![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hele, já nejsem jistý, ak je to naozaj hardvérový problém softvéru problém, alebo vodič problém, ale z výskumu nvlddmkm správy, veľa ľudí hovorí, že jeho buď grafické karty, pamäte alebo najnovšie ovládače nainštalované v počítači Mám nVidia GeForce 8600 GT, grafické karty a minulý týždeň ju začal so správou, že "nvlddmkm zlyhal a zhodnotených" niečo v zmysle, že. Tu novú vec začala kde obrazovke by akýsi odtieň fialovej a potom by sa počítač kompletne vypnut. Do doby, než pred niekoľkými dňami v počítači nebude boot na desktopu. V BIOSu by byť zelená blokov na obrazovke, a kedy by Vista zaťaženie by malo byť zelená vlna línie prebiehajúcej po celej obrazovke, a od tej doby sa nemôžem dostať ani na používateľské účty obrazovke. Avšak já jsem schopný dosiahnuť na ploche o núdzovom režime a zelené vlny trate sú stále viditeľné. To malo ma presvedčila, že sa jedná o grafickú kartu Ostatné Specs: Quad Core 2.4GHz RAM 3GB. Vista Home Premium x32 250gigabajt hardrive NVIDIA GeForce 8600gt Dell Inspiron 9200? Pomoc by bola veľmi oceňovaná |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hardware, pokiaľ je to, že majú problém v BIOSu. Najjednoduchšie vec, ktorú sa pre kontrolu prehriatiu - čistej ventilátor. Prehriaty môže spôsobiť artefakty. Inak vaše VRAM je preč juh.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Citácia:
Ak si nie ste istí, hardvér alebo softvér, chyby, môžete použiť kartu do PC test test celý mainobard hardware za akékoľvek chyby a chybné časti rýchly prvý. |
|
| |||
| |||
| PcTestCardcom Sme veľmi prísne o spam tady v počítačových Juice. To sú dve miesta, ktoré ste naznačujúce výrobok používať. Majte sa v dome a poradenstvo zadarmo. Nevadí. SiteAdvisor správu o pctestcard.com. Citácia:
|
|
| |||
| |||
| Uhm Myslel som, že to bolo to, že počítač wasn'ta čisté, takže som takmer všetky prachu a já si myslel, že pevné problém, pretože počítač bol spustený aj na chvíľu, až hodinu neskôr ho vypnúť, pretože o tomto probléme a od tej doby i cant knihy na ploche iba v núdzovom režime keď je moje VRAM je zatkli Ako môžem zistiť, či to je? a to by znamenalo aj potrebu úplne novú grafickú kartu, alebo ...? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| máš palubný GFX kartu taky? Ak tak urobíte, skúste užívať vášho 8600 a práve pomocou palubnej kartu a uvidíme, jestli to stále havaruje. Ak nemáte na palube GFX kartu, máte náhradné (alebo priateľa, ktorý si môžete požičať) GFX karty, ktoré môžu nahradiť ho dočasne kontrolovať?
| |||
| |||
| im nie sú istí, či mám na palube GFX kartu a náhradné? pochýb o tom by som mohol dostať svoje ruky na jednom dohľadnej dobe ak je to moja grafická karta aj keď, myslím, že mám volať dell v priebehu tohto týždňa Myslím, že som mal jeden rok diely alebo niečo a uvidíme, či by mohli nahradiť mojej grafickej karty, ale já ešte skontrolovať, či jeho 100%, že sa karta / karty VRAM, ktorá je zatkli aj keď otvoril môj počítačov prípade by som mal byť schopný zistiť, či jeden Theres GFX kartu? |
|
| |||
| |||
| môj počítač a nakoniec opäť naložené na desktop, ale im istý problém stále nie je vyriešený jej len otázkou času, ako fialový nádych prichádza späť a môj počítač vypne tak ako tak, IVE pokúsil testovanie VRAM im ale nie je si celkom istý, ak im robíte správne, alebo je-li to bude vykazovať chyby, ak je počítač naložený na ploche ľahko naraz, čo vyvoláva ďalšiu otázku pre mňa, prečo sa všetci na náhle urobil počítača nahrať na desktop a včera aj deň predtým nemohol? to je jednoducho príliš frustrujúce, dúfajme, že má niekto odpoveď na tento problém, ako som nahradiť mojej grafickej karty |
|
| |||
| |||
| Ak nemáte otvoril prípad urobiť hneď a kontrolu prachu a cupanina. Väčšinu času artefakty sú spôsobené prehriatím. Je to jednoduchšie riešenie, ako sa dostať novou grafickou kartou.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| Ive už jsem řekl: "Domnievam sa, že aj vyčistiť ju, som čistý pre prach a povedal, že môj výkon lepší len chvilka, a počítač sa vrátil späť do umazávání zase Tiež som našiel program, ktorý testy pre tieto artefakty a doteraz bolo jeho spustení cez hodinu a pol a žiadne artefakty tak aj naozaj neviete, čo je zle, ale já jsem takmer pozitívne, že to bude čoskoro skomplikovať alebo cez noc. Uvidíme nechajte to na jednodňové vidieť výsledky, je-li jej pokuty, a pokutu pre najbližších pár dní si myslím, že by som mohol zostať s grafickou kartou, ak jej lepšie volať dell a dajte im vedieť? dobre .. chorí po pokroku tömör vďaka za pomoc, ak Carbon |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Chybové hlásenie | megabyte | Multimedia & Kodeky | 6 | 8. marca 2008 18:14 |
| Internet pridať na správu | dobermangolfer | Virus, spyware a bezpečnosť | 4 | 5. marca 2008 09:53 |
| Stačí si túto správu, | slimboy42 | Operačné systémy Windows | 2 | 16. január 2008 10:43 |
| MS WINDOWS správu! Pomoc! | Kona1984hawaii | Virus, spyware a bezpečnosť | 5 | 13. decembra 2007 03:02 |
| Chybové hlásenie | legweak | Všeobecné Software Chat | 1 | 25. októbra 2007 09:54 |
| Thread Tools | |
| |