![]() |
|
| |||
| |||
| Bu gerçekten bir donanım sorunu yazılım sorunu veya bir sürücü sorun Hey, ben emin değilim ama nvlddmkm mesaj araştırma gelen birçok kişiye diyorsun kendi ya grafik kartı, RAM ya da en son sürücüyü bilgisayarda yüklü I have NVIDIA GeForce 8600 GT grafik kartı ve bu mesaj ile kapalı başladı geçen hafta yaptığı "nvlddmkm başarısız oldu ve bir hat boyunca" bir şeyler kurtarılamaz. Daha sonra yeni bir şey nerede ekran renk ve sonra mor bilgisayarın tamamen kapatmak da sıralama da başladı. Bir kaç gün önce kadar da masaüstü bilgisayar için önyükleme. BIOS sıralar ekranda yeşil blok ve Vista orada yeşil dalga satır ekranda olacak olacak yük, ve olacağını o zamandan bu yana bile kullanıcı hesapları ekrana elde edemezsiniz. Ancak ben güvenli modu ve yeşil dalga hatları üzerinde masaüstü ulaşmak mümkün pm hala görülebilir. Bu da, grafik kartı beni ikna oldu Diğer Özellikler: Quad Core 2.4GHz 3GB RAM Vista Home Premium x32 250GB hardrive NVIDIA GeForce 8600gt Dell Inspiron 9200? Yardım büyük mutluluk duyacağız |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Donanım, eğer BIOS bu sorun yaşıyorsanız's. Kontrol etmek kolay şey aşırı içindir - fan temizleyin. Isınmak eşya neden olabilir. Aksi taktirde, VRAM güneye gider.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Emin donanım veya yazılım hataları, herhangi bir ve hata parçası hatalı hızlı önce tüm mainobard donanım test etmek için PC testi kartı kullanabilirsiniz değildir. |
|
| |||
| |||
| PcTestCardcom Biz çok burada Bilgisayar Suyu at spamlama hakkında kesin vardır. Bu iki mesaj da, ürün önerilerinde bulunmaktadır kullanılabilir. Lütfen evde danışma ve serbest tutun. Boşver. Pctestcard.com üzerinde SiteAdvisor'ın raporu. Alıntı:
|
|
| |||
| |||
| Uhm i, bilgisayarın wasnt temiz olduğunu, bu yüzden neredeyse tüm toz çıkışı ve i var sanıyordum çünkü bilgisayar bir süre çalışan o bir saat daha sonra aşağı tekrar sorunu nedeniyle ve kapamak kadar sorun sabit düşündüm o zamandan bu yana güvenli modda sadece i cant kitap için masaüstü Eğer VRAM eğer nasıl kontrol ederim yakalandın mı? ve i yepyeni bir grafik kartı ya da ihtiyacınız anlamına geliyor ...? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| sen de bir Teknede Gfx kartı var? Eğer 8600 çıkışı ve sadece Teknede kartı kullanarak alarak denemek ve görmek eğer hala çöker. Bir Teknede Gfx kartınız yoksa, bir yedek (ya da bir arkadaşınızın size ödünç alabilir var), bu temporally kontrol için degiştirebilirsiniz Gfx kartın var mı?
| |||
| |||
| Eğer, bir Teknede Gfx kartınız varsa ve yedek emin değil im? şüphesiz ben üzerinde zaman yakında ellerimi alabilir Eğer benim grafik kartı olsa da, buna bu hafta i bir yıl parça veya şey vardı ve eğer benim grafik kartı yerini görmek düşünüyorum sırasında arama vadi var, ancak yine de kontrol etmelisiniz eğer onun% 100 olduğu ve bu kart / kartlarının VRAM bu bozuk olduğunu Eğer benim bilgisayar dava açıldı Ben bir Gfx kartı Theres görebilir ki? |
|
| |||
| |||
| benim bilgisayar ve son olarak bir kez daha masaüstüne yüklü, ama Sohbet sorunu hala çözülmüş değil mor renk önce zaman onun sadece bir konu geri gelir benim bilgisayar kapan zaten, eğer ive Sohbet doğru veya bunun bir masaüstü bilgisayar için bir ani da benim için başka bir soru teşkil kolaylığı yüklü, eğer herhangi bir hata gösterilir VRAM ama sohbet oldukça emin değilim test denedim neden tüm bir ani masaüstü ve dün ve gün bilgisayar yük önce olabilir değil mi? Bu çok korkutucu, umarım birisi benim grafik kartı yerine önce bu sorunun cevabı var |
|
| |||
| |||
| Eğer dava açıldı değil şimdi ve toz ve pamuk tiftiği için kontrol edin. Zaman eşya çoğu aşırı kaynaklanır. Yeni bir grafik kartı almak çok daha kolay bir çözüm's.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| |||
| |||
| Ive zaten Ben de temizlenmelidir düşünüyorsanız, i toz temiz söyledi ve sadece kısa bir süre ve bilgisayar için tekrar yukarı karıştırmasını gittim Performans geliştirilmiş söyledi Ayrıca bir program bir saat ve yarım ve eşya üzerinde bu eşya için testler ve şimdiye kadar kendi işletildiğinden Gerçekten REALLY bu nedir yanlış bilmiyorum bulundu, ama neredeyse bu yakında veya gece kadar berbat edecek olumlu duyuyorum. Eğer onun iyi ve güzel bir kaç gün i i grafik kartı ile sopa düşünüyoruz sürece kendi vadi aramak için daha iyi ve bildirin Ben gecede sonuçları görmek için, onu terk edeceğiz? iyi .. kötü yardım için ilerleme tomoro sayesinde bugüne kadar Karbon sonrası |