![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Гей, я не впевнений, чи дійсно це програмне забезпечення апаратна проблема проблема, або водієм проблема, але з дослідженням nvlddmkm повідомлення, багато людей кажуть, що його або відеокарти, оперативної пам'яті або останню версію драйвера, встановленого на комп'ютері Я маю NVIDIA GeForce 8600 GT відеокарти, а минулого тижня він почав з повідомленням, що "nvlddmkm НЕ вдалося, і повернув" щось на зразок цього. Потім почалася нова річ, де на екрані буде роду відтінком пурпурного, а потім комп'ютер буде укомплектувати закриті. Ще кілька днів тому комп'ютер був би не завантажується робочий стіл. В BIOS не буде зелений блоки на екрані, і коли Vista буде завантажуватися не буде зелена лінія хвиля відбувається на екрані, і з тих пір я навіть не можу потрапити на екран облікових записів користувачів. Однак я можу дістатися до робочого столу на безпечному режимі і зеленою лінією хвилю ще видно. Це привело мене до переконання, що це відеокарта Інші технічні характеристики: Quad Core 2.4GHz 3GB RAM Vista Home Premium x32 250GB Hardrive NVIDIA GeForce 8600GT Dell Inspiron 9200? Допомога буде прийнята з вдячністю |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Обладнання, якщо він з цією проблемою в BIOS. Легше за все це перевірити на перегрів - чистої вентилятора. Перегрів може призвести до появи артефактів. В іншому разі, ваші VRAM пішов на південь.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Цитата:
Якщо ви не впевнені, апаратної або програмної помилки, ви можете використовувати картку PC тесту до тесту всю mainobard обладнання для будь-якого несправного і помилок першого частини швидко. |
|
| |||
| |||
| PcTestCardcom Ми дуже суворим про спам в сік комп'ютера. Бути використані Це дві посади, які ви пропонуєте вашим продуктом. Будь ласка, майте на будинку поради та безкоштовно. Nevermind. SiteAdvisor доповідь про pctestcard.com. Цитата:
|
|
| |||
| |||
| Uhm я подумав було, що комп'ютер Wasn't чистою, так що я отримав майже всю пил, і я подумав, що проблема вирішена, оскільки комп'ютер працює добре на деякий час, поки через годину знову закрили через проблеми і з тих пір Я нахиляє книгу на робочий стіл тільки в безпечному режимі якщо мої відеопам'яті є Busted Як я можу перевірити, якщо вона є? а це означало б мені потрібно цілу нову відеокарту або ...? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| У вас є карта бортового GFX теж? Якщо так, спробуйте приймати ваші 8600, і тільки допомогою вбудованого карт і подивитися, якщо він падав. Якщо у Вас немає картки бортового GFX, чи є у вас запасний (або інший, який можна запозичувати) GFX карта, яку можна замінити його на часу, щоб перевірити?
| |||
| |||
| їм не впевнений, чи є у мене картка бортового GFX і запасних? Я, звичайно, може отримати на руки одну найближчим часом якщо це моя відеокарта Хоча, я думаю, що я викликів Dell протягом цього тижня я думаю, був один рік по частинах або Somethin і чи можуть вони замінити мої графічні карти, але мені ще треба перевірити, якщо його 100%, що його карти / карт відеопам'яті, що це Busted якщо б я відкрив мій комп'ютер випадку я буду мати можливість бачити, якщо Theres GFX карта? |
|
| |||
| |||
| "Мій комп'ютер" і, нарешті, знову завантажений на робочий стіл, але впевнений, що їм проблема ще не вирішена свою лише питання часу, перш ніж пурпурного відтінку повертається, і мій комп'ютер вимикається У будь-якому випадку, Ive намагався тестування відеопам'яті, але їм не зовсім впевнений, що їм робити це правильно, або якщо вона покаже, будь-яка помилка, якщо комп'ютер буде завантажений на робочий стіл з легкістю всі раптово, що створює ще одне питання для мене, тому всі раптово зробив комп'ютер навантаження на робочому столі і вчора, і вчора вона не може? Це дуже засмучувати, сподіваюся, хто-то відповіді на це питання, перш ніж я замінити мою відеокарту |
|
| |||
| |||
| Якщо ви ще не відкрили справи, зробіть це зараз, і перевірити для пилу і ворсу. Велику частину часу артефактів викликаних перегрівом. Це рішення, чим легше отримати нову відеокарту.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| Ів вже казав, я вважаю, що я прибирав його, я зробив для чистої пилом і сказала, що вона покращилася мій виступ лише на короткий час і комп'ютер повернувся до Мессінг знову Також я знайшов програму, яка перевіряє ці артефакти і до цих пір були свої працювали більше години з половиною і ніяких артефактів тому я дійсно не знаю Whats неправильно, але я майже впевнений, що він буде безлад найближчим часом або на ніч. Я залишу його на ніч, щоб отримати результат, якщо її добре, а штраф протягом наступних кількох днів я думаю, я міг би палицю з відеокартою, якщо тільки його краще назвати Dell, і нехай вони знають? добре .. жорстокого пост прогресу tomoro Дякуємо за допомогу до цих пір Carbon |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Повідомлення про помилку | мегабайт | Мультимедіа & кодеки | 6 | 8 березня 2008 18:14 |
| Інтернет додати на повідомлення | dobermangolfer | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 4 | 5 березня 2008 09:53 |
| Просто отримати це повідомлення, | slimboy42 | Операційні системи Windows | 2 | 16 січня 2008 10:43 |
| MS WINDOWS повідомлення! допомогу! | Kona1984hawaii | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 5 | 13 грудня 2007 03:02 |
| Повідомлення про помилку | legweak | General Software чат | 1 | 25 жовтня 2007 09:54 |
| Різьба Інструменти | |
| |