![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hej, nie jestem pewien czy to jest rzeczywiście problem sprzętowy problem oprogramowania lub kierowca problemu, ale od badanie nvlddmkm wiadomość, wiele osób mówi, że albo karty graficznej, pamięci RAM lub najnowszy sterownik zainstalowane na komputerze Mam NVIDIA GeForce 8600 GT i karty graficznej w zeszłym tygodniu zaczął on wyłączony z komunikatem, że "nie nvlddmkm i odzyskanych" coś na wzór tego. Następnie rozpoczął nową rzeczą w którym ekran będzie rodzaj odcień fioletowy, a następnie komputer będzie completly zamknięty. Do kilka dni temu komputer nie do rozruchu komputera. W BIOS nie byłyby zielone bloków na ekranie i kiedy Vista ładowane nie byłyby zielone fali linii będzie na ekranie, i od tamtej pory nie mogę nawet uzyskać dostęp do kont użytkowników ekranie. Jednak jestem w stanie dotrzeć do pulpitu w trybie awaryjnym i zielonym fali linii są jeszcze widoczne. To miało mnie w przekonaniu, że jest to karta graficzna Inne Specyfikacja: Quad Core 2.4GHz 3Gb RAM Vista Home Premium x32 250GB hardrive NVIDIA GeForce 8600gt Dell Inspiron 9200? Pomoc byłaby znacznie docenione |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sprzęt, jeśli jest to, że mając problem w systemie BIOS. Najprostsza rzecz, aby sprawdzić się na przegrzanie - czyste wentylatora. Przepalać może powodować artefakty. Otherwise, your's gone VRAM południe.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Cytat:
Jeśli nie jesteś pewien, sprzętu lub oprogramowania błędów, można użyć komputera test karty badania całego sprzętu mainobard za wadliwe, a błąd strony szybki pierwsze. |
|
| |||
| |||
| PcTestCardcom Jesteśmy bardzo surowe temat spamu tutaj na komputer Juice. To dwa stanowiska, które są sugerujące swój produkt jest używany. Proszę zachować doradztwo w domu i za darmo. Nevermind. SiteAdvisor sprawozdanie pctestcard.com. Cytat:
|
|
| |||
| |||
| Uhm Myślałem, że to było to, że komputer wasnt czyste, więc mam prawie wszystkie pyły i myślałem, że rozwiązaniu problemu, ponieważ komputer został uruchomiony również przez jakiś czas, aż do godziny później zamknięty z powodu tego problemu i od tego czasu i cant książkę pulpicie tylko w trybie awaryjnym jeśli moje VRAM jest busted Jak mogę sprawdzić, czy to jest? i oznacza, że muszę cały nowej karty graficznej lub ...? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| macie jeden pokładzie karty gfx zbyt? Jeśli nie, spróbuj przy swoim 8600 i tylko przy użyciu karty pokładowej i sprawdzić, czy nadal pada. Jeśli nie mają na pokładzie karty gfx, macie wolny (lub znajomego, który można wypożyczyć) gfx karty, które można zastąpić go czasowo, aby sprawdzić?
| |||
| |||
| im not sure if I have a na pokładzie karty gfx i zamiennych? wątpliwości mogę dostać moje ręce na jednej anytime soon jeśli to jest moja karta graficzna jednak myślę, że ma połączenie dell w tym tygodniu myślę, że miał jeden rok na części lub somethin i czy mogą one zastąpić kartą graficzną, ale jeszcze, aby sprawdzić, czy 100%, że jego karta / karty pamięci VRAM, która jest busted jeśli ja otwarty moich komputerach przypadku bym być w stanie sprawdzić, czy theres jeden karty gfx? |
|
| |||
| |||
| ostatecznie mój komputer i ponownie załadowany do pulpitu, ale im pewien problem nadal nie jest rozwiązany jej tylko kwestia czasu zanim fioletowy odcień wraca i mój komputer wyłącza anyways, ive wypróbowany testowania pamięci VRAM, ale im nie całkiem pewien, czy im tego prawidłowo, lub jeśli pokaże żadnych błędów, jeśli komputer jest ładowane do komputerów desktop z łatwością nagle, które stawia inne pytanie dla mnie, dlaczego w Czy nagłe obciążenie komputera desktop i wczoraj i dzień wcześniej nie mógł? jest to po prostu zbyt frustrujące, ktoś ma nadzieję, że odpowiedź na ten problem przed i zastąpienia mojej karty graficznej |
|
| |||
| |||
| Jeśli nie masz otwarte przypadku zrób to teraz i sprawdź pyłu i szarpie. Większość czasu artefakty są spowodowane przegrzaniem. Jest to łatwiejsze rozwiązanie niż zdobycie nowej karty graficznej.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| Ive powiedział już Wierzę, że i oczyścić go, I did czysta dla kurzu i powiedział, że poprawiła skuteczność tylko krótką chwilę i poszedł z powrotem do komputera messing ponownie Znalazłem również program badań dla tych artefaktów i tak daleko jej działa ponad godzinę i pół i nie artefaktów i tak naprawdę Naprawdę nie wiem whats wrong, ale jestem prawie pozytywnym, że bałagan wkrótce lub w nocy. I'll pozostawić na noc, aby zobaczyć wyniki, jeśli jego grzywny i kary na najbliższe kilka dni, myślę, że może trzymać z karty graficznej, chyba że jego lepszego połączenia dell i niech wie? dobrze .. chorych po postęp tomoro dzięki za pomoc do tej pory Carbon |
![]() |
|
| Zakładki |