мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Грапхицс Цардс & Мониторс

Register

+ Нвлддмкм поруку

Reply

Тхреад Тоолс
Old 4. октобар 2008, 18:53
Мембер Гроуп

Default + Нвлддмкм поруку

Хеы, Им 'не сигуран да данашји је стварно хардверски проблем софтуаре проблем, или дривер проблем, али из истраживању нвлддмкм поруке, пуно људи говоре да су јој оба графичка картица, РАМ или најновији управљачки програм инсталиран на рачунар

Имам НВИДИА ГеФорце 8600 ГТ графичка картица и прошли викенд је започео искључивање са поруком да је "нвлддмкм није опоравио и" нешто уздуж линије од тога. Тада је започео нову ствар на којој се екран би врста боја љубичаста, а затим би комплетно рачунар затворити доле. Све до пре неколико дана на рачунару не би боот десктоп. У БИОС не би зелено блокова на екрану, а када би оптерећење Виста не би зелени талас линија иде преко екрана, и од тада не могу чак и да дође до корисничког рачуна екрана.

Ипак сам ја могао доћи до десктоп на сигуран начин, а зелени талас линије су још увек видљиве. То ми је уверен да је графичка картица

Остали Спецификације:
Куад Цоре 2.4гхз
3гб РАМ
Виста Хоме Премиум кс32
250ГБ хардриве
НВИДИА ГеФорце 8600гт
Делл Инспирон 9200?

Помоћ би било много поштовати
Old 4. октобар 2008, 21:46
Донаторска Група

Хардвер, ако је она која имају проблема у БИОС.

Најједноставнија ствар за проверити је за прегрејавања - очистите вентилатор. Прегрејавања може изазвати артефаката.

У супротном, ваш ВРАМ је отишао југу.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "

Мы Сыстем: 日夏子

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е6400 2,13 -> 3.01гхз
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли Платинум ЛГА 775
РАМ меморија:
2ГБ Патриот Екстреме Перформанце
Графичка картица (е):
ПНЫ 8800ГТС 320МБ
Соунд Цард:
Соунд Бластер Кстремегамер 7,1
Тврди диск (и):
80ГБ + 500ГБ
Оптички погон (е):
2кс САТА
Цасе / псу:
Антец 900 + 620У Аероцоол зероДБА
Хлађење:
4кс-120мм Ыате шуњало + 200мм топ
Нетуорк / Интернет:
Куест
Монитор (е):
Делл 22 "С2209У (1920кс1080)
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП + 7
Old 4. октобар 2008, 22:15
Аустин Гроуп

Куоте:
Оригиналлы Постед бы полакстанек View Post
Хеы, Им 'не сигуран да данашји је стварно хардверски проблем софтуаре проблем, или дривер проблем, али из истраживању нвлддмкм поруке, пуно људи говоре да су јој оба графичка картица, РАМ или најновији управљачки програм инсталиран на рачунар

Имам НВИДИА ГеФорце 8600 ГТ графичка картица и прошли викенд је започео искључивање са поруком да је "нвлддмкм није опоравио и" нешто уздуж линије од тога. Тада је започео нову ствар на којој се екран би врста боја љубичаста, а затим би комплетно рачунар затворити доле. Све до пре неколико дана на рачунару не би боот десктоп. У БИОС не би зелено блокова на екрану, а када би оптерећење Виста не би зелени талас линија иде преко екрана, и од тада не могу чак и да дође до корисничког рачуна екрана.

Ипак сам ја могао доћи до десктоп на сигуран начин, а зелени талас линије су још увек видљиве. То ми је уверен да је графичка картица

Остали Спецификације:
Куад Цоре 2.4гхз
3гб РАМ
Виста Хоме Премиум кс32
250ГБ хардриве
НВИДИА ГеФорце 8600гт
Делл Инспирон 9200?

Помоћ би било много поштовати
Здраво,

Ако нисте сигурни хардвера или софтверске грешке, можете користити картице на ПЦ-тест тест ти цело маинобард неисправан хардвер за било какве грешке и брзи део први.
Old 4. октобар 2008, 23:12
Модератор / ица групе

ПцТестЦардцом

Ми смо врло строгим о спам овде на Компјутерска сока. То је два постове које предлажу се користити свој производ. Молимо задржите савет у кућу и бесплатно.

Нема везе. СитеАдвисор извештај о пцтестцард.цом.

