוקים על המסך וכאשר יהיה לטעון Vista תהיה הגל הירוק שורות הולך על פני המסך, ומאז אני אפילו לא יכול להגיע חשבונות משתמש המסך.

עם זאת, אני מצליח להגיע לשולחן העבודה על מצב בטוח ואת הגל הירוק שורות עדיין גלויים. זה היה משוכנע כי היא לי את כרטיס המסך

אחר מפרט:
Quad Core 2.4ghz
3gb RAM
Vista Home Premium x32
250GB hardrive
Nvidia geforce 8600gt
Dell inspiron 9200?

עזרה יהיה מאוד מוערך
הי,

אם אתה לא בטוח שגיאות חומרה או תוכנה, אתה יכול להשתמש במחשב כרטיס בדיקה כדי לבדוק את כל החומרה mainobard לכל חלק פגום ו השגיאה הראשונה מהירה.
Old 4 אוקטובר 2008, 23:12
מנהל קבוצת

Default Nvlddmkm הודעה +

PcTestCardcom

אנחנו מאוד מחמירים בנושא דואר זבל כאן ב המחשב מיץ. זה שתי הודעות שאתה מציע את המוצר לשמש. אנא שמור את העצה של בית וחופשי.

Nevermind. SiteAdvisor דווח על pctestcard.com.

ציטוט:
כאשר בדקנו את האתר הזה מצאנו קישורים qq.com, שבו מצאנו להיות מפיץ של הורדות יש אנשים רואים Adware, תוכנות ריגול או תוכנות אחרות שעלולות להיות לא רצויות.
מגורש.

Old 5 אוקטובר 2008, 11:00
חבר קבוצת

Default Nvlddmkm הודעה +

Uhm חשבתי שזה שהמחשב wasn't נקי, אז יש לי כמעט את כל האבק החוצה ואני חשבתי תיקנו את הבעיה, כי המחשב הופיעה גם במשך זמן, עד שעה לאחר מכן כבה את זה שוב בגלל הבעיה ומאז אני לשפע ספר שולחן העבודה רק במצב בטוח

אם היא שלי VRAM busted כיצד אוכל לבדוק אם היא? וזה היה אומר שאני צריך כל כרטיס מסך חדש או ...?
Old 5 אוקטובר 2008, 11:48
קבוצת תורמים

Default Nvlddmkm הודעה +

יש לך כרטיס של onboard gfx מדי? אם כן, נסה לקחת את 8600 החוצה ורק באמצעות כרטיס onboard ולראות אם זה עדיין קורס. אם אין ברשותך כרטיס onboard gfx, האם יש לכם רזרבי (או של חבר שאתה יכול לשאול) gfx כרטיס, כי אתה יכול להחליף אותו עם temporally כדי לבדוק?

המערכת שלי: OC ראשון

מעבד (ים):
אינטל E2180@2.85
לוח האם:
Gigabyte GA-P35-DS3L
זיכרון RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 קוצר CL5
כרטיס מסך (S):
Gainward ATI 3850
כרטיס קול:
על הסיפון
Hard Drive (s):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
כונן אופטי (S):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Cooling:
א.כ. freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
רשת / אינטרנט:
על הסיפון / כבלים supposedly 10Meg בתולה
צג (S):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
מערכת הפעלה (S):
XP Home
Old 5 אוקטובר 2008, 12:24
חבר קבוצת

Default Nvlddmkm הודעה +

IM לא בטוח אם יש לי כרטיס onboard gfx, ועל חילוף? ספק אני יכול לקבל את הידיים על אחד בכל זמן בקרוב

אם הוא כרטיס המסך שלי, אבל אני חושב שאני צריך להתקשר Dell במהלך השבוע אני חושב שיש לי אחת לשנה על חלקים או משהו ולראות אם הם יכולים להחליף את כרטיס המסך, אבל אני עדיין צריך לבדוק אם את 100% כי את כרטיס / כרטיסים VRAM כי הוא busted

אם פתחתי את המחשבים מקרה הייתי יוכלו לראות אם theres א gfx כרטיס?
Old 5 אוקטובר 2008, 16:48
חבר קבוצת

Default Nvlddmkm הודעה +

סוף סוף את המחשב שלי ושוב נטען על שולחן העבודה, אבל בטוח IM הבעיה עדיין לא נפתרה
את רק עניין של זמן לפני צבע סגול יחזור המחשב שלי shuts off

בכל מקרה, ive ניסו בודקים את VRAM IM אבל לא ממש בטוח אם IM עושה את זה בצורה נכונה, או אם הוא יציג שגיאה אם המחשב נטען על שולחן העבודה בקלות פתאום, אשר תנוחות לי עוד שאלה, מדוע כל א פתאום עשה את המחשב כדי לטעון את שולחן העבודה אתמול יום לפני שהוא לא יכול?

זה רק מתסכל יותר מדי, אני מקווה שמישהו ענה על הבעיה לפני שאני מחליף את כרטיס המסך
Old 5 אוקטובר 2008, 18:07
קבוצת תורמים

Default Nvlddmkm הודעה +

אם לא נפתח את התיק לעשות את זה עכשיו ולבדוק עבור אבק ו מוך. רוב הזמן artifacts נגרמות ע"י overheating. זה פתרון קל יותר מאשר של מקבל כרטיס מסך חדש.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "
Old 5 אוקטובר 2008, 18:13
חבר קבוצת

Default Nvlddmkm הודעה +

Ive כבר אמר לי אני מאמין שאני ניקו את זה, עשיתי נקי של אבק ואמר כי היא שיפרה את הביצועים רק זמן קצר והמחשב חזר להתעסק שוב

גם אני מצאתי תוכנית בדיקות אלו artifacts ו שלה עד כה היה לפעול יותר משעה וחצי ולא artifacts אז אני באמת באמת לא יודע מה לא בסדר, אבל אני כמעט חיובית שזה יהיה בקרוב לבלגן או לילה.

אני מתכוון להשאיר אותו לילה על מנת לראות תוצאות, אם את בסדר, ואת בסדר במשך כמה ימים אני חושבת עם מקל את כרטיס המסך, אלא אם כן את טובה יותר Dell ו להתקשר להודיע להם?

ובכן .. חולה לכתוב את ההתקדמות tomoro תודה על העזרה עד כה Carbon
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
הודעת שגיאה מגה מולטימדיה רכיבי Codec 6 8 מרץ 2008 18:14
אינטרנט להוסיף על הודעה dobermangolfer וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה 4 ה -5 בחודש מרץ 2008 09:53
פשוט לקבל הודעה זו, slimboy42 מערכות ההפעלה Windows 2 16th ינואר 2008 10:43
MS Windows הודעת! עזרה! Kona1984hawaii וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה 5 13 דצמבר 2007 03:02
הודעת שגיאה legweak כללי תוכנות צ 'אט 1 ה -25 בחודש אוקטובר 2007 09:54
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.