menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Nvlddmkm správa +

Reply

Thread Tools
Old 4. októbra 2008, 18:53
Člen Skupina

Default Nvlddmkm správa +

Hele, já nejsem jistý, ak je to naozaj hardvérový problém softvéru problém, alebo vodič problém, ale z výskumu nvlddmkm správy, veľa ľudí hovorí, že jeho buď grafické karty, pamäte alebo najnovšie ovládače nainštalované v počítači

Mám nVidia GeForce 8600 GT, grafické karty a minulý týždeň ju začal so správou, že "nvlddmkm zlyhal a zhodnotených" niečo v zmysle, že. Tu novú vec začala kde obrazovke by akýsi odtieň fialovej a potom by sa počítač kompletne vypnut. Do doby, než pred niekoľkými dňami v počítači nebude boot na desktopu. V BIOSu by byť zelená blokov na obrazovke, a kedy by Vista zaťaženie by malo byť zelená vlna línie prebiehajúcej po celej obrazovke, a od tej doby sa nemôžem dostať ani na používateľské účty obrazovke.

Avšak já jsem schopný dosiahnuť na ploche o núdzovom režime a zelené vlny trate sú stále viditeľné. To malo ma presvedčila, že sa jedná o grafickú kartu

Ostatné Specs:
Quad Core 2.4GHz
RAM 3GB.
Vista Home Premium x32
250gigabajt hardrive
NVIDIA GeForce 8600gt
Dell Inspiron 9200?

Pomoc by bola veľmi oceňovaná
Old 4. októbra 2008, 21:46
Darcu Skupina

Hardware, pokiaľ je to, že majú problém v BIOSu.

Najjednoduchšie vec, ktorú sa pre kontrolu prehriatiu - čistej ventilátor. Prehriaty môže spôsobiť artefakty.

Inak vaše VRAM je preč juh.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "

Môj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01GHz
Základná doska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamäť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W AeroCool zeroDBA
Chladenie:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Sieť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operačný systém (y):
Windows XP + 7
Old 4. októbra 2008, 22:15
Banned Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal polakstanek View Post
Hele, já nejsem jistý, ak je to naozaj hardvérový problém softvéru problém, alebo vodič problém, ale z výskumu nvlddmkm správy, veľa ľudí hovorí, že jeho buď grafické karty, pamäte alebo najnovšie ovládače nainštalované v počítači

Mám nVidia GeForce 8600 GT, grafické karty a minulý týždeň ju začal so správou, že "nvlddmkm zlyhal a zhodnotených" niečo v zmysle, že. Tu novú vec začala kde obrazovke by akýsi odtieň fialovej a potom by sa počítač kompletne vypnut. Do doby, než pred niekoľkými dňami v počítači nebude boot na desktopu. V BIOSu by byť zelená blokov na obrazovke, a kedy by Vista zaťaženie by malo byť zelená vlna línie prebiehajúcej po celej obrazovke, a od tej doby sa nemôžem dostať ani na používateľské účty obrazovke.

Avšak já jsem schopný dosiahnuť na ploche o núdzovom režime a zelené vlny trate sú stále viditeľné. To malo ma presvedčila, že sa jedná o grafickú kartu

Ostatné Specs:
Quad Core 2.4GHz
RAM 3GB.
Vista Home Premium x32
250gigabajt hardrive
NVIDIA GeForce 8600gt
Dell Inspiron 9200?

Pomoc by bola veľmi oceňovaná
Nazdar,

Ak si nie ste istí, hardvér alebo softvér, chyby, môžete použiť kartu do PC test test celý mainobard hardware za akékoľvek chyby a chybné časti rýchly prvý.
Old 4. októbra 2008, 23:12
Moderátor skupiny

PcTestCardcom

Sme veľmi prísne o spam tady v počítačových Juice. To sú dve miesta, ktoré ste naznačujúce výrobok používať. Majte sa v dome a poradenstvo zadarmo.

Nevadí. SiteAdvisor správu o pctestcard.com.

Citácia:
Keď sme sa testuje tomto mieste sme zistili, odkazy na qq.com, ktoré sme zistili, že je distribútorom BitTorrent niektorí ľudia domnievajú, adware, spyware alebo iný nežiaduce programy.
Zakázané.