Куоте:
Када смо тестирани овим страницама ћемо наћи линкове на кк.цом, које смо пронашли да је дистрибутер доунлоадс неки људи размислите Адуаре, спыуаре или друге потенцијално нежељене програме.
Забрањен.

Old 5. октобар 2008, 11:00
Мембер Гроуп

Ухм ја мислио то је био да се рачунар није чиста, тако да сам се готово све из прашине, а ја мислио да је проблем јер је фиксно рачунар је трчање добро за неко време, све до један сат касније га поново затворена јер је проблем и од тада ја лицемјерје књизи десктоп само у безбедном начину рада

ако је мој ВРАМ бустед Како могу проверити, ако је то? и да би значило да ми је потребан цео нови графичком картицом или ...?
Old 5. октобар 2008, 11:48
Донаторска Група

Нудите ли онбоард гфкс цард превише? Ако то урадите, покушајте узимајући ваше ван 8600 и праведан помоћу онбоард картици и видети ако се и даље црасхес. Ако немате онбоард гфкс картицу, да ли сте је добио замјенски (или пријатеља које можете посудити) гфкс картицу, које можете заменити са временски проверити?

Мы Сыстем: Прво ОЦ

Процесор (и):
Интел Е2180@2.85
Матичне плоче:
Гигабајт ГА-П35-ДС3Л
РАМ меморија:
2кс1ГБ ОЦЗ ПЦ2-9200 жетелац ЦЛ5
Графичка картица (е):
Гаинуард АТИ 3850
Соунд Цард:
на броду
Тврди диск (и):
7200,7 СЕАГАТЕ БАРРАЦУДА 120ГБ
Оптички погон (е):
Хитацхи ДВД-РОМ ГД-2500
Цасе / псу:
Гусар ВКС450
Хлађење:
АЦ Про фреезер7, 2кс80мм, 1кс90мм, 1кс120мм
Нетуорк / Интернет:
на броду / наводно 10Мег Девичанска кабл
Монитор (е):
Виеусониц Вкс922; Виеусониц ВЕ702м
Оперативни систем (е):
КСП Хоме
Old 5. октобар 2008, 12:24
Мембер Гроуп

им не сигуран ако имам онбоард гфкс картицу и резервни? сумње сам могао добити моје руке на једном било ускоро

ако ми је графичка картица ипак, мислим да сам позив Делл током овог недеље, ја мислим да је једна година на делове или Нешто и видети ако то може надомјестити моје графичке картице, али ја још увек морати провјерити ако својим 100% да су јој се картица / картице ВРАМ који је бустед

ако сам отворио мој рачунара случају бих се моћи видети ако Тхереса један гфкс картицу?
Old 5. октобар 2008, 16:48
Мембер Гроуп

мој рачунар и коначно поново учитава у радну површину, али сигурно им је проблем и даље није решен
њен само питање времена пре љубичаста боја враћа и моје рачунар затворити офф

аныуаыс, иве суђен тестирања ВРАМ, али им не сигуран ако им прилично радиш правилно, или ако ће се приказати било коју грешку, ако на рачунару постоји лоадед десктоп са лакоћом све изненада, што представља још једну питање за мене, зашто се од свих нагле учинио оптерећење рачунара на десктопу и јуче и данас пре него што би то могло не?

то је једноставно превише фрустрирајући, надамо се да неко има одговор на овај проблем пре него што сам заменити моју графичком картицом
Old 5. октобар 2008, 18:07
Донаторска Група

Ако нисте отворили случају урадите то сада и чек за прах и отпаци. Већину времена су артефаката узрокованих прегрејавања. То је лакше него што добијете решење нове графичке картице.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "
Old 5. октобар 2008, 18:13
Мембер Гроуп

Иве већ рекао ја верујем да сам очистио га, ја сам чист за прашину и рекао да је поправила моје перформансе за само кратко време и отишли натраг у компјутер мессинг уп опет

Такође сам пронашао програм који тестове за те предмете и до сада је трчање преко својих сат и по и без артефаката па ЈА стварно стварно не знам шта је криво, али сам скоро да ће позитиван рашчерупати брзо или преко ноћи.

Ја ћу оставити га преко ноћи да видим резултате, ако њихова добра, и фино за наредних неколико дана ја мислим да би могли ставити са графичком картицом, осим ако је боље да се њен позив Делл и нека их знали?

добро .. болестан пост напредак томоро хвала за помоћ тако далеко Царбон
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц