![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hei, nu sunt sigur dacă acest lucru este cu adevărat o problemă hardware software problemă, sau de un conducător auto problemă, dar de la cercetarea nvlddmkm mesaj, o multime de oameni se spune că sa fie grafica de carte, RAM sau cel mai recent driver instalat pe computer Am NVIDIA GeForce 8600 GT grafic carte şi săptămâna trecută, a început în afara cu mesajul pe care "nu a reuşit şi recuperate nvlddmkm" ceva de-a lungul liniilor de asta. Apoi, un nou lucru care a început în cazul în care ar ecran fel de culoare purpurie, apoi computerul ar închide complet. Până în urmă cu câteva zile în care computerul nu va boot-a de birou. La BIOS-ul nu ar fi verde blocuri de pe ecran, atunci când şi-ar încărca Vista ar fi verde val linii merge dincolo de ecran, şi de atunci nu pot chiar ajunge la conturi de utilizator ecran. Cu toate acestea am putea ajunge la spaţiul de lucru cu privire la modul de siguranţă şi de undă verde linii sunt încă vizibile. Acest lucru a ma convins că este de placă grafică Alte specificaţiile: Quad Core 2.4ghz 3gb RAM Vista Home Premium x32 250GB hardrive NVIDIA GeForce 8600gt Dell Inspiron 9200? Ajutor ar fi apreciat foarte mult |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hardware-ului, daca acesta este faptul că au probleme în a BIOS-ului. Cea mai uşoară lucru, pentru a verifica este de supraîncălzire - curat ventilatorul. Supraincalzirea poate provoca artifacts. Altfel, vă VRAM a plecat spre sud.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Citat:
Dacă nu sunteţi sigur erori de hardware sau software, puteţi utiliza PC-ul de test pentru a testa carte întreaga ta mainobard hardware pentru orice defect de eroare şi prima parte rapid. |
|
| |||
| |||
| PcTestCardcom Suntem foarte stricte despre spam-ul de aici, la Computer Suc. Acest lucru este de două posturi care vi se sugerează să fie utilizat produsul. Vă rugăm să păstraţi în casă şi consiliere gratuită. Nu conteaza. SiteAdvisor raport privind pctestcard.com. Citat:
|
|
| |||
| |||
| Uhm am crezut ca a fost pe care computerul wasn't curat, asa ca am luat aproape toate praf şi m-am gândit că fix pe computer, pentru că problema a fost bine să fie difuzate pentru o perioada de timp, până la o oră mai târziu, el se închide din nou, din cauza problemei şi de atunci i cant de carte la desktop numai în modul de siguranţă dacă-mi VRAM este arestat Cum verific dacă este? şi ar însemna că am nevoie de o nouă placă grafică sau ...? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ai o carte de la bord gfx prea? Dacă nu, încercaţi să vă luaţi în 8600 şi doar cu ajutorul cardului de bord şi a vedea dacă acesta încă în erori. Dacă nu aveţi o carte de la bord gfx, ai o rezerva (sau un prieten pe care le puteţi împrumuta) gfx carte, pe care le puteţi înlocui cu temporar, pentru a verifica?
| |||
| |||
| im nu sunt sigur dacă am un card de la bord gfx, şi de rezervă? îndoială, aş putea să-mi mana pe un oricând în curând în cazul în care se mi placă grafică totusi, cred ca am apel Dell în cursul acestei săptămâni cred că am avut un an sau ceva de genul părţi şi a se vedea dacă acestea ar putea înlocui-mi placă grafică, dar eu încă mai au, pentru a verifica dacă său de 100% de faptul că sa card / carduri de VRAM că este arestat dacă am deschis calculatoarele cazul meu mi-ar fi posibilitatea de a vedea dacă theres un gfx carte? |
|
| |||
| |||
| meu calculator şi în final, încă o dată, încărcate la desktop, dar im-vă că nu există încă o problemă rezolvată sale doar o chestiune de timp înainte de culoare violet vine înapoi şi computer shuts off oricum, ive încercat testarea VRAM im, dar nu destul de sigur că dacă faci asta im mod corect, sau în cazul în care va arăta nici o eroare în cazul în care computerul a încărcat la desktop cu uşurinţă dintr-o dată, care pune o intrebare pentru mine, de ce dintr-o bruscă a făcut de computer de birou şi pentru a încărca şi o zi inainte de ziua de ieri nu a putut? Acesta este doar prea frustrant, sa speram ca cineva a răspuns la această problemă înainte de a mă înlocui-mi placă grafică |
|
| |||
| |||
| Dacă nu aţi deschis caz o fac acum şi verificaţi pentru praf şi puf. De cele mai multe ori artifacts sunt cauzate de supraîncălzire. Aceasta este o soluţie mai uşor decât obţinerea unui nou card de grafica.
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
|
| |||
| |||
| Ive spus deja cred că am curăţat-o, am făcut curat de praf şi a spus că a îmbunătăţit performanţa mea doar pentru o scurtă perioadă de timp şi de calculator s-au întors să joc din nou De asemenea, am gasit un program care teste pentru aceste piese şi aşa mai departe sa fost difuzate peste o oră şi jumătate şi nu artifacts Serios, aşa-i aşa, nu ştiu ce este greşit, dar eu sunt aproape pozitiv că va cârpăci curând sau peste noapte. Voi lăsa-o pe noapte pentru a vedea rezultatele, dacă ei bine, bine şi pentru următoarele câteva zile cred că s-ar putea sa stai cu grafica de carte, cu excepţia cazului în care ei mai bine pentru a apela Dell şi-i lasa sa stiu? bine .. prost post de progrese tomoro multumesc pentru ajutor atât de departe de carbon |