менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Графічні карти & Монітори

Register

Nvlddmkm повідомлення +

Reply

Різьба Інструменти
Old 4 жовтня 2008, 18:53
Член групи

Default Nvlddmkm повідомлення +

Гей, я не впевнений, чи дійсно це програмне забезпечення апаратна проблема проблема, або водієм проблема, але з дослідженням nvlddmkm повідомлення, багато людей кажуть, що його або відеокарти, оперативної пам'яті або останню версію драйвера, встановленого на комп'ютері

Я маю NVIDIA GeForce 8600 GT відеокарти, а минулого тижня він почав з повідомленням, що "nvlddmkm НЕ вдалося, і повернув" щось на зразок цього. Потім почалася нова річ, де на екрані буде роду відтінком пурпурного, а потім комп'ютер буде укомплектувати закриті. Ще кілька днів тому комп'ютер був би не завантажується робочий стіл. В BIOS не буде зелений блоки на екрані, і коли Vista буде завантажуватися не буде зелена лінія хвиля відбувається на екрані, і з тих пір я навіть не можу потрапити на екран облікових записів користувачів.

Однак я можу дістатися до робочого столу на безпечному режимі і зеленою лінією хвилю ще видно. Це привело мене до переконання, що це відеокарта

Інші технічні характеристики:
Quad Core 2.4GHz
3GB RAM
Vista Home Premium x32
250GB Hardrive
NVIDIA GeForce 8600GT
Dell Inspiron 9200?

Допомога буде прийнята з вдячністю
Old 4 жовтня 2008, 21:46
Донор групи

Обладнання, якщо він з цією проблемою в BIOS.

Легше за все це перевірити на перегрів - чистої вентилятора. Перегрів може призвести до появи артефактів.

В іншому разі, ваші VRAM пішов на південь.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Old 4 жовтня 2008, 22:15
Забороненої угруповання

Цитата:
Спочатку Написав polakstanek View Post
Гей, я не впевнений, чи дійсно це програмне забезпечення апаратна проблема проблема, або водієм проблема, але з дослідженням nvlddmkm повідомлення, багато людей кажуть, що його або відеокарти, оперативної пам'яті або останню версію драйвера, встановленого на комп'ютері

Я маю NVIDIA GeForce 8600 GT відеокарти, а минулого тижня він почав з повідомленням, що "nvlddmkm НЕ вдалося, і повернув" щось на зразок цього. Потім почалася нова річ, де на екрані буде роду відтінком пурпурного, а потім комп'ютер буде укомплектувати закриті. Ще кілька днів тому комп'ютер був би не завантажується робочий стіл. В BIOS не буде зелений блоки на екрані, і коли Vista буде завантажуватися не буде зелена лінія хвиля відбувається на екрані, і з тих пір я навіть не можу потрапити на екран облікових записів користувачів.

Однак я можу дістатися до робочого столу на безпечному режимі і зеленою лінією хвилю ще видно. Це привело мене до переконання, що це відеокарта

Інші технічні характеристики:
Quad Core 2.4GHz
3GB RAM
Vista Home Premium x32
250GB Hardrive
NVIDIA GeForce 8600GT
Dell Inspiron 9200?

Допомога буде прийнята з вдячністю
Привіт,

Якщо ви не впевнені, апаратної або програмної помилки, ви можете використовувати картку PC тесту до тесту всю mainobard обладнання для будь-якого несправного і помилок першого частини швидко.
Old 4 жовтня 2008, 23:12
Модератор групи

PcTestCardcom

Ми дуже суворим про спам в сік комп'ютера. Бути використані Це дві посади, які ви пропонуєте вашим продуктом. Будь ласка, майте на будинку поради та безкоштовно.

Nevermind. SiteAdvisor доповідь про pctestcard.com.

Цитата:
Коли ми перевірили цьому сайті ми знайшли посилання на qq.com, які ми виявили, дистриб'ютор завантаження деякі люди вважають, рекламне, шпигунські програми та інші потенційно небажані програми.
Banned.

