![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Опа, извинявай.
Може също така да има проблем .. PSU ще обясня всичко останало умира също. Ако можете да управлявате без нея за една седмица или така Бих го изпраща обратно към Dell, отстраняване на проблеми може и да е загуба на време.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "
Моята система: 日夏子
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Да, за единственото нещо, което прави предварително изградени системи се струва.
|
|||
|
|||
|
Така компютърът оцеляла през нощта, и аз реших да всъщност тест картата се, аз се завтече просто случаен игра (избра DMC4) на пълен настройки, а след няколко минути и играта разбил с nvlddmkm съобщение ..
Сега просто трябва основно съвети, какво да правя? -компютъра е чист от прах изпитан подвижния обратно шофьор, както и актуализиране на най-новите тестван за артефакти все още без грешки проверени, ако RAM е ОК в удължен тестове така основно Im се познае, че моята графична карта (или просто VRAM) не е добър и трябва да го замените? защото ако nvlddmkm съобщение показа отново, това означава, че нищо не е фиксирано (имайте предвид, че DMC4 работили добре седмици на пълно настройки, и едва наскоро започнаха nvlddmkm пръкват) съвети ще бъде много оценявам |
|
|
|||
|
|||
|
Когато сте инсталирали нов драйвер, нали деинсталирате старата? Бих деинсталирате драйвера сте сега, напълно помита HD NVidia от всичко, а след това инсталирайте този драйвер отново.
Аз наистина не искам да кажа "да го изпратите обратно", а също така може да опитам всичко, преди тази точка. В противен случай това е около 50/50 VRAM: PSU.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "
|
|
|
|||
|
|||
|
Аз пометена на hardrive на NVIDIA драйвери и reinstalled нов екземпляр, с изключение Имам същия проблем, както и проблеми в BIOS. Im познае му не е проблем, защото, ако водачът Терес нещо появява в BIOS той арго бъде водач свързани, тъй като водачите havent били натоварени още?
Im не е напълно сигурен, но този ми предположение. За PSU, какво ще причини това да се действа сега всичко изведнъж? той работеше добре в продължение на година, а също и почистване на компютъра от прах, дори PSU фенове, така аз не съм сигурен дали това е това, което би довело до проблема. Един приятел предполага, че може би картата е overheated и може да причини някои проблеми? или прегряване все още се причиняват проблеми, защото на компютъра би обикновено го изключите и nvlddmkm получите съобщение, когато съм играл игра или гледания пълен екран видео. Така че във всеки случай, предполагам, е действително недостатък на картата, защото на прегряване или VRAM ... но аз не съм експерт тук, аз, просто се хвърлят предложения тук. Моля да ме уведомите своя принос за това възможно най-скоро, благодаря ви. |
|
|
|||
|
|||
|
Били ли сте опитвали вървят някои температура монитори и воденето всяко око върху тях за да видите каква е температурата се, когато системата е с грешка?
|
|
|
|||
|
|||
|
Не съм сигурен как да направя това в действителност, но не знам дали Терес съответствието там, защото графична карта би дори не успеят в работния понякога, когато няма големи програмата ще се изпълнява, така основно е на случаен принцип, или почти категорично недостатъчност когато пускате игра или видео
|
|
|
|||
|
|||
|
В този момент дори и ако сте имали го свива определяне бихте вероятно трябва да се изпращат на цялата работа на разстояние, Dell не ще да ви помоля да го поправим себе си.
Бих направи това и да ги сортирате го.
|
|
|
|||
|
|||
|
Оказа се, моята гаранция, приключила след няколко дни, преди всичко тези проблеми започнаха случва
По време на играта си взех тест и изпълнението моята FPS е спаднал драстично, като само между 8/12, когато тя се използва за 40 или над Вярвам И аз го вземе температура четене, напуснали температура програма (NVIDIA монитор) и температурата отиде над 60 градуса по Целзий, Id казвам висок около 60-те, може би дори и в 70-те и приятел ми каза, че тя наистина shouldn't отидем по-горе 55 -- 60 градуса по Целзий Така Im се познае, защото на гаранция, трябва да си взема самостоятелно на нова карта, а също така има ли точка рестартирането на компютъра от нищото? ще се определи, че нещо или най-вероятно не, и аз shuoldnt отида с него чрез ..? Нека да знаят, веднага щом е възможно. |
|
|
|||
|
|||
|
Ами тези температури за графични карти са фини, някои графични карти може да достигне 80 + съвсем лесно, и все още се оправи, може само rearly нужда да се тревожиш за тези, сортиране на температурите, ако този процесора температура.
|