Old 5. októbra 2008, 11:00
Člen Skupina

Uhm Myslel som, že to bolo to, že počítač wasn'ta čisté, takže som takmer všetky prachu a já si myslel, že pevné problém, pretože počítač bol spustený aj na chvíľu, až hodinu neskôr ho vypnúť, pretože o tomto probléme a od tej doby i cant knihy na ploche iba v núdzovom režime

keď je moje VRAM je zatkli Ako môžem zistiť, či to je? a to by znamenalo aj potrebu úplne novú grafickú kartu, alebo ...?
Old 5. októbra 2008, 11:48
Darcu Skupina

máš palubný GFX kartu taky? Ak tak urobíte, skúste užívať vášho 8600 a práve pomocou palubnej kartu a uvidíme, jestli to stále havaruje. Ak nemáte na palube GFX kartu, máte náhradné (alebo priateľa, ktorý si môžete požičať) GFX karty, ktoré môžu nahradiť ho dočasne kontrolovať?

Môj systém: Prvé OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základná doska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Pamäť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palube
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chladenie:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Sieť / Internet:
na palube / údajne 10Meg panna kábel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operačný systém (y):
XP Home
Old 5. októbra 2008, 12:24
Člen Skupina

im nie sú istí, či mám na palube GFX kartu a náhradné? pochýb o tom by som mohol dostať svoje ruky na jednom dohľadnej dobe

ak je to moja grafická karta aj keď, myslím, že mám volať dell v priebehu tohto týždňa Myslím, že som mal jeden rok diely alebo niečo a uvidíme, či by mohli nahradiť mojej grafickej karty, ale já ešte skontrolovať, či jeho 100%, že sa karta / karty VRAM, ktorá je zatkli

aj keď otvoril môj počítačov prípade by som mal byť schopný zistiť, či jeden Theres GFX kartu?
Old 5. októbra 2008, 16:48
Člen Skupina

môj počítač a nakoniec opäť naložené na desktop, ale im istý problém stále nie je vyriešený
jej len otázkou času, ako fialový nádych prichádza späť a môj počítač vypne

tak ako tak, IVE pokúsil testovanie VRAM im ale nie je si celkom istý, ak im robíte správne, alebo je-li to bude vykazovať chyby, ak je počítač naložený na ploche ľahko naraz, čo vyvoláva ďalšiu otázku pre mňa, prečo sa všetci na náhle urobil počítača nahrať na desktop a včera aj deň predtým nemohol?

to je jednoducho príliš frustrujúce, dúfajme, že má niekto odpoveď na tento problém, ako som nahradiť mojej grafickej karty
Old 5. októbra 2008, 18:07
Darcu Skupina

Ak nemáte otvoril prípad urobiť hneď a kontrolu prachu a cupanina. Väčšinu času artefakty sú spôsobené prehriatím. Je to jednoduchšie riešenie, ako sa dostať novou grafickou kartou.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "
Old 5. októbra 2008, 18:13
Člen Skupina

Ive už jsem řekl: "Domnievam sa, že aj vyčistiť ju, som čistý pre prach a povedal, že môj výkon lepší len chvilka, a počítač sa vrátil späť do umazávání zase

Tiež som našiel program, ktorý testy pre tieto artefakty a doteraz bolo jeho spustení cez hodinu a pol a žiadne artefakty tak aj naozaj neviete, čo je zle, ale já jsem takmer pozitívne, že to bude čoskoro skomplikovať alebo cez noc.

Uvidíme nechajte to na jednodňové vidieť výsledky, je-li jej pokuty, a pokutu pre najbližších pár dní si myslím, že by som mohol zostať s grafickou kartou, ak jej lepšie volať dell a dajte im vedieť?

dobre .. chorí po pokroku tömör vďaka za pomoc, ak Carbon
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Chybové hlásenie megabyte Multimedia & Kodeky 6 8. marca 2008 18:14
Internet pridať na správu dobermangolfer Virus, spyware a bezpečnosť 4 5. marca 2008 09:53
Stačí si túto správu, slimboy42 Operačné systémy Windows 2 16. január 2008 10:43
MS WINDOWS správu! Pomoc! Kona1984hawaii Virus, spyware a bezpečnosť 5 13. decembra 2007 03:02
Chybové hlásenie legweak Všeobecné Software Chat 1 25. októbra 2007 09:54
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.