![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хеы, Им 'не сигуран да данашји је стварно хардверски проблем софтуаре проблем, или дривер проблем, али из истраживању нвлддмкм поруке, пуно људи говоре да су јој оба графичка картица, РАМ или најновији управљачки програм инсталиран на рачунар Имам НВИДИА ГеФорце 8600 ГТ графичка картица и прошли викенд је започео искључивање са поруком да је "нвлддмкм није опоравио и" нешто уздуж линије од тога. Тада је започео нову ствар на којој се екран би врста боја љубичаста, а затим би комплетно рачунар затворити доле. Све до пре неколико дана на рачунару не би боот десктоп. У БИОС не би зелено блокова на екрану, а када би оптерећење Виста не би зелени талас линија иде преко екрана, и од тада не могу чак и да дође до корисничког рачуна екрана. Ипак сам ја могао доћи до десктоп на сигуран начин, а зелени талас линије су још увек видљиве. То ми је уверен да је графичка картица Остали Спецификације: Куад Цоре 2.4гхз 3гб РАМ Виста Хоме Премиум кс32 250ГБ хардриве НВИДИА ГеФорце 8600гт Делл Инспирон 9200? Помоћ би било много поштовати |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хардвер, ако је она која имају проблема у БИОС. Најједноставнија ствар за проверити је за прегрејавања - очистите вентилатор. Прегрејавања може изазвати артефаката. У супротном, ваш ВРАМ је отишао југу.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Куоте:
Ако нисте сигурни хардвера или софтверске грешке, можете користити картице на ПЦ-тест тест ти цело маинобард неисправан хардвер за било какве грешке и брзи део први. |
|
| |||
| |||
| ПцТестЦардцом Ми смо врло строгим о спам овде на Компјутерска сока. То је два постове које предлажу се користити свој производ. Молимо задржите савет у кућу и бесплатно. Нема везе. СитеАдвисор извештај о пцтестцард.цом. Куоте:
|
|
| |||
| |||
| Ухм ја мислио то је био да се рачунар није чиста, тако да сам се готово све из прашине, а ја мислио да је проблем јер је фиксно рачунар је трчање добро за неко време, све до један сат касније га поново затворена јер је проблем и од тада ја лицемјерје књизи десктоп само у безбедном начину рада ако је мој ВРАМ бустед Како могу проверити, ако је то? и да би значило да ми је потребан цео нови графичком картицом или ...? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Нудите ли онбоард гфкс цард превише? Ако то урадите, покушајте узимајући ваше ван 8600 и праведан помоћу онбоард картици и видети ако се и даље црасхес. Ако немате онбоард гфкс картицу, да ли сте је добио замјенски (или пријатеља које можете посудити) гфкс картицу, које можете заменити са временски проверити?
| |||
| |||
| им не сигуран ако имам онбоард гфкс картицу и резервни? сумње сам могао добити моје руке на једном било ускоро ако ми је графичка картица ипак, мислим да сам позив Делл током овог недеље, ја мислим да је једна година на делове или Нешто и видети ако то може надомјестити моје графичке картице, али ја још увек морати провјерити ако својим 100% да су јој се картица / картице ВРАМ који је бустед ако сам отворио мој рачунара случају бих се моћи видети ако Тхереса један гфкс картицу? |
|
| |||
| |||
| мој рачунар и коначно поново учитава у радну површину, али сигурно им је проблем и даље није решен њен само питање времена пре љубичаста боја враћа и моје рачунар затворити офф аныуаыс, иве суђен тестирања ВРАМ, али им не сигуран ако им прилично радиш правилно, или ако ће се приказати било коју грешку, ако на рачунару постоји лоадед десктоп са лакоћом све изненада, што представља још једну питање за мене, зашто се од свих нагле учинио оптерећење рачунара на десктопу и јуче и данас пре него што би то могло не? то је једноставно превише фрустрирајући, надамо се да неко има одговор на овај проблем пре него што сам заменити моју графичком картицом |
|
| |||
| |||
| Ако нисте отворили случају урадите то сада и чек за прах и отпаци. Већину времена су артефаката узрокованих прегрејавања. То је лакше него што добијете решење нове графичке картице.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| Иве већ рекао ја верујем да сам очистио га, ја сам чист за прашину и рекао да је поправила моје перформансе за само кратко време и отишли натраг у компјутер мессинг уп опет Такође сам пронашао програм који тестове за те предмете и до сада је трчање преко својих сат и по и без артефаката па ЈА стварно стварно не знам шта је криво, али сам скоро да ће позитиван рашчерупати брзо или преко ноћи. Ја ћу оставити га преко ноћи да видим резултате, ако њихова добра, и фино за наредних неколико дана ја мислим да би могли ставити са графичком картицом, осим ако је боље да се њен позив Делл и нека их знали? добро .. болестан пост напредак томоро хвала за помоћ тако далеко Царбон |