Old 5 жовтня 2008, 11:00
Член групи

Uhm я подумав було, що комп'ютер Wasn't чистою, так що я отримав майже всю пил, і я подумав, що проблема вирішена, оскільки комп'ютер працює добре на деякий час, поки через годину знову закрили через проблеми і з тих пір Я нахиляє книгу на робочий стіл тільки в безпечному режимі

якщо мої відеопам'яті є Busted Як я можу перевірити, якщо вона є? а це означало б мені потрібно цілу нову відеокарту або ...?
Old 5 жовтня 2008, 11:48
Донор групи

У вас є карта бортового GFX теж? Якщо так, спробуйте приймати ваші 8600, і тільки допомогою вбудованого карт і подивитися, якщо він падав. Якщо у Вас немає картки бортового GFX, чи є у вас запасний (або інший, який можна запозичувати) GFX карта, яку можна замінити його на часу, щоб перевірити?

Моя система: Перший OC

Процесор (и):
Intel E2180@2.85
Материнська плата:
Gigabyte GA-P35-DS3L
ОЗУ:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Графічна карта (и):
Gainward ATI 3850
Звукова карта:
На борту
Жорсткий диск (и):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Оптичний привід (и):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Діло / PSU:
Corsair VX450
Охолодження:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Мережі / Інтернет:
На борту / нібито 10Meg Віргінські кабелю
Монітор (и):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Операційна система (и):
XP Home
Old 5 жовтня 2008, 12:24
Член групи

їм не впевнений, чи є у мене картка бортового GFX і запасних? Я, звичайно, може отримати на руки одну найближчим часом

якщо це моя відеокарта Хоча, я думаю, що я викликів Dell протягом цього тижня я думаю, був один рік по частинах або Somethin і чи можуть вони замінити мої графічні карти, але мені ще треба перевірити, якщо його 100%, що його карти / карт відеопам'яті, що це Busted

якщо б я відкрив мій комп'ютер випадку я буду мати можливість бачити, якщо Theres GFX карта?
Old 5 жовтня 2008, 16:48
Член групи

"Мій комп'ютер" і, нарешті, знову завантажений на робочий стіл, але впевнений, що їм проблема ще не вирішена
свою лише питання часу, перш ніж пурпурного відтінку повертається, і мій комп'ютер вимикається

У будь-якому випадку, Ive намагався тестування відеопам'яті, але їм не зовсім впевнений, що їм робити це правильно, або якщо вона покаже, будь-яка помилка, якщо комп'ютер буде завантажений на робочий стіл з легкістю всі раптово, що створює ще одне питання для мене, тому всі раптово зробив комп'ютер навантаження на робочому столі і вчора, і вчора вона не може?

Це дуже засмучувати, сподіваюся, хто-то відповіді на це питання, перш ніж я замінити мою відеокарту
Old 5 жовтня 2008, 18:07
Донор групи

Якщо ви ще не відкрили справи, зробіть це зараз, і перевірити для пилу і ворсу. Велику частину часу артефактів викликаних перегрівом. Це рішення, чим легше отримати нову відеокарту.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".
Old 5 жовтня 2008, 18:13
Член групи

Ів вже казав, я вважаю, що я прибирав його, я зробив для чистої пилом і сказала, що вона покращилася мій виступ лише на короткий час і комп'ютер повернувся до Мессінг знову

Також я знайшов програму, яка перевіряє ці артефакти і до цих пір були свої працювали більше години з половиною і ніяких артефактів тому я дійсно не знаю Whats неправильно, але я майже впевнений, що він буде безлад найближчим часом або на ніч.

Я залишу його на ніч, щоб отримати результат, якщо її добре, а штраф протягом наступних кількох днів я думаю, я міг би палицю з відеокартою, якщо тільки його краще назвати Dell, і нехай вони знають?

добре .. жорстокого пост прогресу tomoro Дякуємо за допомогу до цих пір Carbon
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Повідомлення про помилку мегабайт Мультимедіа & кодеки 6 8 березня 2008 18:14
Інтернет додати на повідомлення dobermangolfer Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 4 5 березня 2008 09:53
Просто отримати це повідомлення, slimboy42 Операційні системи Windows 2 16 січня 2008 10:43
MS WINDOWS повідомлення! допомогу! Kona1984hawaii Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 5 13 грудня 2007 03:02
Повідомлення про помилку legweak General Software чат 1 25 жовтня 2007 09:54
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.