![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Ei, aš nesu tikras, ar tai yra tikrai aparatinė problema programinės įrangos problema, ar vairuotojas problema, bet ir tiriant nvlddmkm pranešimą, daugelis žmonių sako, kad jos tiek grafikos plokštę, RAM arba įdiegti naujausią tvarkyklę kompiuteryje Turiu NVIDIA GeForce 8600 GT graphics card ir praeitą savaitę jis prasidėjo su pranešimu, kad "nvlddmkm nepavyko ir išieškota" kažkas išilgai tos linijos. Tada prasidėjo naujas dalykas, kai ekrane bus tarsi atspalvių raudonos ir tada kompiuteris bus completly uždaryta. Iki kelių dienų senumo kompiuteris nebūtų paleisti į darbalaukį. Į BIOS ten būtų žali blokai ekrane ir kai Vista bus apkrova nebūtų žalios bangos maršrutų, kurie per ekraną, ir nuo tada aš net negali patekti į vartotojų sąskaitas ekrane. Tačiau man pavyko pasiekti dėl safe mode ir žalios bangos linijos Desktop vis dar matomas. Tai turėjo įtikinti mane, kad tai yra video korta Kitos specifikacijos: Core 2.4GHz 3Gb RAM Vista Home Premium x32 250GB hardrive NVIDIA GeForce 8600GT Dell Inspiron 9.200? Pagalba būtų labai dėkingi |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aparatūra, jei tai atsižvelgdamas, kad BIOS problema. Paprasčiausias dalykas patikrinti, ar tai dėl perkaitimo - švarūs ventiliatorius. Perkaisti gali sukelti artefaktus. Priešingu atveju, jūsų VRAM's gone pietus.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Citata:
Jei nesate tikri, įrangos ar programinės įrangos klaidų, galite naudoti kompiuterio testas kortelė išbandyti visą savo mainobard techninės įrangos gedimas ir klaidų dalis greitai pirmiausia. |
|
| |||
| |||
| PcTestCardcom Mes labai griežtas apie spam čia Kompiuterinė Sultys. Tai dvi pareigybės, kad jūs tai rodo jūsų produktas bus naudojamas. Atkreipkite namų patarimus ir nemokamai. Nevermind. SiteAdvisor ataskaitą pctestcard.com. Citata:
|
|
| |||
| |||
| Uhm aš maniau jis buvo, kad kompiuteris wasnt švarūs, todėl aš beveik visi iš dulkių ir aš maniau, kad nustatyti problemą, nes kompiuteryje buvo veikia gerai, o iki valandą vėliau jis išjungiamas dar kartą, nes problemą, ir nuo tada I cant knyga Desktop tik safe mode jei mano MB VRAM yra Busted Kaip man patikrinti, ar ji yra? ir tai reiškia aš turiu visiškai naują grafikos plokštę, ar ...? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar turite Borto GFX kortelė per? Jei taip, pabandykite vartoti 8.600 dėmesį ir tik naudojant laive kortelės ir pamatyti, ar jis vis dar avarijų. Jei neturite Borto GFX kortelę, Jūs gaunate atsargines (ar draugo, kad jūs galite pasiskolinti) GFX kortelę, kad jūs galite pakeisti jį laikinai patikrinti?
| |||
| |||
| Im not sure, jei turiu borto GFX kortelę ir atsarginių? abejonių galėčiau gauti savo rankas ant vieno artimiausiu metu jei jis mano video korta, nors, manau, kad aš turiu skambinti Dell per šią savaitę, manau, turėjo vienerius metus arba dalimis Somethin ir pažiūrėkite, ar jie gali pakeisti mano vaizdo plokštė, bet aš vis tiek turi patikrinti, ar jos 100%, kad jos kortelę / korteles VRAM, kad yra Busted jei man atidaryti kompiuteriai atveju man galima pamatyti, jei Theres GFX kortele? |
|
| |||
| |||
| Mano kompiuteris pagaliau ir vėl įkelti į darbalaukį, tačiau jiems tikrai problema dar nėra išspręsta jos tik laiko klausimas, kada violetinės spalvos grįžta ir mano kompiuteris išsijungia Anyways, IVE bandė bandymai VRAM, tačiau jiems ne visai tikras, ar jiems tai padaryti teisingai, arba jeigu ji parodys, kokių nors klaidų, jei kompiuterio įkelti į darbalaukį lengvai visi staiga, o tai kelia dar man klausimas, kodėl visi Staiga padarė kompiuterio įkelti į darbalaukį ir vakar dieną ir prieš tai nebuvo? Tai tiesiog pernelyg varginantis, galbūt kas nors turi atsakyti į šią problemą, kol galiu pakeisti savo video |
|
| |||
| |||
| Jei dar nesate pradėjo atveju tai dabar ir patikrinkite, ar dulkių ir Korp. Didžiąją laiko dalį eksponatų sukelia perkaitimo. Tai lengviau išspręsti nei gauti naują grafikos plokštę.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| Ive, jau sakiau, aš manau, kad išvalyti jį, aš švarus, dulkių ir pasakė, kad jis pagerino savo rezultatus tik trumpą laiką ir kompiuterio grįžo į Messing vėl Taip pat radau programą, kad testai dėl šių dalykų ir iki šiol jos buvo rodomi per valandą ir pusę, o ne artefaktai, kad aš tikrai nežinau, Whats wrong, bet esu beveik teigiama, kad jis bus bałagan greitai ar per naktį. I'll palikite per naktį, kad pamatyti rezultatus, jei jo bauda, o baudos po kelių dienų, aš manau, gali klijuoti su grafikos plokštę, jei jos geriau skambinti "Dell" ir leiskite jiems žinoti? gerai .. blogai paštu pažangą tomoro Thanks for help kiek Carbon |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Klaidos pranešimas | megabaitas | Multimedia & Codecs | 6 | 8 kovas 2008 18:14 |
| Interneto Įdėti į pranešimą | dobermangolfer | Virus, Spyware & Security | 4 | 5 kovas 2008 09:53 |
| Just get this message, | slimboy42 | Windows "operacinės sistemos | 2 | 16 sausis 2008 10:43 |
| MS Windows laišką! padėti! | Kona1984hawaii | Virus, Spyware & Security | 5 | 13 gruodis 2007 03:02 |
| Klaidos pranešimas | legweak | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 1 | 25 spalis 2007 09:54 |
| Temos įrankiai | |
| |