mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

Nvlddmkm ziņa +

Reply

Thread Tools
Old 4 oktobris 2008, 18:53
Loceklis

Default Nvlddmkm ziņa +

Hei, es neesmu pārliecināts, vai tas tiešām aparatūras problēmu programmatūras problēmu, vai vadītāja problēma, bet gan pētot nvlddmkm ziņu, daudz cilvēki saka, ka tās vai nu grafikas karti, RAM vai jaunāko draiveri instalēta datorā

Man ir NVIDIA GeForce 8600 GT grafikas karti, un pagājušajā nedēļā tā sāka pacelšanos ar ziņu, ka "nvlddmkm nav un atgūto" kaut kas pa šo līniju. Tad jauna lieta sākta, ja ekrāns būtu veida krāsojums purpurā un tam dators būtu completly slēgta. Līdz pirms dažām dienām dators nebūtu boot uz darbvirsmas. Pēc BIOS tur būs zaļš blokus uz ekrāna un tad, kad Vista būs slodze nebūtu zaļā viļņa līnijas iet pa ekrānu, un kopš tā laika es pat nevaru nokļūt lietotāju kontus ekrānu.

Tomēr es varu sasniegt darbvirsmas par drošu režīmu un zaļā viļņa līnijas ir vēl redzamas. Tas bija pārliecināts mani, ka tas ir grafikas karte

Citi Specifikācija:
Quad Core 2.4GHz
3GB RAM
Vista Home Premium x32
250GB hardrive
NVIDIA GeForce 8600GT
DELL Inspiron 9.200?

Palīdzība būtu ļoti appreciated
Old 4 oktobris 2008, 21:46
Donors Group

Default Nvlddmkm ziņa +

Hardware, ja tas ir kam, ka problēma BIOS.

Vieglākais lieta, lai pārbaudītu, ir pārkaršana - tīra ventilators. Pārkarsēt var izraisīt artefaktus.

Pretējā gadījumā, jūsu VRAM's gone dienvidiem.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "

Mana sistēma: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (s):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Dzesēšana:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm tops
Tīkla / Internets:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 4 oktobris 2008, 22:15
Banned Group

Default Nvlddmkm ziņa +

Quote:
Originally Posted by polakstanek View Post
Hei, es neesmu pārliecināts, vai tas tiešām aparatūras problēmu programmatūras problēmu, vai vadītāja problēma, bet gan pētot nvlddmkm ziņu, daudz cilvēki saka, ka tās vai nu grafikas karti, RAM vai jaunāko draiveri instalēta datorā

Man ir NVIDIA GeForce 8600 GT grafikas karti, un pagājušajā nedēļā tā sāka pacelšanos ar ziņu, ka "nvlddmkm nav un atgūto" kaut kas pa šo līniju. Tad jauna lieta sākta, ja ekrāns būtu veida krāsojums purpurā un tam dators būtu completly slēgta. Līdz pirms dažām dienām dators nebūtu boot uz darbvirsmas. Pēc BIOS tur būs zaļš blokus uz ekrāna un tad, kad Vista būs slodze nebūtu zaļā viļņa līnijas iet pa ekrānu, un kopš tā laika es pat nevaru nokļūt lietotāju kontus ekrānu.

Tomēr es varu sasniegt darbvirsmas par drošu režīmu un zaļā viļņa līnijas ir vēl redzamas. Tas bija pārliecināts mani, ka tas ir grafikas karte

Citi Specifikācija:
Quad Core 2.4GHz
3GB RAM
Vista Home Premium x32
250GB hardrive
NVIDIA GeForce 8600GT
DELL Inspiron 9.200?

Palīdzība būtu ļoti appreciated
Čau,

Ja Jūs neesat pārliecināts, aparatūras vai programmatūras kļūdas, varat izmantot datora testa karte, lai pārbaudītu visu jūsu mainobard datortehnikas jebkurā kļūdains un kļūdu daļa ātri pirmās.
Old 4 oktobris 2008, 23:12
Moderator Group

Default Nvlddmkm ziņa +

PcTestCardcom

Mēs esam ļoti stingri par spamming šeit pie datora Sulas. Tas ir divi amati, ka esat norāda jūsu produkts tiek izmantots. Lūdzu, ņemiet konsultācijas mājā un bez maksas.

Nevermind. SiteAdvisor ziņojumu pctestcard.com.

Quote:
Kad mēs pārbaudīts šajā lapā mēs atradām saites uz qq.com, kas mums izrādījās izplatītājs downloads daži cilvēki uzskata, Adware, spiegprogrammatūru vai citu potenciāli nevēlamu programmām.
Aizliegta.

Old 5 oktobris 2008, 11:00
Loceklis

Default Nvlddmkm ziņa +

Uhm es domāju, bija tas, ka dators wasn't tīru, so i got gandrīz visi putekļi, un es domāju, ka uz noteiktu problēmu, jo dators darbojas labi, bet, kamēr stundu vēlāk to slēdza atkal, jo problēmu, un kopš tā laika i cant grāmatas desktop tikai drošā režīmā

ja mana VRAM ir busted Kā es varu pārbaudīt vai tā ir? un kas nozīmē, ka man vajadzīga pilnīgi jaunu grafikas karti vai ...?
Old 5 oktobris 2008, 11:48
Donors Group

Default Nvlddmkm ziņa +

Vai jums borta gfx karte pārāk? Ja jūs, mēģiniet lietot savas 8.600, un lieto tikai borta karti un redzēt, vai tā joprojām avarē. Ja jums nav borta gfx karti, ir jums rezerves (vai drauga, kuru var aizņemties) gfx karti, ka jūs varat aizvietot ar uz laiku, lai pārbaudītu?

Mana sistēma: Pirmais OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Motherboard:
GIGABYTE GA-P35-DS3L
RAM Operatīvā atmiņa:
2x1GB OCZ PC2-9200 pļāvējs CL5
Graphics Card (s):
Gainward ATI 3.850
Sound Card:
uz kuģa
Hard Drive (s):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Dzesēšana:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Tīkla / Internets:
iebūvēta / domājams 10Meg neapstrādāta kabelis
Monitor (s):
VIEWSONIC Vx922; Viewsonic VE702m
Operating System (s):
XP Home
Old 5 oktobris 2008, 12:24
Loceklis

Default Nvlddmkm ziņa +

im nav pārliecināts, vai i ir kuģa gfx karti un rezerves? šaubām, es varētu saņemt savu roku no vienas jebkurā tuvākajā laikā

ja tā ir mana grafikas karte, lai gan, es domāju, ka es esmu zvans dell Šīs nedēļas laikā es domāju, ka man bija vienu gadu, to daļas vai Somethin un redzētu, vai tās var nomainīt manu grafikas karti, bet man vēl ir jāpārbauda, ja tā 100%, ka tās karte / kartes VRAM, kas ir busted

ja es atver manu datoru, ja man būtu iespēja redzēt, ja theres gfx karti?
Old 5 oktobris 2008, 16:48
Loceklis

Default Nvlddmkm ziņa +

mans dators beidzot un atkal piekrauts līdz galdam, bet im pārliecināts problēma joprojām nav atrisināta
tā tikai laika jautājums, pirms violets krāsojums nāk atpakaļ, un mans dators izslēdzas

Anyways, IVE mēģināja pārbaude VRAM taču man nav īsti drošs, vai im rīkojoties pareizi, vai, ja tas nekādu kļūdu, ja datoram ir piekrauts līdz desktop viegli visu pēkšņu, kas rada vēl vienu jautājumu man, kāpēc visas pēkšņi bija dators slodzi darbvirsmu un vakar, un dienu pirms tā nevar?

tas ir pārāk apgrūtinoši, cerams, kādam ir atbilde uz šo problēmu, pirms es nomainīt manu grafikas karti
Old 5 oktobris 2008, 18:07
Donors Group

Default Nvlddmkm ziņa +

Ja jums nav atvērts lietā, tā tagad un pārbaudīt putekļu un savārstījums. Lielāko daļu laika artefaktus izraisa pārkaršanu. Tas ir vieglāk risinājums nekā iegūt jaunu grafikas karti.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "
Old 5 oktobris 2008, 18:13
Loceklis

Default Nvlddmkm ziņa +

IVE jau teica, es domāju, ka man tīra it out, I did tīru putekļu un teica, ka tā uzlabojās mana sniegumu tikai īsu brīdi un dators atgriezās messing atkal

arī es atradu programmu, kas testi šiem artefaktiem un līdz šim tā bijusi darbojas vairāk nekā stundu pusi un ne artifacts, tāpēc es tiešām tiešām nezinu whats nepareizi, bet es esmu gandrīz pozitīvu to, ka tas izjaukt drīz vai nakti.

Es atstāj uz nakti, lai redzētu rezultātus, ja naudas soda un naudas soda tuvāko dienu laikā es domāju, ka es varētu pielīmēt ar grafikas karti, ja vien tās labāk piezvanīt dell un ļaut viņiem zini?

labi .. slikti post progress tomoro Paldies par palīdzību šim Carbon
Reply

Register

Bookmarks