по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Графика на карти & Монитори

Register

Reply

Нишка Инструменти
Old 5 октомври 2008, 18:22
Номер на групата

Опа, извинявай.

Може също така да има проблем .. PSU ще обясня всичко останало умира също.

Ако можете да управлявате без нея за една седмица или така Бих го изпраща обратно към Dell, отстраняване на проблеми може и да е загуба на време.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "

Моята система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Дънната платка:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM памет:
2GB Патриотичния Екстремни Ефективност
Графична карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Звук Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (и):
80GB + 500GB
Оптично устройство (а):
2x SATA
Дело / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охлаждане:
4x 120 мм Yate-гмуркач + 200 mm нагоре
Мрежа / Интернет:
Qwest
Монитор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операционна система (и):
Windows XP + 7
Old 5 октомври 2008, 23:44
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от Carbon View Post
Ако можете да управлявате без нея за една седмица или така Бих го изпраща обратно към Dell, отстраняване на проблеми може и да е загуба на време.
Да, за единственото нещо, което прави предварително изградени системи се струва.

Моята система: Първо OC

Процесор (и):
Intel E2180@2.85
Дънната платка:
Гигабайт GA-P35-DS3L
RAM памет:
2x1GB OCZ PC2-9200 жетваря CL5
Графична карта (и):
Gainward ATI 3850
Звукова карта:
на борда
Hard Drive (и):
120GB SEAGATE Barracuda 7200,7
Оптично устройство (а):
Hitachi DVD-ROM GD-2500
Дело / PSU:
Корсар VX450
Охлаждане:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Мрежа / Интернет:
на борда / мнение 10Meg девице кабел
Монитор (и):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Операционна система (и):
XP Home
Old 6 октомври 2008, 13:49
Член Група

Така компютърът оцеляла през нощта, и аз реших да всъщност тест картата се, аз се завтече просто случаен игра (избра DMC4) на пълен настройки, а след няколко минути и играта разбил с nvlddmkm съобщение ..

Сега просто трябва основно съвети, какво да правя?
-компютъра е чист от прах
изпитан подвижния обратно шофьор, както и актуализиране на най-новите
тестван за артефакти все още без грешки
проверени, ако RAM е ОК в удължен тестове

така основно Im се познае, че моята графична карта (или просто VRAM) не е добър и трябва да го замените? защото ако nvlddmkm съобщение показа отново, това означава, че нищо не е фиксирано (имайте предвид, че DMC4 работили добре седмици на пълно настройки, и едва наскоро започнаха nvlddmkm пръкват)

съвети ще бъде много оценявам
Old 6 октомври 2008, 15:57
Номер на групата

Когато сте инсталирали нов драйвер, нали деинсталирате старата? Бих деинсталирате драйвера сте сега, напълно помита HD NVidia от всичко, а след това инсталирайте този драйвер отново.

Аз наистина не искам да кажа "да го изпратите обратно", а също така може да опитам всичко, преди тази точка. В противен случай това е около 50/50 VRAM: PSU.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "
Old 6 октомври 2008, 20:26
Член Група

Аз пометена на hardrive на NVIDIA драйвери и reinstalled нов екземпляр, с изключение Имам същия проблем, както и проблеми в BIOS. Im познае му не е проблем, защото, ако водачът Терес нещо появява в BIOS той арго бъде водач свързани, тъй като водачите havent били натоварени още?

Im не е напълно сигурен, но този ми предположение. За PSU, какво ще причини това да се действа сега всичко изведнъж? той работеше добре в продължение на година, а също и почистване на компютъра от прах, дори PSU фенове, така аз не съм сигурен дали това е това, което би довело до проблема. Един приятел предполага, че може би картата е overheated и може да причини някои проблеми? или прегряване все още се причиняват проблеми, защото на компютъра би обикновено го изключите и nvlddmkm получите съобщение, когато съм играл игра или гледания пълен екран видео.

Така че във всеки случай, предполагам, е действително недостатък на картата, защото на прегряване или VRAM ... но аз не съм експерт тук, аз, просто се хвърлят предложения тук.

Моля да ме уведомите своя принос за това възможно най-скоро, благодаря ви.
Old 6 октомври 2008, 23:34
Номер на групата

Били ли сте опитвали вървят някои температура монитори и воденето всяко око върху тях за да видите каква е температурата се, когато системата е с грешка?
Old 7 октомври 2008, 16:03
Член Група

Не съм сигурен как да направя това в действителност, но не знам дали Терес съответствието там, защото графична карта би дори не успеят в работния понякога, когато няма големи програмата ще се изпълнява, така основно е на случаен принцип, или почти категорично недостатъчност когато пускате игра или видео
Old 7 октомври 2008, 19:48
Номер на групата

В този момент дори и ако сте имали го свива определяне бихте вероятно трябва да се изпращат на цялата работа на разстояние, Dell не ще да ви помоля да го поправим себе си.

Бих направи това и да ги сортирате го.
Old 8 октомври 2008, 20:48
Член Група

Оказа се, моята гаранция, приключила след няколко дни, преди всичко тези проблеми започнаха случва

По време на играта си взех тест и изпълнението моята FPS е спаднал драстично, като само между 8/12, когато тя се използва за 40 или над Вярвам

И аз го вземе температура четене, напуснали температура програма (NVIDIA монитор) и температурата отиде над 60 градуса по Целзий, Id казвам висок около 60-те, може би дори и в 70-те и приятел ми каза, че тя наистина shouldn't отидем по-горе 55 -- 60 градуса по Целзий

Така Im се познае, защото на гаранция, трябва да си взема самостоятелно на нова карта, а също така има ли точка рестартирането на компютъра от нищото? ще се определи, че нещо или най-вероятно не, и аз shuoldnt отида с него чрез ..?

Нека да знаят, веднага щом е възможно.
Old 8 октомври 2008, 23:55
Номер на групата

Ами тези температури за графични карти са фини, някои графични карти може да достигне 80 + съвсем лесно, и все още се оправи, може само rearly нужда да се тревожиш за тези, сортиране на температурите, ако този процесора температура.
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc